• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

KIzlar ya eve geldım aksam ıdrarımla test yaptım yıne silik cıktı bu sefer baska bı markaydı acaba degerım mı yukselmedı yoksa hem aksam olması hem de farklı bı marka olması mı etkıledı:KK43:
Canım kesinlikle akşam yaptığın için. Birde sabah yapsaydın.

merhabalar kızlar. ben de uzun süredir burayı takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. 25 Ekimde transferim oldu. 2. denememdi ve 2 dondurulmuş transfer edildi. Cuma günü değerim 275, bugün 1375 çıktı. ikiz olma ihtimali var galiba. herkez sanırım ultrasonda kalp atışlarını duymayı heycanla bekliyor benim gibi. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. hamilelere de sağlıkla doğum yapmayı.
Merhaba hayırlı olsun tekrar yaptiracakmsinz . ben de 25 ekimde 2 transfer yapıldı. Bugün yaptırdım testi 1416 çıktı Dr büyük ihtimal ikiz olur çarşamba tekrar test yaptir yükselmiş ise ultrasonda bakarım diğer haftaya dedi

İnş canım yarın sabah kan verıcem tekrar inş yüksek çıkar:dua: senin degerın de maşallah güzel yükselmiş de tavsiyesine uymaya calıs cnm hiç birşey bebeklerimizden kıymetli değil
Ver ver kan ver ihmal etme. Zaten haftada 3 gün okula gidiyorum. Bugünü atlattım 2 gün daha gidiyim diyorum :110:

Merhaba hayırlı olsun tekrar yaptiracakmsinz . ben de 25 ekimde 2 transfer yapıldı. Bugün yaptırdım testi 1416 çıktı Dr büyük ihtimal ikiz olur çarşamba tekrar test yaptir yükselmiş ise ultrasonda bakarım diğer haftaya dedi
Ya kızlar sizi ultrasonla mı muayene ediyor Dr. Bana vajinadan bakacak cmt günü keseye. Sakıncali mi?

Canlar iki gün sonraki değerim 320 çıktı epey yükselmiş ama doktor istirahat edeceksin dedi. Öğretmenim ben yazılılar falan başlayacak napcam ben ya? :110::110:
Ayyy cnm çok sevındım maşallah bak dedık sana korkma kanamalardan dıye ama kım olsa tedırgın olurdu yarın ben ve _balprensesi_ _balprensesi_ de kan vericez biizm içinde dua et olur mu bızım degerlerımızde yükselmiş olsun

Ayyy cnm çok sevındım maşallah bak dedık sana korkma kanamalardan dıye ama kım olsa tedırgın olurdu yarın ben ve _balprensesi_ _balprensesi_ de kan vericez biizm içinde dua et olur mu bızım degerlerımızde yükselmiş olsun

Çok heyecanlıyım ben canım ya offh düşünsene bunun daha kese gormesı kalp atısı duyması var ay Allahım sen yardımcımız ol hersey saglıklı ılerlesın:dua:

KIzlar ya eve geldım aksam ıdrarımla test yaptım yıne silik cıktı bu sefer baska bı markaydı acaba degerım mı yukselmedı yoksa hem aksam olması hem de farklı bı marka olması mı etkıledı:KK43:
Canım sabah aç karnına ilk idrarınla yapmak önemli olan o etkılemıştır takma kafana yarın kaçta gidiceksın kan vermeye

Canım sabah aç karnına ilk idrarınla yapmak önemli olan o etkılemıştır takma kafana yarın kaçta gidiceksın kan vermeye

Evet ya ben onu heyecandan atladım eve geldıgın gıbı yaptın ama ilk 2 3dkya gore daha koyulastı canım ıcım rahatladı.sabah yapsaydım demek ki daha da koyu cıkıcaktı.

idrar testi yap bari sürekli kan verince de delik deşik oluyosun ben eve gidince idrar testi yapıcam o çift çizgiye hasretim 2 buçuk yıldır acısını her gün test yaparak çıkarıcam :KK70:
aynı hissi yasiyoruz demekki ben de o kadar istedim ki o çift çizgiyi görmeyi transferin 7. gününden beri her sabah yaptim☺☺

Back