2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Dusunmemeye calisin bol bol calisin unutun insallah artacak deger hep iyi dusunelim..Bak benim cumadan beri kanamam var ama umudum hep var insallah bebegimi kucagima alicam...

benim eşimde söyleyelim diyip duruyodu tembihledim sakın kimseye söyleme diye yoksa bi daha konuşmam salı günü öğrencek herkes dedim. ben bugun dayanamayıp annemle babama söyledim sadece ama

Dusunmemeye calisin bol bol calisin unutun insallah artacak deger hep iyi dusunelim..Bak benim cumadan beri kanamam var ama umudum hep var insallah bebegimi kucagima alicam...
inş cnm hepimiz inş sağ salim kucağımıza alırız

benim eşimde söyleyelim diyip duruyodu tembihledim sakın kimseye söyleme diye yoksa bi daha konuşmam salı günü öğrencek herkes dedim. ben bugun dayanamayıp annemle babama söyledim sadece ama
hahaha kız ben dayanamadım bütün sülale bütün işyeri biliyor Allah sonumu hayretsin inş.

hahaha kız ben dayanamadım bütün sülale bütün işyeri biliyor Allah sonumu hayretsin inş.

olsun canım dua edenin çok olur öyle de iyi bi yanı var. ben de tüp bebeği yaptırırken güya kimseye söylemiycektim ama saolsun kayınvalidem herkese söylemiş. nerdeyse yoldan geçen bile nasıl gidiyo tedavi diye sorcak o derece bilmeyen kalmadı. başta sinir oluyodum ama sonra duyan dua eder en azından dedım :)

aynen herkes dua ediyor çok şükür rabbim onca kişinin onca yalvarmalarımı karşılıksız bırakmadı inş devamıda gelir.

aynen herkes dua ediyor çok şükür rabbim onca kişinin onca yalvarmalarımı karşılıksız bırakmadı inş devamıda gelir.

amin inş ben ki çok karamsarımdır her işim ters gider bu sefer çok umut doluyum olucağına bebeğimi kucağıma alıcağıma çok inanıyorum. Allahım inş hayal kırıklığına uğratmaz tabi ama rahat olmak önemli

haklısın cnm amin inş.

Bende sırf bu yüzden söylemedim kayınvalideme duymayanlara bile megafonla bağırırdı çünkü. 12. Haftam dolana kadar söylemeyeceğim sonrasında doğal oldu deyeceğim bende

Bende sırf bu yüzden söylemedim kayınvalideme duymayanlara bile megafonla bağırırdı çünkü. 12. Haftam dolana kadar söylemeyeceğim sonrasında doğal oldu deyeceğim bende

eşin sabredebiliyosa ne güzel. benim eşim de annesi gibi içinde saklayamaz söyler herkese. benim de aklımda sizinkisi gibi yapmam vardı ama mümkün olmadı :)

Biz kizimda eşimle kimseye soylemeyecez demistik ama ilk basta tedaviye basladigimizi soyledik Allahtan anneminde kayinvalidemin de bu konuda agzi sıkıdır kimseye soylemediler. Sonucunda biz 11. Gun almistik ve sonuc 115 gibi birseydi. Ben hemen annemi o ise babasini aradi haberi vermek icin hic aklimiza gelmedinacaba artar ki kese gorunur mu kalp atisi duyulur mu diye simdi olsa temkinli olurdum ama o zaman cahillik mutluluk nasil mutluolduk cok şükür herseyde yolunda gitti simdi 4 yasinda ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…