• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Sizinde hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırısnız bebeğinizi :)
ayyyy kendin evde mi yapçan :)
offfff :)))) çok korkuyorum ya test yapmaktan :)
Şimdi cumartesiye kadar yapmıcam ondan eminim ama cumartesi 10. Gün sabahtan idrar testi yapıp mı gidip kan versem bilmiyorum :) negatif olcak diye korkuyorum aslında :( ama öyleyse de ondan kaçmanın da bi anlamı yok aslında

canım ben hamileydim herşey iyidi taa ki 8.haftada bebeğin kalbi durana kadar malesef kürtajla almak zorunda kaldık kalbi durduğu için:KK43: henüz kendimi toparlama aşamasındayım tekrar deneyeceğiz inşlh Allahım nasip eder
Gecmis olsun cnm Allah sabir versin.insallah hemencecik olur hayirli saglikli

gelen sonuçta hiç bir sorun yok doğa riskli gebelikleri sonlandırır herhangi bir sakatlık vs. olacaksa bu şekilde kalbi durur ya da düşermiş bizimde kaderimizde varmış:KK43: 2.tüp bebek denememdi benimde şimdi donmuşlarla devam edeceğiz önce kısa bir ara verdik ve bu sefer sanırım 2 transfer eder artık.
2 ay ara ver aklından ve atacaksınız görecen 2 basarisiz dan sonra eskisi kadar hevesli olmayacaksin bu bir etken benim yasamisligim rahimi coj iyi takip şart kalınlığı coj önemli doktorla cok kararlı ve ısrarcı konuşun 2 basariz doktorunda hatası ya embioda yada tahlil oranlarinda sorun oluyor aciz ane tavsiyelerim ve trasferden sonra ilk 10 gün taze sıkılmış havuç suyu sabah akşam 1 şu bardağı ben önce allah sonra faydası olduğunu düşünüyorum. ender sarac videosunda çok iddiali bu konuda yrnmeyecek şeylerde var tabi hamur işi turşu baharat kızartma diye bıcok sey

Şimdi cumartesiye kadar yapmıcam ondan eminim ama cumartesi 10. Gün sabahtan idrar testi yapıp mı gidip kan versem bilmiyorum :) negatif olcak diye korkuyorum aslında :KK43: ama öyleyse de ondan kaçmanın da bi anlamı yok aslında
Çok iyi anlıyorum cok havuç suyu iç lutfen sabah akşam 1 şu bardağı taze sıkılmış araştır ender sarac tup bebek tutunmasi nda havuç diye

Şimdi cumartesiye kadar yapmıcam ondan eminim ama cumartesi 10. Gün sabahtan idrar testi yapıp mı gidip kan versem bilmiyorum :) negatif olcak diye korkuyorum aslında :KK43: ama öyleyse de ondan kaçmanın da bi anlamı yok aslında
ben cesaret edemedim canım walla 12.gün kan tahlili yaptırdım dün yanı bugğnde evde kendım yaptım çift çizgiyi görmek istedim :)

dut kurusu ye bi de kız

Ya kızlar size naçizane bir önerim var , kimseye b-hcg'si biraz yüksek diye ikiz olabilir diye umut vermeyelim , benim de değerlerim hem yüksek hem de artışları neredeyse 3 katıydı , doktor bile dedi büyük ihtimal ikiz diye , ama sonra tek kese görününce ( ki rabbime binlerce şükür ) benim gerizekalı kocam bildiğiniz üzüldü tek bebek var diye
Yani demeye çalıştığım ikiz ya da tek olabilme ihtimalini sadece b-hcg'ye göre yorumlayıp insanların kafasını karıştırmayalım
Bu arada taze hamile arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorım , rabbim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
cnm kimseye ümit vermiyoruz olabilir diyoruz kiiiii doktorlar da bunu söylüyor yani keseyi görüp emin olmadan zaten heveslenmemek lazım ve tüp bebek yaptırıp bebeğine kavuşan bir insan için ikizmiş tekmiş erkekmiş kızmış bu rabbime yapılan nankörlük olur.

cnm kimseye ümit vermiyoruz olabilir diyoruz kiiiii doktorlar da bunu söylüyor yani keseyi görüp emin olmadan zaten heveslenmemek lazım ve tüp bebek yaptırıp bebeğine kavuşan bir insan için ikizmiş tekmiş erkekmiş kızmış bu rabbime yapılan nankörlük olur.
Aynen doktor banada dedi ikiz olasılığı ve burdaki herkeszde biliyorkı kesin sonuç utrason da değerler yüksek oldumu bi ihtamal olasılık cok yani

Aynen doktor banada dedi ikiz olasılığı ve burdaki herkeszde biliyorkı kesin sonuç utrason da değerler yüksek oldumu bi ihtamal olasılık cok yani
hepimizin evladı sağlıklı sıhatli olsun inşallah insanlar 17 kez 20 kez uğraşıyor benim komsumun 18.denemesinde tuttu rabbim insanları nasıl sınav ediyor ve onlar buna dayanırken bizler 1 kerede hamile kalmışız yada 2-3 denemede buna nasıl nankörlük ederiz çok şükür rabbime.

Çok iyi anlıyorum cok havuç suyu iç lutfen sabah akşam 1 şu bardağı taze sıkılmış araştır ender sarac tup bebek tutunmasi nda havuç diye
8. Günüm bugün hiç içmedim ki bundan sonra içsem faydasınolur mu ki :) dün lekelenmem oldu beyazın içinde böyle pembe kahverengi leke bugüm sabah şimdi yine vardı :(

8. Günüm bugün hiç içmedim ki bundan sonra içsem faydasınolur mu ki :) dün lekelenmem oldu beyazın içinde böyle pembe kahverengi leke bugüm sabah şimdi yine vardı :KK43:
iç canım bi faydası olur illaki . ananas ye avokado ye dut kurusu ye kivi iyi diyolar kivi ye ve doktor bana tuzsuz ye ve protein ağırlıklı besten demişti bol su iç

8. Günüm bugün hiç içmedim ki bundan sonra içsem faydasınolur mu ki :) dün lekelenmem oldu beyazın içinde böyle pembe kahverengi leke bugüm sabah şimdi yine vardı :KK43:
Tutunma kanı inşallah tahlil in iyi çıkacaz tam zamanı lütfen iç havuc

• Beğen
Reactions: zkd
Back