• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hanimlar 18. Gun 512 olan degerim 22. Gun 830, 15 saat sonra 930 cikti. doktorum kontrol etti endimetrium kalinligi 16 mm. Sivi birikimi yok kan birikimi yok. Rahimde bir nokta icin de kese olabilir dis gebelik belirtisi yok ama düşük yapacaksin buyuk ihtimal ilaclarini kes iki gun sonra tekrar test yaptir dedi. Sizce ne yapmaliyim? Lutfen yardimci olun...

Hanimlar 18. Gun 512 olan degerim 22. Gun 830, 15 saat sonra 930 cikti. doktorum kontrol etti endimetrium kalinligi 16 mm. Sivi birikimi yok kan birikimi yok. Rahimde bir nokta icin de kese olabilir dis gebelik belirtisi yok ama düşük yapacaksin buyuk ihtimal ilaclarini kes iki gun sonra tekrar test yaptir dedi. Sizce ne yapmaliyim? Lutfen yardimci olun...

Bırakma ılaclarını canım neden bıraktırıyo kı hersey normal gorunuyo kese bıle olabılır demıs demekkı bebek gelısım gosterıyo

Kizlar su idrar testlerini keske hic yapmasak 3.tedavimde belki 5 tane idrar testi yaptim hepsi
Ben olsam ilaclarimi birakmazdim cnm degisebilir durum ki insallah degissin..

Kizlar su idrar testlerini keske hic yapmasak 3.tedavimde belki 5 tane idrar testi yaptim hepsi

Ben olsam ilaclarimi birakmazdim cnm degisebilir durum ki insallah degissin..
Ben de carsambaya kadar tekrar test yapana kadar devam etmek istiyorum... sonucta tek sorun beta hcg..

Bir de başka Dr. a git canım.

Back