How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Aa seninde birmiş. Sormak aklıma gelmedi valla ben bir tane olmasını öyle benimsemişimki :) minnacık daha 1 cm bile değil ama kalbi gümbür gümbür. Kurban olsun anneler onlara.
bi tane olsun bızım olsun :) hem zaten ben 2. kez hamıle kalmayı da ıstıyorum Allah nasıp ederse :)

Ayy inşallah inşallah:) dimi biri bitiyo biri başlıyo☺️ Sağlıkla kucağımıza alalımda yeterki..
Ya bide şu crinon jel önceden beyaz geliyodu son 3 4 gündür kahverengi siyah çamur gibi ve fazla gelio, böyle olan varmı?

ben de sarı sarı top seklınde geri gelmeler oluyo canım.

Sordum tatlım aslında normal dedi 12. Gün çok çok az bi kanamam olmuştu, eski kalan kanlardır kahve koyuysa dedi ama yinede çoğalınca korktum. Daha dün gittik keseyi gördüm, kesenin yanında küçük bi siyahlık vardı kılcal damara yerleştiyse o kanama alanı oluştrumuş olabilir dedi belkide ondan:KK43: önemsemedi doktor ama yinede insan düşünüyor
Ooo oxaman hiç korkma canım. Kalanlardır o siyahlar. Kırmızıya dönerse ara mutlaka doktorunu. İyi düşün emi

Ay ya aynen. Bende normal yolla bi hamilelikte yaşamak istiyodum. Belki Rabbim ondan gönlümüze göre verdi:dua:

aynen canım zaten ben hep ılkı zor ama ıkıncısı kendılıgınden hemde beklemeıdıgım zamanda olucak dıye hıssedıyorum :)

cok baska bısı ya mınıcık bısıden nası ses cıkıyo esım vıdeo cektı dınleyıp duruyorum :) gercekten bır mucıze. Allahım bu mutlulugumuzu daım etsın. benımkı de bı taneymıs bu arada :)
cnm sen duydun mu kalp atışını bizim aynı günlerimiz ben duymadım dün ya haftaya dedi bana :( niye öyle oldu ki b ir sorun mu var acaba

Ooo oxaman hiç korkma canım. Kalanlardır o siyahlar. Kırmızıya dönerse ara mutlaka doktorunu. İyi düşün emi
Çoğaldı biraz die korkmuştum evet iyi düşünmem lazım canım sen ne güzel okuyorum hep pozitifsin öyle olmak lazım Allaha emanetiz ne olucaksa olucak, herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için:)

2 haftadan önce gitmede. Çok ultrasona maruz kalmakta iyi değil. Bende 2 hafta sonra gidicem inşallah

evet ben de2 haftadan once gıtmeyı dusunmuyorum. bu kontrolden sonrakı kontrol 7 aralık olarak hesapladım dıgerı de 23 aralık olucak sekılde :) pazar gunu dogum gunum Rabbım bana en guzel hedıyeyı verdı bebegım de suprız yaptı pıt pıtlarını duyurdu bana :KK200:

cnm sen duydun mu kalp atışını bizim aynı günlerimiz ben duymadım dün ya haftaya dedi bana :KK43: niye öyle oldu ki b ir sorun mu var acaba

evet canım duydum ama cok fazla dınletmek ıstemıyorum dedı vajınal baktı cunku. senın kı gobekten baktıysa duymamıs olabılır.

evet ben de2 haftadan once gıtmeyı dusunmuyorum. bu kontrolden sonrakı kontrol 7 aralık olarak hesapladım dıgerı de 23 aralık olucak sekılde :) pazar gunu dogum gunum Rabbım bana en guzel hedıyeyı verdı bebegım de suprız yaptı pıt pıtlarını duyurdu bana :KK200:
Ayy ne güzel bi hediye olmuş sana :) şimdiden doğum günün kutlu olsun yeni yaşında bebişini kıcağına almak nasip olsun canım inşallah☺️

bu arada kızlar dr ben den ıdrar tahlılı de ıstemıstı kısmen cıkmıs sonuclarım ıdrarda erıtrosıt pozıtıf cıkmıs negatıf olması gerekırken. dr a sordum takıb edelım dedı sonucların tamamen cıksın tekrar test yaparız devam edıyomu dıye dedı ama netten baktım ıdrara kan karısması demekmıs. ıns kotu bır sey degıldır. bır cok sebebı varmıs cunku :(

Back