2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canım hayırlı olsun inan çok sevındım ünit doğdu içime sağlıkla al bebegını kucagına biz senınle aynı gün yapmıştık degıl mı cnm

aynen canım aynı gün. çok saol canım Allahım isteyen herkese nasip eder inş. hamileliğini öğrenenlerinde mutluluğu daim olur inş.

allah razı olsun bacım hiç haber siz bırakırmıyım allah çok büyük ona sıgındım

aynen canım aynı gün. çok saol canım Allahım isteyen herkese nasip eder inş. hamileliğini öğrenenlerinde mutluluğu daim olur inş.
Cnm senınde 3 gün embriyosumuydu kaç hücreliydi bilgi verdiler mi valla şimdi gidip test yaptırıcam kendımı zor tutuyorum

Sagol canim tsk ederim,,,evet jel,tortu seklinde kahve beyaz vs gelio,,ama dunku askam ikinci jeli yapmadan once lavaboda kahve leke ve pembesi kirmizimsi leke gorunce korktum,adet oluom die,,ama bidaha gelmedi

Benimkiyle benzer belirtileriniz var inş hayırlısıyla pozitifi görürsünüz.benim 27 ekimde yapıldı transferim ve bel agrım hıc gecmedi.dün pozitifi gördüm kan testinde çok şükür
HAyırlı olsun balprensesi darisi basimiza inşallah zaman benim,icinde gecmio 9 gun

Cnm senınde 3 gün embriyosumuydu kaç hücreliydi bilgi verdiler mi valla şimdi gidip test yaptırıcam kendımı zor tutuyorum
Nazlieylul kacinci,gunun senin,,,bende kendimi tutamayanlardanim 9 gunum,,,7 ve 8 de evde test yaptim negatif,,,benim 9 hücreli tek embrio transferi

Ne zor gecio günler kizlarrrr 8. gunum hamilelik haberlerini gördükçe benimde test yapasm gelio ama 5.günde catlatma ignesi vurdurmuslardi sonucu etkiler diyede yapmiyorum

Nazlieylul kacinci,gunun senin,,,bende kendimi tutamayanlardanim 9 gunum,,,7 ve 8 de evde test yaptim negatif,,,benim 9 hücreli tek embrio transferi
Canım benim bugun 9 .günüm 8 hücreli iyi kalite bırde 6 hücreli orta kalite iki tane transfer edıldı.yarın kan vermeyı düşünüyorum

Canım benim bugun 9 .günüm 8 hücreli iyi kalite bırde 6 hücreli orta kalite iki tane transfer edıldı.yarın kan vermeyı düşünüyorum
Bende dusunuyoruk acikcasi,,hadi hayırlı olsun,,,,canim maşallah embrioalar guze,,,rabbim,ol,derse olur,,,,benimde okadar yumostan biri,dollendi,,,bir tane oyuzden,ortanin ikinci kalitesiymis benim ki,,,basta uzuldum ama dr uzulme cok guzl,dedi,,,bakalim,nasip tabi

Ben transfer olurken doktor konusuyordu 36 yaşında kadının 1 tane yumurtası çıkmış onu koymuşlar kalitesı orta bile degılmış kadın teste gelmiş hamileymiş onu konusuyorlardı rabbim ol derse olmayacak hiçbirşey yok

3. Gündü ama kaç hücreliydi sormayı unuttum onlarda soylemedi sadece ikisi de grade1 dedi. 1.kaliteymiş yani. Yap o zaman canım ama dediğim gibi ben pişman oldum :)

Günün gelmeden yapma canım. Hem anne olmak sabır ister hadi bebişler için sabredelim ve test günümüzü bekleyelim

Ay bi de beni düşünün daha bugün transfer yapıldı ve test günüm 17 si benim nasıl geçsin

HAyırlı olsun balprensesi darisi basimiza inşallah zaman benim,icinde gecmio 9 gun

Saol canım evet zaman gecmıyo gercekten hayırlısıyla sız de guzel haberler alırsınız inş. Lekenmeni olumlu düşün yerleşirken lekenlenmeler olur inş bebeişin sana tutunmuştur

Kızlar bugün hatta dün akşamdan beri karnim ayrı bir şiş ay test günü gelsin artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…