- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. biri blastokist bir tanesi de 10 hücreli embriyo. seninki??Ya cnm bazen ufak tefek bişeyler oluyo ama acaba ben kendimde belirtimi arıyorum diyorum. İlk iki sabah bel ağrısıyla uyanmstm ama yatmaktanmi dedim 2.ve 4. Gün yada 3. Ve 4. Gundu böle içimde bi kımıldama atma hissettim kısa süreli başka bişey olmadı bugünde acayip kusasim var bilmiyom hayrola. Amâ bu işler kişiden kişiye degisiomus hiç bir belirti yaşamayan da oluyomus adet ağrısı çekende ben genelde adet ağrısı çekmem çok nadirdir. Hayrlisi bakalm. Kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi sana cnm
1tane 3.gün canm5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. biri blastokist bir tanesi de 10 hücreli embriyo. seninki??
Sonuç ne peki memnun kaldın mı doktorun kimdi herşeyi bilmek istiyoruuum :)Merhaba ben orda gördüm tedavimi
Hayırdır ne yaptın?
Kız testmi yaptın yoksa
Kız testmi yaptın yoksa
Hadi ya ne çabuk belli olmuş gözün aydın canım. 7.gündü senin demiEvetiğnem için acıle gıttık dr yapalım bi test varsa cıkar dedi ve sonucum 40 çıktı
Kaçıncı günün bugün 8 demiEvetiğnem için acıle gıttık dr yapalım bi test varsa cıkar dedi ve sonucum 40 çıktı
Kacinci gündü bugünEvetiğnem için acıle gıttık dr yapalım bi test varsa cıkar dedi ve sonucum 40 çıktı
Evet canım 8 ben hiç beklemiyodum negatıf cıkarsa da üzülmem diyodum hatta dr yapalım dedi diye yaptım yoksa hiç aklımda bile yoktuKaçıncı günün bugün 8 demi
Ay hamile misin yaniii :)Evetiğnem için acıle gıttık dr yapalım bi test varsa cıkar dedi ve sonucum 40 çıktı
Kacinci gündü bugün
Ee ozmn hamiş sin ne guzelEvet canım 8 ben hiç beklemiyodum negatıf cıkarsa da üzülmem diyodum hatta dr yapalım dedi diye yaptım yoksa hiç aklımda bile yoktu
Ay hamile misin yaniii :)
Doktor iyi dediysr sıkıntı yok ınsalah artar degerin gözün aydın8. Gün canım dr deger cok ıyı dedı ama korkuyorum valla sevıncten agladım ilk sonra dur dedım cok erken şuan mala bağlamış gibiyim
Yaa ben de yarın mı yaptırsam yarın 7.günüm. Benim transfer 5.gün olmuştu. Çıkar mı aceba?Evet canım 8 ben hiç beklemiyodum negatıf cıkarsa da üzülmem diyodum hatta dr yapalım dedi diye yaptım yoksa hiç aklımda bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?