Canm senin kaçıncı gün embriyosuydu 2tane mi transfer edilmstiAmiin. 12 Kasım geç değil mi canım ya. Benim 9 Kasimdi test günüm dayanamadım bugün 7.günümde yaptırdım.
İnsallahh sağlıcakla kucağına almakta nasip olur canm darısı basimizaKızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm
Benimki 5. Günün embriyosu ama dondurduk 2 ay sonra transfer edildi 28 kasımda 2 embriyo yerleştirildiSenin kaçıncı gün transfer edildi?
Benden üç gün sonra transfer edilmişsin gerçekten bakıyorum bir tek benim günüm daha uzun sabredemeyip erken yapacağım bu gidişle kızlarBana da gec bir tarih verildi
31 ekim transfer tarihim. 5.gun embriyosu. 12 kasim test tarihim. o zamana adet tarihim bile gecmis oluyo.
5.gün embriyosu biri blastokist biri de 10 hücreli embriyoydu canım.Canm senin kaçıncı gün embriyosuydu 2tane mi transfer edilmsti
Bence çok fazla beklemeyin kızlar en geç 10.gün yaptırın bence.Benden üç gün sonra transfer edilmişsin gerçekten bakıyorum bir tek benim günüm daha uzun sabredemeyip erken yapacağım bu gidişle kızlar
Ikisidemi bebek oldu yoksaaaa:)))5.gün embriyosu biri blastokist biri de 10 hücreli embriyoydu canım.
Sence 12. Gün salı günü yaptırsam mı testi 4 gün erken çok merak ediyorumBence çok fazla beklemeyin kızlar en geç 10.gün yaptırın bence.
Amiin inşallah canım stres bitmiyor 9 ay. sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah.İnsallahh sağlıcakla kucağına almakta nasip olur canm darısı basimiza
Bence yaptır canım. Çok fazla etkilemiş olmayım ama.Sence 12. Gün salı günü yaptırsam mı testi 4 gün erken çok merak ediyorum
Öyle görünüyor ama keseyim görmeden kesinlik yok canım. şu an ben de inanamıyorumIkisidemi bebek oldu yoksaaaa:)))
En iyisi salı günü yaptırayım inşallah hepimiz birbirimize hayırlı haberler veririzBence yaptır canım. Çok fazla etkilemiş olmayım ama.
İnşallah canım. Haberlerinizi paylaşın bekliyoruz mutlaka.En iyisi salı günü yaptırayım inşallah hepimiz birbirimize hayırlı haberler veririz
Kızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm
Cook teşekkür ederim canım senin sayende test yaptırdım yoksa çarşambaya kadar beklwyecektim. 5.gün embriyosuMaşallah çok guzel bı deger canım hadi gözün aydınsormustum kesın ama kacıncı gun embrıyosuydu
Cook teşekkür ederim canım senin sayende test yaptırdım yoksa çarşambaya kadar beklwyecektim. 5.gün embriyosu
Amiiiiin inşallah canimÇok sevındım canım ya kat kat artaın degerlerımız ıns Allahım bekleyenlerın de yuzunu guldursun
Ya kızlar benim 3.gun embriyosu bugün 8.gün bende test yaptrmak istiyorum ama söylede bişey var transferin 5.günü bana Ovitrelle yaptrdilar yani demem o ki test yapsam bile yanlış sonuç cikarmi diyede korkuom iğnenin etkisi nezaman atılır ki vucuttanbuarada test günüm 11kasm transferin 14.günü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?