Bilmiyorum hiç canım kese görünce belli olur artık haftaya:)Ay bnmki de orta kalite 8 ile 6 idi dgern çok gzl ikiz mi acba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum hiç canım kese görünce belli olur artık haftaya:)Ay bnmki de orta kalite 8 ile 6 idi dgern çok gzl ikiz mi acba
Ooo super hayirlisi olsun allah bize de nasip eder insallh307,3 canım.
Ayyy dua et bze ben.idrar hep negatif cktı 9 cu güne kdr korkymBilmiyorum hiç canım kese görünce belli olur artık haftaya:)
Tanıdık tanımadık herkese hep ediyorum zaten canım Allah ım isteyen herkeslere nasip etsinAyyy dua et bze ben.idrar hep negatif cktı 9 cu güne kdr korkym
Amin. Amin idrar testi yap hatra sakla nde belrtilern oldmu hc benm Adet günü pazr ile çarşamba yani bugün mutlaka olmam lazm pazr gecsnden beri belm agryo aynı adet sancısı gibi hemde oldum olcm sNkiTanıdık tanımadık herkese hep ediyorum zaten canım Allah ım isteyen herkeslere nasip etsin
Canım benimde 7. Gün belim kasığım sırtım fln ağrımıştı çok bi de ara ara kasığıma kramp giriyo gibi oluyo. Benimde normal adet tarihimden 6 gün geçti canımAmin. Amin idrar testi yap hatra sakla nde belrtilern oldmu hc benm Adet günü pazr ile çarşamba yani bugün mutlaka olmam lazm pazr gecsnden beri belm agryo aynı adet sancısı gibi hemde oldum olcm sNki
Ay allah m nolur yarn pzitf sonc alm bnde vallahi koca başlıkla yazcm ya bu testlere belrtilere rağmen pzotf olrsam tam.mucize olckCanım benimde 7. Gün belim kasığım sırtım fln ağrımıştı çok bi de ara ara kasığıma kramp giriyo gibi oluyo. Benimde normal adet tarihimden 6 gün geçti canım
Allah ım gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallahAy allah m nolur yarn pzitf sonc alm bnde vallahi koca başlıkla yazcm ya bu testlere belrtilere rağmen pzotf olrsam tam.mucize olck
Amin aminAllah ım gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallah
Canım gözün aydın. Sen de katıldın aramıza çok şükür.Kızlaaaar halay
Canıım çok çok sevindim gözün aydın değerin çok güzel çıkmış:) Allah tamamına erdirsin hepimizin:)307,3 canım.
Aaaaa süperrr:) hayırlı olsun canım oh ikisi bi anda büyüsünler sağlıkla inşallah gözün aydın diyelim tekrardan:)Arkadaşlar şoktayım. Bugün kalp atışını duymaya gittik veeeee bir kese daha çıktı yani ikiz geliyooor. İkisinin de kalp atışlarını duyduk
Çok şükür bin şükür canımCanım gözün aydın. Sen de katıldın aramıza çok şükür.
Ayyy inanamiyor çokkkk guzel bir duygu olmali senin adina cok sevindim Rabbim saglikli sihhatli dogum nasip etsin canim darisida basimiza insallahArkadaşlar şoktayım. Bugün kalp atışını duymaya gittik veeeee bir kese daha çıktı yani ikiz geliyooor. İkisinin de kalp atışlarını duyduk
Ay ne güzel kız hayırlısıyla sağlıkla olsunlar inşallahArkadaşlar şoktayım. Bugün kalp atışını duymaya gittik veeeee bir kese daha çıktı yani ikiz geliyooor. İkisinin de kalp atışlarını duyduk
Çok sevindim yaaa sabahtan beri bekliyodum :)))) benim de cumartesi test günümÇok şükür bin şükür canım