Cnm geçmiş olsun çok dikkat et kendine uzan kalkma iş güç yapma sakın Allah yardımcın olsun inşallah bir şey olmayacak bebeğine Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun canım yaarabbim sana bağışlasın bebeğini nolur dikkat et kendine. kalp atışını duymuşmuydun sen
Canım çok geçmiş olsun, sıkı sıkı tutunur bebeğin inşallah, söylemesi kolay biliyorum ama iyi düşünmeye çalış ki stres hormonu tetiklenmesin hala içinde şuan bunu unutmaKizlar merhaba malesef kanama gecirdim bu sabah adet kanamasi gibi baya yogun cok yogun kasik agrisi ile basladi hemen doktora gittim kese duruyor hala ama dusuk riski cok fazla igneye basladik hemen dularinizi bekliyorum....
Canım çok geçmiş olsun, sıkı sıkı tutunur bebeğin inşallah, söylemesi kolay biliyorum ama iyi düşünmeye çalış ki stres hormonu tetiklenmesin hala içinde şuan bunu unutma
Kizlar merhaba malesef kanama gecirdim bu sabah adet kanamasi gibi baya yogun cok yogun kasik agrisi ile basladi hemen doktora gittim kese duruyor hala ama dusuk riski cok fazla igneye basladik hemen dularinizi bekliyorum....
Kocamsn bir amin cnm..Canım Allah bebeğini sana bağışlasın inş.
Iyi dusunuyorum cnm mevlam ne eglerse guzel egler kaderimizde ne varsa yasiyoruz..
Canim ayni korkuyu onlarca yumurtasi olanda yasiyor bi arkadasimda pko vardi cok cok yumurtasi vardi ve hic biri döllenmedi bende senin gibi acaba 3 yumurta ölür mü yoksa kalitesiz olur mu diye aklima takiliyordu ama ic sesimi duymamaya çalıştım biz bu tedaviye hayirlisi ile diye baslamistik belki hayirlisi böyledir diyecez dedim. Benim hastanede 2. Gun embiyolara bakmiyorlar ve bilgi vermiyorlar. Transfere gittigimiz gün yani 3. Gun doktorumuz transfer öncesi bilgi verdi. Doktorun odasina girerken bile acaba olduler mi acaba kalitesiz mi oldular diye bacaklarim titreyerek gittim. Hayirlisi diyip kendimizi biraz rahatlatmamiz lazim. Vu tedavide en onemli şey moral hic birsekilde bozmayacaz insallah. Rabbim ins ol desinCanm benm hepimiz pozitif sonuç görelim, benim korkum 3 tane döllenmiş ya , yarın arayıp gelişmedi demeleri Çok umutlanmıştım kontrollerde çok yumurta gözüküyorduhakkımızda hayırlısı olsun
Rabbim bebegini sana bagislasin insallah dua etKizlar merhaba malesef kanama gecirdim bu sabah adet kanamasi gibi baya yogun cok yogun kasik agrisi ile basladi hemen doktora gittim kese duruyor hala ama dusuk riski cok fazla igneye basladik hemen dularinizi bekliyorum....
Ne güzel sözdür o; Mevla görelim neyler, Ne eylerse güzel eyler. İnşallah hakkında hayırlısı gönlündekinin aynısıdır, bebeğinin sağ salim doğmasıdır da bugünleri de bizi korkutmuştu diye anarsınız kucağınızdayken.
