• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

henüz kesınleşmedi
doktor 15 gun sonra ultrasona gel dedı
ama bana 15 gun çok uzun gelıo
Aa neden öyle düşünüyosun ne güzel pozitifi almışsın. İnşallah çok güzel haberlerde alacaksın. Bir belirti arama zaten şuan çok erken. Bebeğine sarıl sahiplen annesi

Aa neden öyle düşünüyosun ne güzel pozitifi almışsın. İnşallah çok güzel haberlerde alacaksın. Bir belirti arama zaten şuan çok erken. Bebeğine sarıl sahiplen annesi

aynen canım bıraz az okumak ıyı olucak ben bu sıtede durdurdukça bı bunalıma gırmeye başladım
kafamda devamlı artarsa değer ya keseyı görmezsem ya kımyasalsa ya dıs gebelıkse bıs uru soru var cunku cok okuyoruz
cok sebepsız dusunceler uretıyoruz ve uzuyoruz kendımızı
biraz rahatlaamaya ıhtıyacım var

aynen canım bıraz az okumak ıyı olucak ben bu sıtede durdurdukça bı bunalıma gırmeye başladım
kafamda devamlı artarsa değer ya keseyı görmezsem ya kımyasalsa ya dıs gebelıkse bıs uru soru var cunku cok okuyoruz
cok sebepsız dusunceler uretıyoruz ve uzuyoruz kendımızı
biraz rahatlaamaya ıhtıyacım var
Tavsiyem ne kadar az bilirsen okadar iyi. Olumlu düşünce gerçekten çok iyi geliyo. Şuan kötü düşünmen için hiçbir sebep yokki. Var mı?

bence de degerın ıkı katı artmış soyle dusun zaten sen ılk 12. gun yaptırsan değerlerin 55-60 çıkıcakmıs
sen normalden once yaptırdın ve 11. gun tekrar yaptırınca 55 gördün
bende senın gıbı 11. gun yaptırdım ve 59,2 çıktı aksama kan verecem aynı sekılde yüzde 60 artması gerek dediler bana da doktor E __esra__
canım ben 17.11.2016 da tekrar kan verdim yani dün 78,53 çıktı.. bi de hayırlısıyla yarını atlatırsam tamamam heralde :)
tüp bebek tedavisine başladığım anda yaptıgım dualarım;
1.adıma 500 tane yasin okundu.
2. adıma 4444 tane salatı tefriciye okundu.
3.41 gün boyunca her gün bir tane meryem suresi okudum.
4.7 gün ayeter kürsi terkibi yaptım.
5.dilimden ya vehhab,ya mübdi,ya vedud,ya varis düşmedi.
6.Her akşam Allah rızası için 2 rekat namaz kıldım ama şu süreler ile ;
ilk rekatta (sübhaneke,fatiha,felak) ikinci rekatta (sübhaneke,fatiha,nas) bunlar ile namazımı kılıp sevabını Silsile-i Aliyye denilen alimlerin ruhuna hediye ettim.
7.Duam kabul olursa sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere 3 tane yasin okumayı adak adadım.
8.araya Hz.Muhammed'i koyarak dua ettim yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine duamı kabul et onu araya koyarak istiyorum dedim.
ve sonuç rabbim bu kadar duamı geri çevirmedi çok şükür.Belki sizede faydası olur diye paylaşmak istedim.
allah razı olsun kuzum paylaştın. ne güzel boş geçirmemişsin maşallah :)
Seninde ctesiydi değilmi transferin karıştırmıyorum
Bugün 4.günümüz
Ne zaman banyo yapmayı düşünüyorsun
Ben bugün yapsam artık diyorum ama
canı ben de 4. gün yapmıştım ama çok sıcak olmamasına dikkat et olur mu

2 tane transfer edilmişti, biri 9 hücreli biri 7 hücreliydi kızlar, inanamıyorum hala elim ayağım titriyo hamilemiyim yani ben:) Doktor iyi dedi ama inşallah cumaya artmış olur kızlar nolur dua edin benim içinde
kuzummm gözün aydınnnn çok sevindim adına çokkk :halay::halay::halay:

Ya kızlar bişi sorcam sol kalcama arada bi böle yel gibi bişi oluyo acaba belirti olabilirmi yoksa kendimi mi dinliyorum ki böle saniyeden daha az ama sık sık tam hani igne yapılan yer varya kaba et orası nolur yorum yapın canlar

Ya kızlar bişi sorcam sol kalcama arada bi böle yel gibi bişi oluyo acaba belirti olabilirmi yoksa kendimi mi dinliyorum ki böle saniyeden daha az ama sık sık tam hani igne yapılan yer varya kaba et orası nolur yorum yapın canlar
evde test yapıcaktın sen yaptın mı?

Back