- 22 Aralık 2015
- 136
- 190
- 33
cok teşekkür ederim cnm :)Gözünaydın canım olana şükür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok teşekkür ederim cnm :)Gözünaydın canım olana şükür :)
maşallah maşallah çok güzel allah nazarlardan saklasın bizlerde çok dua et bacım
Hadi gözün aydın canım
Canım gazdandır göğüslerinin altından itibaren varsa. Korkma hiçkızlar benim karnım çok ağrıyo daha doğrusu ağrı mı batma mı değişik bişey . göğüslerimin altından kasıklarıma kdr
Canım senin kesinleşmedi mi gebeliğin? Öyle anımsıyorum sanki?günaydın millet
bende kafayı yıcem
bu beklemek zor tabı
bı de her sabah bısey hıssetme umuduyla uyanmak
henüz kesınleşmediCanım senin kesinleşmedi mi gebeliğin? Öyle anımsıyorum sanki?
henüz kesınleşmediCanım senin kesinleşmedi mi gebeliğin? Öyle anımsıyorum sanki?
peki bu gaz olması iyiye işaret mi olmuşmuydu sendedeCanım gazdandır göğüslerinin altından itibaren varsa. Korkma hiç
Aa neden öyle düşünüyosun ne güzel pozitifi almışsın. İnşallah çok güzel haberlerde alacaksın. Bir belirti arama zaten şuan çok erken. Bebeğine sarıl sahiplen annesihenüz kesınleşmedi
doktor 15 gun sonra ultrasona gel dedı
ama bana 15 gun çok uzun gelıo
Bendede çok olmuştu özellikle 6-7günden sonra. Ama bu gebelik belirtisi midir bilemiyorum canım çok ilaç kullanıyoruzya. Sen iyi düşün yinedepeki bu gaz olması iyiye işaret mi olmuşmuydu sendede
İnşallah sonuç güzel olur canım ya korkmaya başladımBendede çok olmuştu özellikle 6-7günden sonra. Ama bu gebelik belirtisi midir bilemiyorum canım çok ilaç kullanıyoruzya. Sen iyi düşün yinede
Aa neden öyle düşünüyosun ne güzel pozitifi almışsın. İnşallah çok güzel haberlerde alacaksın. Bir belirti arama zaten şuan çok erken. Bebeğine sarıl sahiplen annesi
Korkacak bişey yok be tatlım şuanların tadını çıkar. Bebeğin karnında daha güzel birşey varmıİnşallah sonuç güzel olur canım ya korkmaya başladım
Tavsiyem ne kadar az bilirsen okadar iyi. Olumlu düşünce gerçekten çok iyi geliyo. Şuan kötü düşünmen için hiçbir sebep yokki. Var mı?aynen canım bıraz az okumak ıyı olucak ben bu sıtede durdurdukça bı bunalıma gırmeye başladım
kafamda devamlı artarsa değer ya keseyı görmezsem ya kımyasalsa ya dıs gebelıkse bıs uru soru var cunku cok okuyoruz
cok sebepsız dusunceler uretıyoruz ve uzuyoruz kendımızı
biraz rahatlaamaya ıhtıyacım var
doğru canım tutunmuştur inşallah yawrucuklarımKorkacak bişey yok be tatlım şuanların tadını çıkar. Bebeğin karnında daha güzel birşey varmı
Rabbim hayırlı kıldıysa tutunmuştur tabi annesidoğru canım tutunmuştur inşallah yawrucuklarım
canım ben 17.11.2016 da tekrar kan verdim yani dün 78,53 çıktı.. bi de hayırlısıyla yarını atlatırsam tamamam heralde :)bence de degerın ıkı katı artmış soyle dusun zaten sen ılk 12. gun yaptırsan değerlerin 55-60 çıkıcakmıs
sen normalden once yaptırdın ve 11. gun tekrar yaptırınca 55 gördün
bende senın gıbı 11. gun yaptırdım ve 59,2 çıktı aksama kan verecem aynı sekılde yüzde 60 artması gerek dediler bana da doktor E __esra__
allah razı olsun kuzum paylaştın. ne güzel boş geçirmemişsin maşallah :)tüp bebek tedavisine başladığım anda yaptıgım dualarım;
1.adıma 500 tane yasin okundu.
2. adıma 4444 tane salatı tefriciye okundu.
3.41 gün boyunca her gün bir tane meryem suresi okudum.
4.7 gün ayeter kürsi terkibi yaptım.
5.dilimden ya vehhab,ya mübdi,ya vedud,ya varis düşmedi.
6.Her akşam Allah rızası için 2 rekat namaz kıldım ama şu süreler ile ;
ilk rekatta (sübhaneke,fatiha,felak) ikinci rekatta (sübhaneke,fatiha,nas) bunlar ile namazımı kılıp sevabını Silsile-i Aliyye denilen alimlerin ruhuna hediye ettim.
7.Duam kabul olursa sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere 3 tane yasin okumayı adak adadım.
8.araya Hz.Muhammed'i koyarak dua ettim yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine duamı kabul et onu araya koyarak istiyorum dedim.
ve sonuç rabbim bu kadar duamı geri çevirmedi çok şükür.Belki sizede faydası olur diye paylaşmak istedim.
canı ben de 4. gün yapmıştım ama çok sıcak olmamasına dikkat et olur muSeninde ctesiydi değilmi transferin karıştırmıyorum
Bugün 4.günümüz
Ne zaman banyo yapmayı düşünüyorsun
Ben bugün yapsam artık diyorum ama
kuzummm gözün aydınnnn çok sevindim adına çokkk2 tane transfer edilmişti, biri 9 hücreli biri 7 hücreliydi kızlar, inanamıyorum hala elim ayağım titriyo hamilemiyim yani ben:) Doktor iyi dedi ama inşallah cumaya artmış olur kızlar nolur dua edin benim içinde
evde test yapıcaktın sen yaptın mı?Ya kızlar bişi sorcam sol kalcama arada bi böle yel gibi bişi oluyo acaba belirti olabilirmi yoksa kendimi mi dinliyorum ki böle saniyeden daha az ama sık sık tam hani igne yapılan yer varya kaba et orası nolur yorum yapın canlar
yaptım canım negatif yukarıda yazmıştım görmemiş sin demek tutmadı be gülüm belli akşama kan vercem umudum sıfırrrr be kardeşimevde test yapıcaktın sen yaptın mı?