- 7 Kasım 2016
- 95
- 138
- 43
- 37
Canım hayrli olsun kaçıncı gün embriyosuduydu 2tane transfer edildi sanrmmerhabalar kızlar. ben de uzun süredir burayı takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. 25 Ekimde transferim oldu. 2. denememdi ve 2 dondurulmuş transfer edildi. Cuma günü değerim 275, bugün 1375 çıktı. ikiz olma ihtimali var galiba. herkez sanırım ultrasonda kalp atışlarını duymayı heycanla bekliyor benim gibi. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. hamilelere de sağlıkla doğum yapmayı.
Canım hayrli olsun kaçıncı gün embriyosuduydu 2tane transfer edildi sanrm
maşallah cnm iyi çıkmış değerin gerçekten :)iyi yorum görünce seviniyoruminşallah canım.
2gun önce kaçtı cnm değerin. kaçıncı gunundesnCanlar iki gün sonraki değerim 320 çıktı epey yükselmiş ama doktor istirahat edeceksin dedi. Öğretmenim ben yazılılar falan başlayacak napcam ben ya?
98 di canım. 9.günüm bugün.2gun önce kaçtı cnm değerin. kaçıncı gunundesn
Canim ozeldemi ogretmensin devlette sorun olmaz zaten yedek ogretmen bulunuyor galiba ya bebegij icin mecbur ara vericen cnm((Canlar iki gün sonraki değerim 320 çıktı epey yükselmiş ama doktor istirahat edeceksin dedi. Öğretmenim ben yazılılar falan başlayacak napcam ben ya?
Yükselmesine sevindim canm 5.gün embriyosuydu demi senin bide kaç tane transfer edilmisti unuttum kusurabakma98 di canım. 9.günüm bugün.
Devlette öğretmenim canım. Bilmiyorum bu izin işleri nasıl oluyorsa.Canim ozeldemi ogretmensin devlette sorun olmaz zaten yedek ogretmen bulunuyor galiba ya bebegij icin mecbur ara vericen cnm((
Evet canım 5.gün embriyosuydu. İki transfer oldu ikisi de tuttu gibiYükselmesine sevindim canm 5.gün embriyosuydu demi senin bide kaç tane transfer edilmisti unuttum kusurabakma
Canim devlette sıkinti olmaz raporunu al dinlen hic kafana takma.Devlette öğretmenim canım. Bilmiyorum bu izin işleri nasıl oluyorsa.
İnşallah bu duyguyu yaşamak en kisa surede bizlerede nasip olurKızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum , tarif edilemez bir his , ağlamamak için zor tuttum kendimi
Demi ya artık öyle yapcam. Bu zamana kadar neler çektik emek verdik, emeklerimiz boşa gitmesinCanim devlette sıkinti olmaz raporunu al dinlen hic kafana takma.
Bence akşam idrarı olduğu içindir canımKIzlar ya eve geldım aksam ıdrarımla test yaptım yıne silik cıktı bu sefer baska bı markaydı acaba degerım mı yukselmedı yoksa hem aksam olması hem de farklı bı marka olması mı etkıledı
Çok teşekkür ederim ınsallh Allah im isteyenlere nasip etsinMaşallh süper bi değer gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inş. Allah hepimize kucağımıza almayı da nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?