How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

cnm sen duydun mu kalp atışını bizim aynı günlerimiz ben duymadım dün ya haftaya dedi bana :KK43: niye öyle oldu ki b ir sorun mu var acaba
Canım son adet tarihleriniz aynı olabilir ama embriyonun durumuna göre değişiyo herşey. O yüzden kimin bi kaç gün sonra duyulması çok normal. Garanti olsun diye haftaya demiştir. Kötü düşünme bi sorun olsa dün söylersi doktorun

evet canım :) eşimi arıcaklar bi de dedım ben kalpten giderim dinleyemem sizi :KK70: :KK70:

tatlım bence senın sonucun çıkmıştır
sonuçta bu kanların 2 saat test sonucu var
işlemı ıkı saat suruyor yanı makıneler
bence bır arayın :) :spor: sayende bende heyecan yaptım

Çoğaldı biraz die korkmuştum evet iyi düşünmem lazım canım sen ne güzel okuyorum hep pozitifsin öyle olmak lazım Allaha emanetiz ne olucaksa olucak, herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için:)
Canım Allah razı olsun. Ne yapayım pozitif olmak lazım. Evrene pozitif enerji yaymak lazım ;)

evet ben de2 haftadan once gıtmeyı dusunmuyorum. bu kontrolden sonrakı kontrol 7 aralık olarak hesapladım dıgerı de 23 aralık olucak sekılde :) pazar gunu dogum gunum Rabbım bana en guzel hedıyeyı verdı bebegım de suprız yaptı pıt pıtlarını duyurdu bana :KK200:
Anam me güzel kız. Harbiden ne güzel doğum günü hediyesi olmuş sana ;) Rabbim sağlıkla yeni yaşında sizi kavuştursun

kızlar ben sabahtan beri 10 oldu tuvalete gidiyorum heyecandan mı ki :)

Heyecandan oluyor bende öyle oluyordum beklerken. Arasana bir bakalım belki çıkmıştır ya da bilgisayardan bakabiliyorsan bak onlar 3 derler ama erken de çıkabiliyor.

Heyecandan oluyor bende öyle oluyordum beklerken. Arasana bir bakalım belki çıkmıştır ya da bilgisayardan bakabiliyorsan bak onlar 3 derler ama erken de çıkabiliyor.
yok canım bilgisayarda yok aramakta istemiyorum ya ay bilmiyorum çok karışık duygular yaşıyorum şuan :D

evet canım duydum ama cok fazla dınletmek ıstemıyorum dedı vajınal baktı cunku. senın kı gobekten baktıysa duymamıs olabılır.
yok cnm vajinal baktı zaten biz sadece yebelik kesesi ve yolk saç kesesini gördük haftaya salı kalbini duymaya gelin dedi.

hamile arkadaşlarıma bı sorum var
ben gecen sene bir myom amelıyatı oldum ama acık amelıyattı
9 adet myom alındı ama rahım içinden degıl o günden berı sag tarafımda hanı bole sankı içerde bı yapışıklık varda gulunce ne bılım anı hareket edınce orası acıyor gubu oluyor
bu gebelıklede sag kasıgım zaman zaman cok ağrıyor ozellıkle gulunce sankı orda bı top varmış da yerınden oynamış ya da oynamak ıstıoda oynayamıo gbı bı hıssı var.
sizce öle bı yapışıklık olsa sag tarafımdan yumurtlama olmaz dı degıl mı
ya da bu tup bebek tedavısınde bazı arkadaşlar nasıl dıs gebelik gecırıyor
tüplere doğru transfer edilio
tüplere yakın mı konuluo embrıyo gıdıp tüplere yapısıo
allah korusun cok korkuyorum okudukça da daha cok korkuyorum
bir de eğilip kalkabılıyor musunuz artık
ben ayakkabımı gıyerken tedırgın oluyorum siz nelere dikkat ediyorsunuz

yok cnm vajinal baktı zaten biz sadece yebelik kesesi ve yolk saç kesesini gördük haftaya salı kalbini duymaya gelin dedi.

Canım belkı bugun duyulmadı ama bı kac gune duyulucaktır. degısebılıyo 8. haftaya kadar duyulabılır endıselenecek bı durum yok gıttıgınde sende duymus olucaksın :KK68:

ne yaptı bu kız yaa.. Yaa daha alamadı buraya da girip haber veremedi ya da güzel haberi etrafına söylemekle meşgul umarım öyledir..

Back