3 gun embriyosu canim inşallah öyledir ,,bu benim ikinci,denememKacıncı gun embrıyosu canım? Ayrıca ıdrara daha gec karıstıgı ıcın erkenden cıkmayabılır
3 gun embriyosu canim inşallah öyledir ,,bu benim ikinci,denemem
Ayy dayanamayıp ya yarin ya pazartesi,kan vercem,inşallah ,,sabir denilen duygu banada uğramıyor malesef,,,,hersey bastan olumsuz gidince bole oluo neyaziikki3.gün gec cıkıyo zaten canım daha yenı kanına karısmıstır hem sabret bıraz daha.
yaptır canım , ben 10. gün yaptırmıştım 196 çıkmıştı , heleki bi de idrarda gördüysen kesin çıkar kanda da , ama her halükarda pazartesi testi tekrarlayacaksın11. günüm bugün 10. Gün yazmisim
Ay teşekkür ederim acaba hamile olmak için en az kaç çıkması gerekiyoryaptır canım , ben 10. gün yaptırmıştım 196 çıkmıştı , heleki bi de idrarda gördüysen kesin çıkar kanda da , ama her halükarda pazartesi testi tekrarlayacaksın
10'un üzerinde olması gebelik var diye değerlendiriliyor ancak daha yüksek değerler daha sağlıklı gelişen bir gebelik olduğu anlamına geliyor , tabi günden güne ve kişiden kişiye değişiyorAy teşekkür ederim acaba hamile olmak için en az kaç çıkması gerekiyor
Ay hadi insallh ya10'un üzerinde olması gebelik var diye değerlendiriliyor ancak daha yüksek değerler daha sağlıklı gelişen bir gebelik olduğu anlamına geliyor , tabi günden güne ve kişiden kişiye değişiyor
sen sonucunu al gel hepimiz yorumlayalım , burda ben dahil bi çok kişi artık uzman oldu bu konularda =)=)=)
Galiba degil..bayaa hamilesinKızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm
Teşekkür ederim canim. İnşaalllaaahhh darısı sizlere olur.Galiba degil..bayaa hamilesintebrik ederim canim. darisi basimiza..
Çok sevindim canım Rabbim herkese pozitif sonuçlar versin inşallah ben cesaret edemedim test yapmaya bugün 9. Günüm ve 12 kasıma daha bir hafta varKızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm
Amiin. 12 Kasım geç değil mi canım ya. Benim 9 Kasimdi test günüm dayanamadım bugün 7.günümde yaptırdım.Çok sevindim canım Rabbim herkese pozitif sonuçlar versin inşallah ben cesaret edemedim test yapmaya bugün 9. Günüm ve 12 kasıma daha bir hafta var
Valla canım bende anlamadım doktorum 12 kasım test tarihin dedi transferden 15 gün sonra burda herkesin kini okuyorum 10. Gün 12. Gün test tarihleri bir ben mi bu kadar bekliyorum diye şüpheye düşüyorumAmiin. 12 Kasım geç değil mi canım ya. Benim 9 Kasimdi test günüm dayanamadım bugün 7.günümde yaptırdım.
Senin kaçıncı gün transfer edildi?Valla canım bende anlamadım doktorum 12 kasım test tarihin dedi transferden 15 gün sonra burda herkesin kini okuyorum 10. Gün 12. Gün test tarihleri bir ben mi bu kadar bekliyorum diye şüpheye düşüyorum
Bana da gec bir tarih verildiValla canım bende anlamadım doktorum 12 kasım test tarihin dedi transferden 15 gün sonra burda herkesin kini okuyorum 10. Gün 12. Gün test tarihleri bir ben mi bu kadar bekliyorum diye şüpheye düşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?