Kırk yıl düşünsem evde yapılan gebelik testleri diye google yazıp araştırmazdım heralde. Çok ilginç..bunu kadın lar kulübü n de çok yapan varmış topiklerde çok yazı yorlar günah olsa sanmıyorum yapsınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırk yıl düşünsem evde yapılan gebelik testleri diye google yazıp araştırmazdım heralde. Çok ilginç..bunu kadın lar kulübü n de çok yapan varmış topiklerde çok yazı yorlar günah olsa sanmıyorum yapsınlar
Bunu onlem olarak yapıyorlar banada söyledi genel olarak en az kalp atışı veya 12. haftayı bekletiyorlarKızlar Dr bana özel hayat yasak dedi keseyi gördükten sonra, aceba bende düşük riski falan mı var? Ayrinti soramadim.Size de böyle bi şey dedi mi Dr. unuz? Kafama takıldı
Hımm, aman öyle olsun canım ya her şeyden korkar oldum.Bunu onlem olarak yapıyorlar banada söyledi genel olarak en az kalp atışı veya 12. haftayı bekletiyorlar
Hepimiz öyleyiz ama sakin olup beklemek en iyisi stres cok zararliHımm, aman öyle olsun canım ya her şeyden korkar oldum.
AyneeennHepimiz öyleyiz ama sakin olup beklemek en iyisi stres cok zararli
Herkese yasaklıyolar canım tüp bebekte. Kalp atımını duyana kadar genelde. Bazende ilk 3 ay tamamlanana kadarKızlar Dr bana özel hayat yasak dedi keseyi gördükten sonra, aceba bende düşük riski falan mı var? Ayrinti soramadim.Size de böyle bi şey dedi mi Dr. unuz? Kafama takıldı
Hım tmm canım içim rahatladı.Herkese yasaklıyolar canım tüp bebekte. Kalp atımını duyana kadar genelde. Bazende ilk 3 ay tamamlanana kadar
Bende araştırmadım canım kadınlar kulübünden duydumKırk yıl düşünsem evde yapılan gebelik testleri diye google yazıp araştırmazdım heralde. Çok ilginç..
yeterki hamile kalayım 9 ay olmasın boş verr gıı rahatına bak canım sen eşin düşünsün ohh sen yan gel yatt pehhKızlar Dr bana özel hayat yasak dedi keseyi gördükten sonra, aceba bende düşük riski falan mı var? Ayrinti soramadim.Size de böyle bi şey dedi mi Dr. unuz? Kafama takıldı
korkma bacım Rabbim korusun meleklerini inşHımm, aman öyle olsun canım ya her şeyden korkar oldum.
Yol canım ben de onun derdinde değilim zaten. Bana özel bi durum mu yoksa herkes mi öyle diye sordum.Bende araştırmadım canım kadınlar kulübünden duydum
yeterki hamile kalayım 9 ay olmasın boş verr gıı rahatına bak canım sen eşin düşünsün ohh sen yan gel yatt pehh
Haklsn ya keşkeZeynep yapma kiz neler çekiyoruz birak ev kokmaz hemen halinin ustunu supurmek resmen guc kuvvet isteyen bir iş. Bosver bebisler gelince evi zaten bok götürcek insallah
oyy canını yediğim şaka kızzzz biliyomYol canım ben de onun derdinde değilim zaten. Bana özel bi durum mu yoksa herkes mi öyle diye sordum.
neden kesin bi belirtisi yok dimi yaagünaydın millet
bende kafayı yıcem
bu beklemek zor tabı
bı de her sabah bısey hıssetme umuduyla uyanmak
kaçıncı gün senin ağrın sızın bi şeyin var mı kimaalesef canım yok
bence buda hayırlı haber canım benim 10. Günüm tık yok sabah erkenden test yaptım tabiki kocaman bi negatif tabikızlar benim karnım çok ağrıyo daha doğrusu ağrı mı batma mı değişik bişey . göğüslerimin altından kasıklarıma kdr
Günaydın canım aynı durumdayız canım benim de hiç belirti yok ve 10. Gün hiç mi bişi olmaz yaaagünaydın millet
bende kafayı yıcem
bu beklemek zor tabı
bı de her sabah bısey hıssetme umuduyla uyanmak