İnşallah canım inşallah :)Ayy hadii ne çıkmaz şeymiş sabahtan berii yani. Hadii güzel haberleer vereceksin inşallah..
Ay hayırlısıyla inşallah canım öldüm öldüm dirildim walla yaHadi bakalım dualarımız seninle. Hemen haber ver. Senin haberi alayım da ben de Dr. a gircem daha, kalp atışı için.
Ay hayırlısıyla inşallah canım öldüm öldüm dirildim walla ya
Anammmmm kaç çıktı annem????Kızlaaaar halay
307,3 canım.Anammmmm kaç çıktı annem????
307,3 canım.
307,3 canım.
Oooo maşallah kız maşallahhhh. Ne güzel bir sonuç. Rabbim daha güzel haberler almayı nasip etsin. Demiştim ama sana güzel annecik307,3 canım.
Hayrli olsn senn de 3gun.Embryo su dmi cnm kaç tane.kaç hcrelydi çok sevndm.ya umut oldn bna307,3 canım.
Gözün aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlaaaar halay
Çok çok teşekkür ederim canım amin inşallah :)süper canım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın kucagına almayı da nasıp etsın ıns
Amin canım benim çok sağol :) çok şükür Allah ımaOooo maşallah kız maşallahhhh. Ne güzel bir sonuç. Rabbim daha güzel haberler almayı nasip etsin. Demiştim ama sana güzel annecik
2 tane canım 8 hücreli 1. KaliteHayrli olsn senn de 3gun.Embryo su dmi cnm kaç tane.kaç hcrelydi çok sevndm.ya umut oldn bna
Sonucun nasil cikti?benimde 11 :) zaman geçmiyo :)
İnşallah canım senin içinde böyle halaylar çekiyo olcaz inşallahAyy çok sevindimmm yaa hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bende böyle haber verebilecek miyim bir gün acabaaa.
Bundan sonra daha güzel haberler için bekliceksin. Aramıza hoşgeldinAmin canım benim çok sağol :) çok şükür Allah ıma
Ay bnmki de orta kalite 8 ile 6 idi dgern çok gzl ikiz mi acba2 tane canım 8 hücreli 1. Kalite
Sağol canım benim inşallah hepimize nasip etsin AllahBundan sonra daha güzel haberler için bekliceksin. Aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?