2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Senin ki torpilli, çifte tedavi olmuş daha iyi ya:) hem aşılama hem tüp bakarsin ikisinin de sonucunu alırsın:) söylemek kolay ben de yapamıyorum ama olumlu taraftan bakmak lazım.
korkumda cift ama bilmiyom ki ya canım çok sıkılıyor allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre verir inş
amiñnnnn amin inşallah Rabbim cümle mizin

ilginç bi durum olmuş ama dr un değerlendirmiş krizi fırsata çevirmiştir belki de canını sıkma hiç bak 2 tane de yumurtan var bekleyen inş onlar da sağlıklı bir şekilde döllenicek

Benimkiyle benzer belirtileriniz var inş hayırlısıyla pozitifi görürsünüz.benim 27 ekimde yapıldı transferim ve bel agrım hıc gecmedi.dün pozitifi gördüm kan testinde çok şükür
İnşallah bende görürüm canım ya bir haftam var test gününe nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Cetrotide kullandin mi kan testinde progesteron yada lh a bakiyormuydu doktorun benim önceki tedavimde de lh ve progesteronun yukseldigini görünce hemen ilac degistirmisti doktor hatasi olabilir mi ki?

Caniim hadi hayrlisi hakkmzda. İnşallah çok güzel haberler alrsn. Transferin 28 ekimde olduysa test gün 10kasm olmuyor mu yaf
Transferden sonra test tarihin 12 kasım dediler bana da 15 gün uzun geldi ama 10 kasımda çıkar mı test yapsam çok merak ediyorum birde kabız olmayayım diye çok uğraştım acayip affedersiniz ishalim bu normal mi

korkumda cift ama bilmiyom ki ya canım çok sıkılıyor allah yardımcımız olsun. Aminnnn amin inşallah Rabbim cümle mizin

Cift olmasından korkulur mu ne güzel bir zahmetle iki nimet:) maddi olarak korkmak zaten yersiz çünkü bebek kısmetiyle rızkıyla gelir. Ama tabi yine de herkesin gonlune göre olsun inşallah.

Bende 31 ekimde transfer oldum naslsn

Bugün 10 .gunm. Gttim kan verdm valla :) . beklemedym şuan bana dua edilin ben de hamişm yazym buraya . doktorm haber vermek için art brzdn. Kalbm kut kut. Yere göğe sgmyorm

kacıncı gun embrıyosu canım? ıns hayırlı haberler verır dr un

Transferden sonra test tarihin 12 kasım dediler bana da 15 gün uzun geldi ama 10 kasımda çıkar mı test yapsam çok merak ediyorum birde kabız olmayayım diye çok uğraştım acayip affedersiniz ishalim bu normal mi
Cnm benmde 12 kasimda belli olcak bende 1o da yaptrmayi düşünüyorum

Herkese mrh benim dun transferin 9. Günüydü ve ben kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 çıktı yanı negatif daha 5 gün var ama sonuç değişir mi sizce

hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre verir inş. işin en heyecanlı kısmındasın artık Allah kolaylık versin :)
allah razı olsun bacım daha gecemedim o kısma canım bakalım yumlar saglık lı ise yarın arıyacak iyi ise transfer olcak bacım ne olur duâ edermisiniz bacılar

ilginç bi durum olmuş ama dr un değerlendirmiş krizi fırsata çevirmiştir belki de canını sıkma hiç bak 2 tane de yumurtan var bekleyen inş onlar da sağlıklı bir şekilde döllenicek
bacım cok nadir görülen bir durum muş benim ki 3 yum catlamış kötü oldu bu hayırlı sı diyelim

Cetrotide kullandin mi kan testinde progesteron yada lh a bakiyormuydu doktorun benim önceki tedavimde de lh ve progesteronun yukseldigini görünce hemen ilac degistirmisti doktor hatasi olabilir mi ki?
Canım Dr hatası değil Dr baktığında 3 yum önden büyü yodu catlamış iğneyi vurulunca digerleri duruyo bakalım hayırlısı inşallah bekliyorum diger yumlar nolcak
Bugün 10 .gunm. Gttim kan verdm valla :) . beklemedym şuan bana dua edilin ben de hamişm yazym buraya . doktorm haber vermek için art brzdn. Kalbm kut kut. Yere göğe sgmyorm
Hadi hayilrisi olsun inşallah pozitif görürsün canım inş

Cift olmasından korkulur mu ne güzel bir zahmetle iki nimet:) maddi olarak korkmak zaten yersiz çünkü bebek kısmetiyle rızkıyla gelir. Ama tabi yine de herkesin gonlune göre olsun inşallah.
benim korkum diger yumlar da konsun istiyom kaliteli olmaz sa korkuyorum canım

hadi hayırlısı canım Allah gönlüne göre verir inş. işin en heyecanlı kısmındasın artık Allah kolaylık versin :)
Amin Allah razı olsun kuzum
canım benim inş hayırlısıyla güzel haber al evladın olsun inş

azap_cicegi seninde hakkında hayırlısı versin enteresan bir durum olmuş cidden. İnş Allahım nasip eder :)

Habersiz bırakma kuzum

Aminnnnn inşallah rabbim,guzel,degerle cvb almayi nasip etsin,,,,,hayirsizsa rabbim hayırlı ya cevirsin

Kullandigimiz tum ilaclar kendimizi hamile gibi hissetmemizi sagliyor malesef en garantisi test sonucunu beklemek insallah pozitif cikar.

Nazlıeylül canım hoşgeldin sana yapma test diyodum ben kendimi kan verirken buldum:) ama pişmanım erken yaptıgım için. Sen gününü bekle erken öğrenince stres de daha çok oluyo
Canım hayırlı olsun inan çok sevındım ünit doğdu içime sağlıkla al bebegını kucagına biz senınle aynı gün yapmıştık degıl mı cnm

Cnm helin tortusu kahve rengı leke şeklinde gelıyor ben hastanede çalışıyorum kendı çalıştıgım hastanede yaptırdım hemşire arkadaşlarım bana o şekelerden korkmuycamı jelın tortusu oldugunu soyledi gün içindede gelebılır ılla jeli sıktıktan sonra gelıcek diye birşey yok birde yerleşirken benek kanama yapabiliyor damarlar la alakalı bırşeymiş oda adet gibi kanaman olmadıgı sürece korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…