2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bugün güzel sonuç alip hamişleri kutluyorum Allah hayirli kucaklarina almayi nasip eder bizlere de dua edin unutmayin en iyi siz anlarsiniz bizleri......hanimlar size bir sorum var climara bant kullananlar banti ayni yere yapiştiriyonuz........

Stresten kurtulmuş olman lazım canım . Şu an ben de senin gazına geldim dayanamayıp yarın yaptirabilirim

Yaptırma canım bana uymayın valla stresim arttı değer yükselcek mi erken daha diye düşünmeye başladım bilmeseydim salı gününe odaklanmış olcaktım

Yaptırma canım bana uymayın valla stresim arttı değer yükselcek mi erken daha diye düşünmeye başladım bilmeseydim salı gününe odaklanmış olcaktım

Aynı şeyi soyleyecektim gaza gelip yarin acile mi gitsem diye düşündüm:) senin perşembe günü transferin kaçınçı gün emb.du? Benim cuma günüydü ama tek olduğu için değer çıkmaz yada düşük çıkarsa diye de korkuyorum zamanından önce test için.

Canım senin kaçıncı gün embriyosu?

Yok canım yaptırma sakın bekleyin derim az kalmış zaten.benim 3.gün embriyosu ıkı taneydı canım zaten daha yenı hormon salgılıyolar cıkarsa da dusuk cıkıcak bu sefer de yukselcek mı dıyceksın benım gıbı.ben sımdı pazar da yaptırıcam mecburen.e salı gunu de klınık ıcın yaptırıcam onlar da ıkı gun sonrakı degerı istiycekler persembe yıne yaptırıcam dusun yanı hıc gerek yok o yuzden

Oooff öyle de stres böyle de. Bitmez bu stresleeeerrrr

Kaçıncı gün oluyo yarın canım? Hadi inş hayırlısıyla al bebişlerini de en heyecanlı kısma asım at:)
Yarın 3. Gün canım ikizden korkuyorum olmıcak diye de korkuyprum karmakarışık duygularım.. ikize vücudum zorlanır maddi manevi yetemem diye çok korkuyorum ama diyorum ya olmamasına da korkuyorum. O yüzden hep dua ediyorum herkesin gönlüne göre hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inş.. uyuyabilecek miyim bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…