- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Bence akşam idrarı olduğu içindir canım
İnş canım yarın sabah kan verıcem tekrar inş yüksek çıkar senin degerın de maşallah güzel yükselmiş de tavsiyesine uymaya calıs cnm hiç birşey bebeklerimizden kıymetli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence akşam idrarı olduğu içindir canım
Çok teşekkür ederim inşallah hepimize☺Masallah kucaginizada almak nasip olur insalah.
Canım kesinlikle akşam yaptığın için. Birde sabah yapsaydın.KIzlar ya eve geldım aksam ıdrarımla test yaptım yıne silik cıktı bu sefer baska bı markaydı acaba degerım mı yukselmedı yoksa hem aksam olması hem de farklı bı marka olması mı etkıledı
Canım kesinlikle akşam yaptığın için. Birde sabah yapsaydın.
Merhaba hayırlı olsun tekrar yaptiracakmsinz . ben de 25 ekimde 2 transfer yapıldı. Bugün yaptırdım testi 1416 çıktı Dr büyük ihtimal ikiz olur çarşamba tekrar test yaptir yükselmiş ise ultrasonda bakarım diğer haftaya dedimerhabalar kızlar. ben de uzun süredir burayı takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. 25 Ekimde transferim oldu. 2. denememdi ve 2 dondurulmuş transfer edildi. Cuma günü değerim 275, bugün 1375 çıktı. ikiz olma ihtimali var galiba. herkez sanırım ultrasonda kalp atışlarını duymayı heycanla bekliyor benim gibi. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. hamilelere de sağlıkla doğum yapmayı.
Ver ver kan ver ihmal etme. Zaten haftada 3 gün okula gidiyorum. Bugünü atlattım 2 gün daha gidiyim diyorumİnş canım yarın sabah kan verıcem tekrar inş yüksek çıkar senin degerın de maşallah güzel yükselmiş de tavsiyesine uymaya calıs cnm hiç birşey bebeklerimizden kıymetli değil
Ver ver kan ver ihmal etme. Zaten haftada 3 gün okula gidiyorum. Bugünü atlattım 2 gün daha gidiyim diyorum
Ya kızlar sizi ultrasonla mı muayene ediyor Dr. Bana vajinadan bakacak cmt günü keseye. Sakıncali mi?Merhaba hayırlı olsun tekrar yaptiracakmsinz . ben de 25 ekimde 2 transfer yapıldı. Bugün yaptırdım testi 1416 çıktı Dr büyük ihtimal ikiz olur çarşamba tekrar test yaptir yükselmiş ise ultrasonda bakarım diğer haftaya dedi
Ayyy cnm çok sevındım maşallah bak dedık sana korkma kanamalardan dıye ama kım olsa tedırgın olurdu yarın ben ve _balprensesi_ de kan vericez biizm içinde dua et olur mu bızım degerlerımızde yükselmiş olsunCanlar iki gün sonraki değerim 320 çıktı epey yükselmiş ama doktor istirahat edeceksin dedi. Öğretmenim ben yazılılar falan başlayacak napcam ben ya?
Valla ben de bilmiyorum ultrasonda bakarız dedi ama vajinadan mi bilmiyorumYa kızlar sizi ultrasonla mı muayene ediyor Dr. Bana vajinadan bakacak cmt günü keseye. Sakıncali mi?
Normalde oturarak hiç ders anlatamam ama bugün oturdum mecbur. Benim öğrenciler hiç durmuyor ya gürültü çok fazla. İdare etcem artıkVermez mıyım canım yarını ıple cekıyorum ıkı gun cok degıl ama mumkun oldugunca otur ve gununu sakın gecırmeye calıs canım
Ayyy cnm çok sevındım maşallah bak dedık sana korkma kanamalardan dıye ama kım olsa tedırgın olurdu yarın ben ve _balprensesi_ de kan vericez biizm içinde dua et olur mu bızım degerlerımızde yükselmiş olsun
Hımm keşke bana da ultrasonla baksa ama vajina dedi.Valla ben de bilmiyorum ultrasonda bakarız dedi ama vajinadan mi bilmiyorum
Canım sabah aç karnına ilk idrarınla yapmak önemli olan o etkılemıştır takma kafana yarın kaçta gidiceksın kan vermeyeKIzlar ya eve geldım aksam ıdrarımla test yaptım yıne silik cıktı bu sefer baska bı markaydı acaba degerım mı yukselmedı yoksa hem aksam olması hem de farklı bı marka olması mı etkıledı
Tüp bebeklerde genelde 3 aya kadar alttan bakıyorlarmış cnm herşeyı önceden görüp riskleri azaltmak için öylesi daha iyi sıkıntı yapmaHımm keşke bana da ultrasonla baksa ama vajina dedi.
Hayirlisi olsn cnm sıkma canini zarar verecek olsa yapmaz herhalde bu arada ben kiloluyum belki bana da vajinadan bakar goremesseHımm keşke bana da ultrasonla baksa ama vajina dedi.
Canım sabah aç karnına ilk idrarınla yapmak önemli olan o etkılemıştır takma kafana yarın kaçta gidiceksın kan vermeye
Canım sabah aç karnına ilk idrarınla yapmak önemli olan o etkılemıştır takma kafana yarın kaçta gidiceksın kan vermeye
Bende 8 :30 da vericem birlikte bekliycez bakalım7 bucuk 8 gibi giderim sanırım canım en gec 8 bucuk :) yazarım buraya beklerken
aynı hissi yasiyoruz demekki ben de o kadar istedim ki o çift çizgiyi görmeyi transferin 7. gününden beri her sabah yaptim☺☺idrar testi yap bari sürekli kan verince de delik deşik oluyosun ben eve gidince idrar testi yapıcam o çift çizgiye hasretim 2 buçuk yıldır acısını her gün test yaparak çıkarıcam