İyiyim canım hala Şafak sayıyorum sen nasılsın :)Günaydın tatlım nasılsın?
Dün benimde 7. Gündü ve bel sırt kasık karın ve bacak ağrım vardı :)Nbr kzlar bugün 7.ci. GÜNÜmz varmı bi belrtilernz
Bende sürekli var ama heyecan kaygı korku bi sürü değişik değişik nedenlerden bebişim üzülmese her an ağlayalirim :)Günaydınnn :) bende bi saçma sapan ağlamalar var herhalde ilaçlardan :)
Kaç kaldı :) iyiyiz bizde mide bulantısı bel ağrısı yuwarlanıp gidiyoz :)İyiyim canım hala Şafak sayıyorum sen nasılsın :)
Çarşamga günü Allah kısmet ederse canım :) Kurban olunur kız onun ağrısına :)Kaç kaldı :) iyiyiz bizde mide bulantısı bel ağrısı yuwarlanıp gidiyoz :)
Benmde belm agryo yarn 8.ci günüm valla acile gDP kan vercm azda olsa çıkar dye düşünüyrmDün benimde 7. Gündü ve bel sırt kasık karın ve bacak ağrım vardı :)
Çok erken bence cnm moralini bozarsin durduk yere bana da iki tane kondu demekki biri tuttu 10. Gün aksam degerim 13 cikti sonrasinda çok katlandi.8. Gün yapsam 0 cikacakti.Benmde belm agryo yarn 8.ci günüm valla acile gDP kan vercm azda olsa çıkar dye düşünüyrm
Ben cesaret edemem ya edemiyorum yani 12. Günü beklicemBenmde belm agryo yarn 8.ci günüm valla acile gDP kan vercm azda olsa çıkar dye düşünüyrm
Haklsn cnm da ne blm kese falan gordnzmuÇok erken bence cnm moralini bozarsin durduk yere bana da iki tane kondu demekki biri tuttu 10. Gün aksam degerim 13 cikti sonrasinda çok katlandi.8. Gün yapsam 0 cikacakti.
Senin kaç taneydi 1 mi 2 miHaklsn cnm da ne blm kese falan gordnzmu
Pazartesi gidicem cnm insallah görebilirizHaklsn cnm da ne blm kese falan gordnzmu
Ben de sennin gibiyim 5.gunumdeyim.kafayi yicem.sonuc beklemek cok zor.bir belirti de yok.transfer gunu wcye gittigimde peceteye kirmizi bisey geldi.arayip sordugumda normal oldugunu solediler cunku kataterin gecisi cok zor olmustuBenimde transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki iyi ki burası varda biraz konuşup rahatlıyoruz ve bilgi sahibi oluyoruz
Ben centrum a gidiyorum.sen memnun musun?Kızlar Ankara'da olan var mı? Varsa hangi merkeze gidiyosunuz? Ben novaart a gidiyorum
Cok guzel bir deger.hic belirti var miydiTek embriyo mu canim?masallah değerin çok güzel rabbim hayırlı etsin ins
Cok guzel bir deger.belirtileriniz var miydiMerhaba arkadaşlar. Ben yeni katildim. Ayin 15ninde 5.gun embriyo transferim oldu. Bugun 7.gunumdu dayanamadim kan testi yaptirdim. Sonuc 261 cikti. Durum nedir benim ilkte pek anlamiyorum. Cok heycanliyim. Carsamba gercek test gunum
Anam bişi kalmamıl kız sanada :) kurban olurun zaten ya. Şükürler olsun. Darısı başınızaÇarşamga günü Allah kısmet ederse canım :) Kurban olunur kız onun ağrısına :)
2 cnmSenin kaç taneydi 1 mi 2 mi
İnşallah cnm inşallahPazartesi gidicem cnm insallah görebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?