• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

11.11.2016 transfer 21.11.2016 pozitif kaç haftalık hamilelik hala korkum var yarin tahlil günü katlama olayı hcg için ..3 kimyasaldan sonra:dua::KK17:

maşallah sana ne güzel çıkmış değerin işte.. 10.gün yapılan değere göre oldukça yüksek ikiz ihtimali varmı?
tüp bebek de olsa her zaman son adet tarihini baz alıyorlar ve haftasını ona göre hesaplıyorlar.
Bu 11.gün sonucu 3 embio koyuldu hesaba göre netteki 4 haftalik

Bu 11.gün sonucu 3 embio koyuldu hesaba göre netteki 4 haftalik
oldukça yüksek büük ihtimalle çoğul gebelik hadı hayırlısı bızede haber ver. benim 10.gün 22 çıkmıştı yani farka bak aradaki.
nerde yaptırdın bu arada tedavini 3 tane transfer artık yapan yokta iyi bulmuşsun.

Ve yarın 2 ci tahlil olacak 15 ci gün vallaha çok ama çok korkuyorum allahın kapısı cok inşallah yüzümüzü güldürsün.

oldukça yüksek büük ihtimalle çoğul gebelik hadı hayırlısı bızede haber ver. benim 10.gün 22 çıkmıştı yani farka bak aradaki.
nerde yaptırdın bu arada tedavini 3 tane transfer artık yapan yokta iyi bulmuşsun.
Son 3 embiomdu son şanstı yaş 39 ve bu 11 ayda bu dördüncü transfer o yüzden antalyada yaptik

Gzzde_8 sen hamilemi sin 2 ci tahlil iyi ciktimi
canım ben hamileydim herşey iyidi taa ki 8.haftada bebeğin kalbi durana kadar malesef kürtajla almak zorunda kaldık kalbi durduğu için:( henüz kendimi toparlama aşamasındayım tekrar deneyeceğiz inşlh Allahım nasip eder

Offf off bilirim peki arastirdinizmi niye durmuş benim 3 kimyasal dokra biraz baskılı konuştuk tekrar tahliller ilaçlar 2 ay mola yarın bişey olmasa tuttu sanırım şoktayiz 3 gündür buraya bile yazamadım risk çok kimyasal kalp durması düşük ya sabir ya allah allah büyük çoğul gebelik leri okudum 4 düz doğuran var 3 cuz ama 3 cu veya 4 cu yu sonlandiranda cok doğumda kaybeden akıl sağlığı sıfır inan bu yolda

ben de tek hıssedıyodum ama ıkı bebek koyuldugu ıcın hep cogul konusuyodum esım de korkuyodu ıkızden cogul konusma ya dıyodu :) sonra tek oldugunu duyunca üzüldü adam resmen niye tek diye diğerine noldu ki diyo :) ben de dedım o kesın erkekti hemen pes etti baktı yol cok uzun neresınden donersem kardır dıye dusundu dıyorum :KK70: ben de uzulmedım sukurler olsun kı bı tane de olsa Allahım nasıp ettı. darısı bekleyenlerın basına
Valla çok iyi demişsin aferin kız sana ;) aynen darısı bekleyenlerin başına

Offf off bilirim peki arastirdinizmi niye durmuş benim 3 kimyasal dokra biraz baskılı konuştuk tekrar tahliller ilaçlar 2 ay mola yarın bişey olmasa tuttu sanırım şoktayiz 3 gündür buraya bile yazamadım risk çok kimyasal kalp durması düşük ya sabir ya allah allah büyük çoğul gebelik leri okudum 4 düz doğuran var 3 cuz ama 3 cu veya 4 cu yu sonlandiranda cok doğumda kaybeden akıl sağlığı sıfır inan bu yolda
gelen sonuçta hiç bir sorun yok doğa riskli gebelikleri sonlandırır herhangi bir sakatlık vs. olacaksa bu şekilde kalbi durur ya da düşermiş bizimde kaderimizde varmış:( 2.tüp bebek denememdi benimde şimdi donmuşlarla devam edeceğiz önce kısa bir ara verdik ve bu sefer sanırım 2 transfer eder artık.

allah korusun kötü düşünme iyi düşün bebeğin ya da bebeklerin de iyi hissetsin mübarek günde güzel sonuçlar alırsın inşallah :) bende yarın ikinci tahlil için gitçem inşallah çok çok artmış olur :)

Back