Aynen ya hele adana daAynısını bende diyorumotobüs şöforleri de dolmuşçular da o kdr kötü kullanıyo ki ödüm kopuyo
transferin kaçıncı günündesin sen canımAynen ya hele adana da
14.gün cnm buguntransferin kaçıncı günündesin sen canım
AY NE GÜZEL BAYA OLMUŞ SENİN14.gün cnm bugun
Zaman geciyoda zor gecio cnm senin kacinci gununAY NE GÜZEL BAYA OLMUŞ SENİN
3.günüm daha benim :)Zaman geciyoda zor gecio cnm senin kacinci gunun
3.günüm daha benim :)
Gecer cnm.insallah hayirlisiyla saglikla kavusuruz hepimiz bebislerimize cok yatma.demislerdi bana arada bir yuruyus yaptim evde kan akisi hizlansin diye birde dr avakado ve ananas ye demisti yesillikte yasak paylasim dedim belki faydasi olmustur bilmiorum3.günüm daha benim :)
Avakadoyu bilmiyordum ananas ve kaba çekirdeği yiyorum abartmadanGecer cnm.insallah hayirlisiyla saglikla kavusuruz hepimiz bebislerimize cok yatma.demislerdi bana arada bir yuruyus yaptim evde kan akisi hizlansin diye birde dr avakado ve ananas ye demisti yesillikte yasak paylasim dedim belki faydasi olmustur bilmiorum
Yok nane maydonoz dereotu dedilerAvakadoyu bilmiyordum ananas ve kaba çekirdeği yiyorum abartmadan
Yeşillik derken marul göbek falanmı
Sağol canım izinliydim cuma cumartesi pazar evdeydim yanı ama bugün işe başladım malesefGecer cnm.insallah hayirlisiyla saglikla kavusuruz hepimiz bebislerimize cok yatma.demislerdi bana arada bir yuruyus yaptim evde kan akisi hizlansin diye birde dr avakado ve ananas ye demisti yesillikte yasak paylasim dedim belki faydasi olmustur bilmiorum
sadece tuzlu yok dedi bana bir de bol protein dediYok nane maydonoz dereotu dediler
Bİ de benim heryerim batıyo sanki dövülnüş gibiyim :)Yok nane maydonoz dereotu dediler
Amin canım inşallah :) inşallah seninde bebişlerin 3-5 gün güzel güzel yaşarlar transfer olana kdr sonra da sana tutunurlar :)kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için içimi rahatlattınız allah razı olsun hepinizden beni bu gün hastaneden aradılar 6 embiriyo döllenmiş 1 .gün bugün inşallah hayırlısıyla iyi gider herşey hergün arayacaklarmış hepiniz dua edin inşallah allah kucağımızı almayı anne olmayı hepimize nasip etsin
çok teşekkürler inşallah hepimizin bebekleri tutunurAmin canım inşallah :) inşallah seninde bebişlerin 3-5 gün güzel güzel yaşarlar transfer olana kdr sonra da sana tutunurlar :)
En iyisi işe baslamak kafan dagilir bana dr transferden sonra normal hamilelerden farkin yok demisti ata bile biniyor onlar hamileliginden habwrleri olmadan demistiSağol canım izinliydim cuma cumartesi pazar evdeydim yanı ama bugün işe başladım malesefbirde ananas yiyorum okumuştum bı yerde ama avokado sevmiyorum ya eeğ :)
kuzum dualarım seninle inş ama inşgüzel sonuçlar alırsın :)Kızlar bende saat 18:00'da kan verecem dua eder misiniz benim için. Rabbim umutsuzluğumu mucizeye çevirsin inş
İnşallah canım gün sayıyoruz hepimiz :)çok teşekkürler inşallah hepimizin bebekleri tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?