• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Selamunaleyküm kızlar dün biliyosunuz internetlerde problem vardı giremedim kulübe amma da yazışmışsınız :))
Bazı arkadaşlar pozitif sonuç alanlardan belirtilerini sormuş inanın bu mesele tamamen kişisel .. kimisi ilk günden beri adet ağrısı çekiyo kimisi hiçbirşey hissetmiyo herkeste farklı bende ilk günler kasık ağrısı vardı sonra birden kayboldu 9. Gün kasıkta batmalar bele doğru vuran ağrılarım oldu hiç lekelenmem olmadı ama yerleşme lekelenmesi olanlar da var.. hepinizin heyecanını anlıyorum aynı şeyleri 10 gün önceye kadar ben de yaşadım hergün kalkıp kendinde bi belirti aramak nasıl bir duygu iyi bilirim.. allah hepinize sabır metanet versin hayırlısıyla pozitif sonuçlarla güldürsün yüzünüze inşallah.,, size tek tavsiyem bol bol dua edin , hatta yalvarın... O Ol dedikten sonra oluyor herşey Rabbim olmazlarınızı oldursun inşallah selam ve dua ile :KK200::dua:

Merhaba kızlar test günüm pazartesi ama bugun 10. günüm yarın kan testi yaptırym diyorum. resmi kurumda olduğumdan pazartesi çıkmak zor olcak idrar testinde çift çizgiyi gördüm bikaç gündür . acaba pazartesi yi mi beklemem 1 gün daha oyy kararsızlik ınsallh hamisler listesine ben de girebilirimmm

Ay teşekkür ederim acaba hamile olmak için en az kaç çıkması gerekiyor
10'un üzerinde olması gebelik var diye değerlendiriliyor ancak daha yüksek değerler daha sağlıklı gelişen bir gebelik olduğu anlamına geliyor , tabi günden güne ve kişiden kişiye değişiyor
sen sonucunu al gel hepimiz yorumlayalım , burda ben dahil bi çok kişi artık uzman oldu bu konularda =)=)=)

10'un üzerinde olması gebelik var diye değerlendiriliyor ancak daha yüksek değerler daha sağlıklı gelişen bir gebelik olduğu anlamına geliyor , tabi günden güne ve kişiden kişiye değişiyor
sen sonucunu al gel hepimiz yorumlayalım , burda ben dahil bi çok kişi artık uzman oldu bu konularda =)=)=)
Ay hadi insallh ya

Kızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm :halay::KK46:
Galiba degil..bayaa hamilesin :anneadayı:tebrik ederim canim. darisi basimiza..

Kızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm :halay::KK46:
Çok sevindim canım Rabbim herkese pozitif sonuçlar versin inşallah ben cesaret edemedim test yapmaya bugün 9. Günüm ve 12 kasıma daha bir hafta var

Amiin. 12 Kasım geç değil mi canım ya. Benim 9 Kasimdi test günüm dayanamadım bugün 7.günümde yaptırdım.
Valla canım bende anlamadım doktorum 12 kasım test tarihin dedi transferden 15 gün sonra burda herkesin kini okuyorum 10. Gün 12. Gün test tarihleri bir ben mi bu kadar bekliyorum diye şüpheye düşüyorum

Valla canım bende anlamadım doktorum 12 kasım test tarihin dedi transferden 15 gün sonra burda herkesin kini okuyorum 10. Gün 12. Gün test tarihleri bir ben mi bu kadar bekliyorum diye şüpheye düşüyorum
Bana da gec bir tarih verildi
31 ekim transfer tarihim. 5.gun embriyosu. 12 kasim test tarihim. o zamana adet tarihim bile gecmis oluyo.

Back