- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Canım hayırlı olsun inan çok sevındım ünit doğdu içime sağlıkla al bebegını kucagına biz senınle aynı gün yapmıştık degıl mı cnm
allah razı olsun bacım hiç haber siz bırakırmıyım allah çok büyük ona sıgındımAmin Allah razı olsun kuzum
canım benim inş hayırlısıyla güzel haber al evladın olsun inş
azap_cicegi seninde hakkında hayırlısı versin enteresan bir durum olmuş cidden. İnş Allahım nasip eder :)
Amiñnnnn canlar
Habersiz bırakma kuzum
Cnm senınde 3 gün embriyosumuydu kaç hücreliydi bilgi verdiler mi valla şimdi gidip test yaptırıcam kendımı zor tutuyorumaynen canım aynı gün. çok saol canım Allahım isteyen herkese nasip eder inş. hamileliğini öğrenenlerinde mutluluğu daim olur inş.
Sagol canim tsk ederim,,,evet jel,tortu seklinde kahve beyaz vs gelio,,ama dunku askam ikinci jeli yapmadan once lavaboda kahve leke ve pembesi kirmizimsi leke gorunce korktum,adet oluom die,,ama bidaha gelmediCnm helin tortusu kahve rengı leke şeklinde gelıyor ben hastanede çalışıyorum kendı çalıştıgım hastanede yaptırdım hemşire arkadaşlarım bana o şekelerden korkmuycamı jelın tortusu oldugunu soyledi gün içindede gelebılır ılla jeli sıktıktan sonra gelıcek diye birşey yok birde yerleşirken benek kanama yapabiliyor damarlar la alakalı bırşeymiş oda adet gibi kanaman olmadıgı sürece korkma canım
HAyırlı olsun balprensesi darisi basimiza inşallah zaman benim,icinde gecmio 9 gunBenimkiyle benzer belirtileriniz var inş hayırlısıyla pozitifi görürsünüz.benim 27 ekimde yapıldı transferim ve bel agrım hıc gecmedi.dün pozitifi gördüm kan testinde çok şükür
Nazlieylul kacinci,gunun senin,,,bende kendimi tutamayanlardanim 9 gunum,,,7 ve 8 de evde test yaptim negatif,,,benim 9 hücreli tek embrio transferiCnm senınde 3 gün embriyosumuydu kaç hücreliydi bilgi verdiler mi valla şimdi gidip test yaptırıcam kendımı zor tutuyorum
Canım benim bugun 9 .günüm 8 hücreli iyi kalite bırde 6 hücreli orta kalite iki tane transfer edıldı.yarın kan vermeyı düşünüyorumNazlieylul kacinci,gunun senin,,,bende kendimi tutamayanlardanim 9 gunum,,,7 ve 8 de evde test yaptim negatif,,,benim 9 hücreli tek embrio transferi
Bende dusunuyoruk acikcasi,,hadi hayırlı olsun,,,,canim maşallah embrioalar guze,,,rabbim,ol,derse olur,,,,benimde okadar yumostan biri,dollendi,,,bir tane oyuzden,ortanin ikinci kalitesiymis benim ki,,,basta uzuldum ama dr uzulme cok guzl,dedi,,,bakalim,nasip tabiCanım benim bugun 9 .günüm 8 hücreli iyi kalite bırde 6 hücreli orta kalite iki tane transfer edıldı.yarın kan vermeyı düşünüyorum
Ben eurofertilde tedavi gördüm canımeurofertil de tedavi gören var mı ?
Ben transfer olurken doktor konusuyordu 36 yaşında kadının 1 tane yumurtası çıkmış onu koymuşlar kalitesı orta bile degılmış kadın teste gelmiş hamileymiş onu konusuyorlardı rabbim ol derse olmayacak hiçbirşey yokBende dusunuyoruk acikcasi,,hadi hayırlı olsun,,,,canim maşallah embrioalar guze,,,rabbim,ol,derse olur,,,,benimde okadar yumostan biri,dollendi,,,bir tane oyuzden,ortanin ikinci kalitesiymis benim ki,,,basta uzuldum ama dr uzulme cok guzl,dedi,,,bakalim,nasip tabi
Cnm senınde 3 gün embriyosumuydu kaç hücreliydi bilgi verdiler mi valla şimdi gidip test yaptırıcam kendımı zor tutuyorum
Günün gelmeden yapma canım. Hem anne olmak sabır ister hadi bebişler için sabredelim ve test günümüzü bekleyelimCnm senınde 3 gün embriyosumuydu kaç hücreliydi bilgi verdiler mi valla şimdi gidip test yaptırıcam kendımı zor tutuyorum
HAyırlı olsun balprensesi darisi basimiza inşallah zaman benim,icinde gecmio 9 gun
_balprensesi_ tebrik ederim canim umarim guzel guzel artarak devam eder :)
Ben bugunde evde test yaptim negatif bakalim sonumuz hayrolsun 9 gun
Ben bir gece oncesi bakmistim canin evet :)İnş canımsen de erken baktırmıstın dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?