- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
maşallah maşallah güzel cıkmış degerincanım ben 17.11.2016 da tekrar kan verdim yani dün 78,53 çıktı.. bi de hayırlısıyla yarını atlatırsam tamamam heralde :)
allah razı olsun kuzum paylaştın. ne güzel boş geçirmemişsin maşallah :)
canı ben de 4. gün yapmıştım ama çok sıcak olmamasına dikkat et olur mu
Hayırlısı...yaptım canım negatif yukarıda yazmıştım görmemiş sin demek tutmadı be gülüm belli akşama kan vercem umudum sıfırrrr be kardeşim
hadi gözzünüz aydın olsun cok sevindim Allah herkese göstersin inşallah sana vajinadan mı baktı göbekten mi cnmBizde dün iki kese gördük.. rabbime binlerce şükür kalbini gördük ve duyduk.. ikinci kesemizden kalp atışını duymadık dr da çok zorlamak istemedi.. çogul gebeliklerde ikinci arkadan geliyormuş..1-2 haftaya o da netleşir dedi..
Canım ben transferden sonra hiçbirşey yapmadım genelde yattım açıkcası. Pozitifi gördükten sknra biraz ayaklandım. Ama tencereyi kaldırmakla da bişi olmaz korkma. Oturuş pozisyonundan kalkarken karnından güç almamaya çalış. İğne yerlerine de buz kütleleri varya onlardan koy rahat ettiriyo birazHamile olan arkadaşlarım hepinizin hamilelik haberini sevinerek okudum :)) Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin . Benim de çarşamba günü transferim oldu bişey sorucam size progestan iğne kullanıyorum ve yatıp kalkarken ağrım olduğu zorlanıyorum sanki karnım kasılıyo gibi geliyo bide arada unutuyorum dün tencere kaldırdım mesela ama ocağın üzerinde diğer ocağın üzerine aldım sonradan aklıma geliyo böyle bi panik haldeyim siz nasıl baş ettiniz bununla :) bi de bişey olmaz dimi öyle :) embriyolog amuda da kalksan ona zarar veremezsin dedi :) ama insan yine de telaşlanıyo biliyorum vesvese ama... sizin pozitifliğinize hastayım ondan yazmak istedim
Canım benim beta 14.000 de olmasına ragmen vajinal baktı.. artık kendi kadın dr takip yaptırcam.. merkeze gitmeme gerek kalmadı..hadi gözzünüz aydın olsun cok sevindim Allah herkese göstersin inşallah sana vajinadan mı baktı göbekten mi cnm
Aklıma gelince dikkat ediyorum ama işte unuttuğumda oluyo :) takmamam lazımmm embriyolog o bir toz zerreceği hiçbişey olmaz dedi ama işte pazartesi günü işe başlıcam mecburCanım ben transferden sonra hiçbirşey yapmadım genelde yattım açıkcası. Pozitifi gördükten sknra biraz ayaklandım. Ama tencereyi kaldırmakla da bişi olmaz korkma. Oturuş pozisyonundan kalkarken karnından güç almamaya çalış. İğne yerlerine de buz kütleleri varya onlardan koy rahat ettiriyo biraz
Bu arada sende iğne mi kullandınn bu iğne mahvetti beniCanım ben transferden sonra hiçbirşey yapmadım genelde yattım açıkcası. Pozitifi gördükten sknra biraz ayaklandım. Ama tencereyi kaldırmakla da bişi olmaz korkma. Oturuş pozisyonundan kalkarken karnından güç almamaya çalış. İğne yerlerine de buz kütleleri varya onlardan koy rahat ettiriyo biraz
İştede dikkat et ani hareket yapma çok merdiven inip çıkma. Birşeycik olmazAklıma gelince dikkat ediyorum ama işte unuttuğumda oluyo :) takmamam lazımmm embriyolog o bir toz zerreceği hiçbişey olmaz dedi ama işte pazartesi günü işe başlıcam mecbur
