- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
Sağ ol canım. Hepimizinki de sağlıklı olur inşallah.Ay ne güzel kız hayırlısıyla sağlıkla olsunlar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım. Hepimizinki de sağlıklı olur inşallah.Ay ne güzel kız hayırlısıyla sağlıkla olsunlar inşallah
Hemşireme sordum olabilir dedi inşallah normaldir :)7. Gün yerleşme olduğu günmüş canım belki yerleşme kanamasıdır kötü düşünme
Amin canım aminSağ ol canım. Hepimizinki de sağlıklı olur inşallah.
Anaaa iki embriyomu yokmuşlardı. Ay kız çifte bayram desene :)Arkadaşlar şoktayım. Bugün kalp atışını duymaya gittik veeeee bir kese daha çıktı yani ikiz geliyooor. İkisinin de kalp atışlarını duyduk
Hayırlı olsun canim307,3 canım.
Evet canım iki embriyoydu ikisi de tutmuş maaşallah. İnşallah sonu da çifte bayram olur. İki tanenin riski daha fazla.Anaaa iki embriyomu yokmuşlardı. Ay kız çifte bayram desene :)
Sağol canımHayırlı olsun canim
Kötü düşünme sen. Bak Rabvim böyle hayırlı bulmuş. Şükürler olsun anneleriEvet canım iki embriyoydu ikisi de tutmuş maaşallah. İnşallah sonu da çifte bayram olur. İki tanenin riski daha fazla.
sen test sonucunu yazmadin canim?Slam bebis leriniz hayırlı ugurlu olsun kucagini za almak nasip olsun insallah
Korkuyorum valla yüksek çıktı şükür cuma gün ikinci tahlil olacak katlarsa yazacamsen test sonucunu yazmadin canim?
Sağ ol canım. Tabi şükürler olsun Rabbim en iyisini bilir.Kötü düşünme sen. Bak Rabvim böyle hayırlı bulmuş. Şükürler olsun anneleri
aaa cook sevindim canim tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin. yapmayınca korkuyodum valllaha okumsuz diye sormakta bike kararsizdim. ama cok sevindimKorkuyorum valla yüksek çıktı şükür cuma gün ikinci tahlil olacak katlarsa yazacam
Senden başka kimseninde aklına gelmedim allah razı olsun darısı herkesede 2.tahlil çok önemli bide kese ye ne zaman bakiliyorkiaaa cook sevindim canim tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin. yapmayınca korkuyodum valllaha okumsuz diye sormakta bike kararsizdim. ama cok sevindim
ins ikinci tahlilinde yuksek cikar. doktoruna göre degisiyo ilk kontrol kimi haftasına cagriyo keseye bakiyo, kimi 2 hafta sonra çağırıp hem kese hemde kalp atışını dinketiyo. hayırlısı artık. senin adına gerçekten çok sevindimSenden başka kimseninde aklına gelmedim allah razı olsun darısı herkesede 2.tahlil çok önemli bide kese ye ne zaman bakiliyorki
Çok sağol canım tskins ikinci tahlilinde yuksek cikar. doktoruna göre degisiyo ilk kontrol kimi haftasına cagriyo keseye bakiyo, kimi 2 hafta sonra çağırıp hem kese hemde kalp atışını dinketiyo. hayırlısı artık. senin adına gerçekten çok sevindim
Arkadaşlar şoktayım. Bugün kalp atışını duymaya gittik veeeee bir kese daha çıktı yani ikiz geliyooor. İkisinin de kalp atışlarını duyduk
ayyyy cnm çok sevindim allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına al inş.307,3 canım.
çok teşekkür ederim canım sağol :)ayyyy cnm çok sevindim allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına al inş.
doktor değer iyi dedi ama sizce nasıl kızlar sizlerin nasıldı :)ayyyy cnm çok sevindim allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına al inş.