2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Cnm öncelikle transferin hayirli olsun Rabbim sonunu umduğun gibi getirsin. Ama tencere falan kaldirma boşver ama bu evhamlar hepimizde oluyor bende kalkarken acaba birsey oldumu wc de zorladimmi acaba acaba uykuda dönerken bisey oldumu poff bitmiyor yani emin ol kan testini aldiktan sonrada bitmiyor aniden boş bulunuyoruz ama yinede dikkat et.

Evet soda iyi geldi gibi biraz önce içtim. Canım midemi üşütmüs de olabilirim Çünkü gece kalkıp çok şiddetli ağrı çekiyorum ve doğum yapmış gibi terliyorum çok fena.
Ani ateş basmaları normal canım. Bide bağırsakların şuanki yaşadıklarına alışmaya çalışıyor sonuçta bende ağrı çekiyorum. Günde 2 tane soda içebilirsin gayet iyi geliyor

Ani ateş basmaları normal canım. Bide bağırsakların şuanki yaşadıklarına alışmaya çalışıyor sonuçta bende ağrı çekiyorum. Günde 2 tane soda içebilirsin gayet iyi geliyor
Zaten ben soda bağımlısıyım her gün mutlaka içerim. Haklısın vücut anca alışıyor. Bilgilerin için çok teşekkür ederim canım.

Kızlar sohbet sonucum negatif cıktı çok kötüyüm 10. Günüm yükselirmi nolur söyleyin canlar 1.20 berbatımmmmmm

Çarşamba günü işlem oldu dün ve bugün böyle çok çok az geldi işlemden dolayıdır herhalde dimi bide sağ kasığımda bi ağrı var gülerken falan giriyo anlamadım kendimi de dinlemiyorum aslında ama

Doğru söylüyosun canım bugün daha dikkatliydim :))) ama ara ara unutuyorum biz tebdirimizi alalım da gerisi Rabbime emanet tabiki asıl kan testinden sonra daha da önemli inşallah pozitif olur

Bu arada senin de hamileliğin hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasil eder inşallah :)

Kızlar sohbet sonucum negatif cıktı çok kötüyüm 10. Günüm yükselirmi nolur söyleyin canlar 1.20 berbatımmmmmm
Rabbimin işi belli olmaz doktorun ne dedi ? Allaha tevekkül et çok zor bi imtihan ama umudunu kaybetme Rabbim ol derse herşey olur... dua et duayla da dünya durur...

Çok normal ozaman. Bundan sonra gelirse doktorunu ara. Birde kırmızı renk görürsen. Ağrı falan olması normal. İçinde bi canlı tutunmaya çalışıyo canım öyle düşün kafanı takma

Reactions: zkd
Merhaba kızlar..transfer olduktan sonra sizlerdede gerginlik oluyor mu ??? Hani adet zamanları gereksiz bi sinir kaplar ya vücudumuzu ufak tefek herseye sinirleniriz suan o moddayım..adet olmaya mı yoruyum bu durumu gebeliğe mi bilemedim sizlerden bir fikir alayım dedim

Cnm ilaclarini birakma ben 10. Gün aksami yaptim 13 tü hiç umudum yokken iki gün sonra firladi belki bünyede kana geç karisiyor dr unada sor tabi ama 12. Gün tekrar dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…