Ben progestanı 6 gün vuruldum öldüm resmen. Doktordan rica ettim 3 günde bir olan proluton depot iğne verdi birde sabah akşam jel. O şekilde ilerliyoruz. 7.haftama girdim hala tüm ilaçlarımı kullanıyorumBu arada sende iğne mi kullandınn bu iğne mahvetti beni
Yokkk çok hareket etmemeye çalışıcam inşallah dün daha çok unuttum unutuyorum sanki hiç transfer olmamışım gibi geliyo :) hayal gibiii :) motive olsun diye bebek battaniyesi örüyorum hissetsin onu çok istediğimi diye :) ama bazen de içimden bi ses olmadı ki diyo sende de oluyo muyduİştede dikkat et ani hareket yapma çok merdiven inip çıkma. Birşeycik olmaz
Canlar kan vermeye gidiyor bu bacınız hayırlı dualarınızı bekliyorum umudum olmasada ya allah ya bismillah rabbi hepli mines saligin hasbun Allahü venimel vekilll yare surallah allahümme salli ala seyidina muhammet
allah razı olsun bacım saol verdim geldim 2 saate cıkarmı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kardeşimHadi bakalım hayırlı sonuçlar inşallah
Ben hiç negatif olmadım hep olumlu düşündüm ama 7.günümde çok minik kanamam oldu benim ozaman korktum. Birde son gün geçmedi bana onun haricinde burdaki arkadaşlarım sayesinde aabrettim şükür. İyi dileğin için çok teşekkürler. Bebeğinin olduğunu unutma öümkün olduğunda hiçbir şey yapmaYokkk çok hareket etmemeye çalışıcam inşallah dün daha çok unuttum unutuyorum sanki hiç transfer olmamışım gibi geliyo :) hayal gibiii :) motive olsun diye bebek battaniyesi örüyorum hissetsin onu çok istediğimi diye :) ama bazen de içimden bi ses olmadı ki diyo sende de oluyo muyduama hemen kötü düşünceyi gönderiyorumm... benimde bugün sekizinci iğneyi vurulucam mahvoldum kalça bacak hiçbişey kalmadı bende dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan ama benim doktorum bu iğneden başka bişey kullandırmıyomuş ki pozitif olursa da devam edecek galiba... inşallahhh sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)
Cnm kendini dinleme belli bir belirtisi yokYa kızlar bişi sorcam sol kalcama arada bi böle yel gibi bişi oluyo acaba belirti olabilirmi yoksa kendimi mi dinliyorum ki böle saniyeden daha az ama sık sık tam hani igne yapılan yer varya kaba et orası nolur yorum yapın canlar
Ben hiç negatif olmadım hep olumlu düşündüm ama 7.günümde çok minik kanamam oldu benim ozaman korktum. Birde son gün geçmedi bana onun haricinde burdaki arkadaşlarım sayesinde aabrettim şükür. İyi dileğin için çok teşekkürler. Bebeğinin olduğunu unutma öümkün olduğunda hiçbir şey yapma
Canım soda iç tuzlu çubuk ye. Bide elma iyi geliyo diye duymuştumKızlar mide bulantisina ne iyi gelir? Midemi mi üşüttüm yoksa hamilelik bulantısı mi bilemiyorum. Nane limon içsem zararı olur mu? Acil yardım
Hangi gün oldu lekelenmen? Transferin ertesi günü falansa işlemdendir bana demişlerdi lekelenme olabilir diye. Kıpkırmızı çok yoğun olmadığı sürece korkma dediler hep. Ne demek herAman yardımcı olmak isterim. Rabbime emanet hepsi o nasip etmediyse ne yaparsak yapalım kucağımıza alamayızBenimde böyle çok çok az kahverengi leke gibi bile değil öyle bişey geldi herhalde işlemden dolayı hep olumlu düşünmek lazım doğru söylüyosun ama insan korkuyo yine de teşekkür ederim cevapların için :) mümkün olduğunca unutmadan hareket etmeye çalışıcam Rabbim korur inşallah ypks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?