2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

merhabalar kızlar. ben de uzun süredir burayı takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. 25 Ekimde transferim oldu. 2. denememdi ve 2 dondurulmuş transfer edildi. Cuma günü değerim 275, bugün 1375 çıktı. ikiz olma ihtimali var galiba. herkez sanırım ultrasonda kalp atışlarını duymayı heycanla bekliyor benim gibi. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. hamilelere de sağlıkla doğum yapmayı.

Canım hayrli olsun kaçıncı gün embriyosuduydu 2tane transfer edildi sanrm

Canlar iki gün sonraki değerim 320 çıktı epey yükselmiş ama doktor istirahat edeceksin dedi. Öğretmenim ben yazılılar falan başlayacak napcam ben ya?

Canlar iki gün sonraki değerim 320 çıktı epey yükselmiş ama doktor istirahat edeceksin dedi. Öğretmenim ben yazılılar falan başlayacak napcam ben ya?
Canim ozeldemi ogretmensin devlette sorun olmaz zaten yedek ogretmen bulunuyor galiba ya bebegij icin mecbur ara vericen cnm((

Kızlar merhaba. Öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah. Bekleyenlere de sabırlar dilerim. Ben, 22 ekimde transfer oldum, 3 Kasım da kan testinde şükürler olsun ki pozitif sonucu aldım. Bu arada bu 4. Denemem. İlk ikisi pozitif, 3. kimyasal oldu. Doktorum 15 gün sonra çağıracaktı kontrole, fakat şehir dışında olacağı için 1 hafta sonrasına yani transferimin 20. Gününe çağırdı. Sizce erken mi keseyi görmek için? Sizi ne zaman keseyi görmek içi çağırdı doktorunuz?

KIzlar ya eve geldım aksam ıdrarımla test yaptım yıne silik cıktı bu sefer baska bı markaydı acaba degerım mı yukselmedı yoksa hem aksam olması hem de farklı bı marka olması mı etkıledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…