Dusunmemeye calisin bol bol calisin unutun insallah artacak deger hep iyi dusunelim..Bak benim cumadan beri kanamam var ama umudum hep var insallah bebegimi kucagima alicam...kızlar içimde çok kötü bir sıkıntı var yarın kan vericek tekrar değerin 2 katı olması lazım ama ödüm patlıyor bugun işe başladım dün geceden beri uyuyamıyorum çok kötüyüm napıcam
ay keşke bana da zaman geçse saolsunlar hiç bir iş bırakmamışlar bana şuan akşam olmuyor daha 4 saat var çıkmama ya bu gece nasıl sabah olucak sabah o kanın çıkmasını nasıl bekliycem düşerse değer napıcam kafayı yemek üzereyim bide herkese keşke söylemeseydin kayınvalidem dün öğrendi hemen nevresim takımı diktiriyor bebeğe dün akşam aramış hay allahım ya napcam ben herkes çok heveslendi
Evet guzel belirtiler agri olmasi cok normal bir kadin normal surecte o kadar yumurta uretemez hadi ins kaliteli yumurtalariniz olsun..yarın toplancak benimde Allah kısmet ederse çok resmen ağırlık var :)
inş cnm hepimiz inş sağ salim kucağımıza alırızDusunmemeye calisin bol bol calisin unutun insallah artacak deger hep iyi dusunelim..Bak benim cumadan beri kanamam var ama umudum hep var insallah bebegimi kucagima alicam...
inşallah çok teşekkür ederim :)Evet guzel belirtiler agri olmasi cok normal bir kadin normal surecte o kadar yumurta uretemez hadi ins kaliteli yumurtalariniz olsun..
hahaha kız ben dayanamadım bütün sülale bütün işyeri biliyor Allah sonumu hayretsin inş.benim eşimde söyleyelim diyip duruyodu tembihledim sakın kimseye söyleme diye yoksa bi daha konuşmam salı günü öğrencek herkes dedim. ben bugun dayanamayıp annemle babama söyledim sadece ama
hahaha kız ben dayanamadım bütün sülale bütün işyeri biliyor Allah sonumu hayretsin inş.
aynen herkes dua ediyor çok şükür rabbim onca kişinin onca yalvarmalarımı karşılıksız bırakmadı inş devamıda gelir.olsun canım dua edenin çok olur öyle de iyi bi yanı var. ben de tüp bebeği yaptırırken güya kimseye söylemiycektim ama saolsun kayınvalidem herkese söylemiş. nerdeyse yoldan geçen bile nasıl gidiyo tedavi diye sorcak o derece bilmeyen kalmadı. başta sinir oluyodum ama sonra duyan dua eder en azından dedım :)
aynen herkes dua ediyor çok şükür rabbim onca kişinin onca yalvarmalarımı karşılıksız bırakmadı inş devamıda gelir.
haklısın cnm amin inş.amin inş ben ki çok karamsarımdır her işim ters gider bu sefer çok umut doluyum olucağına bebeğimi kucağıma alıcağıma çok inanıyorum. Allahım inş hayal kırıklığına uğratmaz tabi ama rahat olmak önemli
iyi yorum görünce seviniyorumedosko gunene gore cok iyi cikmis sonucun kat kat artsin ins
Bende sırf bu yüzden söylemedim kayınvalideme duymayanlara bile megafonla bağırırdı çünkü. 12. Haftam dolana kadar söylemeyeceğim sonrasında doğal oldu deyeceğim bendeolsun canım dua edenin çok olur öyle de iyi bi yanı var. ben de tüp bebeği yaptırırken güya kimseye söylemiycektim ama saolsun kayınvalidem herkese söylemiş. nerdeyse yoldan geçen bile nasıl gidiyo tedavi diye sorcak o derece bilmeyen kalmadı. başta sinir oluyodum ama sonra duyan dua eder en azından dedım :)
hadi inşallahhh.. dularımız seninleKızlar ben de bugün ikinci kan teslimi yaptırmak için kanımı verdim sonucu bekliyorum, insallah düsmemistir lekeden dolayı
Yarım saatim kaldıiiihadi inşallahhh.. dularımız seninlene kadar zamanda çıkıyormuş.
Bende sırf bu yüzden söylemedim kayınvalideme duymayanlara bile megafonla bağırırdı çünkü. 12. Haftam dolana kadar söylemeyeceğim sonrasında doğal oldu deyeceğim bende
Kızlar ben de bugün ikinci kan teslimi yaptırmak için kanımı verdim sonucu bekliyorum, insallah düsmemistir lekeden dolayı
InsallahhjjKızlar ben de bugün ikinci kan teslimi yaptırmak için kanımı verdim sonucu bekliyorum, insallah düsmemistir lekeden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?