Amin aminnn cok saol.Rabbim bebegini sana bagislasin insallah dua et
Ah canım benim seni transfer günü düşünemiyorum Allah sabır versin hepimize çok çok zormuş gerçektenCanim ayni korkuyu onlarca yumurtasi olanda yasiyor bi arkadasimda pko vardi cok cok yumurtasi vardi ve hic biri döllenmedi bende senin gibi acaba 3 yumurta ölür mü yoksa kalitesiz olur mu diye aklima takiliyordu ama ic sesimi duymamaya çalıştım biz bu tedaviye hayirlisi ile diye baslamistik belki hayirlisi böyledir diyecez dedim. Benim hastanede 2. Gun embiyolara bakmiyorlar ve bilgi vermiyorlar. Transfere gittigimiz gün yani 3. Gun doktorumuz transfer öncesi bilgi verdi. Doktorun odasina girerken bile acaba olduler mi acaba kalitesiz mi oldular diye bacaklarim titreyerek gittim. Hayirlisi diyip kendimizi biraz rahatlatmamiz lazim. Vu tedavide en onemli şey moral hic birsekilde bozmayacaz insallah. Rabbim ins ol desin
İnşallah çekeriz canım halayı. İnsan kafaya takmadan yapamıyor.Hic korkma bende ayni korkulari yasadim heleki teste 2 gun kaladan sonra artik ümidimi kestim ben bu ağrıyı tanıyorum diye ama rabbim ol dedi oldu. sakın ha sakın hirpalama kendini insallah seninde halayıni cekecegiz burda
15 kasimda test günüm.. Rabbim hayirli guzel sonuclar aldirsin hepimize insallahAh canım benim seni transfer günü düşünemiyorum Allah sabır versin hepimize çok çok zormuş gerçektenbelki benide yarın aramıcaklardı ama ben telefonda heyecanlanınca yarın haber veririz dedi bilmiyorum. Test günün ne zaman senin? Güzel haberini alalım inşallah
Bana da ara ara ağrılar batmalar giriyor. Her an kirmizilari görecem diye korkuyorum. Aklım orda sürekli. Hayırlısıyla bir de biz pozitifi görseydikbenim neredeyse transferin 2. gününden beri devam eden bel ağrım var onun dışında da karnımın altında bazen ağrıyo bazen de kasılıyo adet ağrısından daha farklı bir ağrı. dün iki kere etim çekilirmiş gibi canım çak yandı sancıdan dolayı. bi de gün içerisinde dünden beri sık wc ye gider oldum. çok su da içemiyorum ama wc den çıkıyorum yarım saat sonra yine gidesim geliyo. bi de oturdugumda da karın ağrısını hıssedıyorum ama ayakta bıraz fazla kalınca agrı sancıya donusuyo. belirtimi yoksa psıkolojık mı yoksa ilaçlardan mı hiç bir fikrim yok :)
Bana da ara ara ağrılar batmalar giriyor. Her an kirmizilari görecem diye korkuyorum. Aklım orda sürekli. Hayırlısıyla bir de biz pozitifi görseydik
Hım öyle mi oluyormuş. Ben pazartesiye bekliyorum adetimin ama test günüm çarşamba. İnşallah 9 ay olmayizBana hemşire kullandığın ilaçlardan dolayı test gününe kadar adet görmiyceksin demişti ama inş bebişimden dolayı 9 ay hiç görmem görmeyiz
Öyle oluyor valla. Benim de 6.günüm beklemedeyim. Sende durumlar nedir, ağrı ya da farklı belirtiler var mı? ?Kızlar ne çabuk ilerliyo burda sohbet 2 saat girmedim busuru msj birikmis:) 7.günümde heyecanla bekliyorum
Ya cnm bazen ufak tefek bişeyler oluyo ama acaba ben kendimde belirtimi arıyorum diyorum. İlk iki sabah bel ağrısıyla uyanmstm ama yatmaktanmi dedim 2.ve 4. Gün yada 3. Ve 4. Gundu böle içimde bi kımıldama atma hissettim kısa süreli başka bişey olmadı bugünde acayip kusasim var bilmiyom hayrola. Amâ bu işler kişiden kişiye degisiomus hiç bir belirti yaşamayan da oluyomus adet ağrısı çekende ben genelde adet ağrısı çekmem çok nadirdir. Hayrlisi bakalm. Kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi sana cnmÖyle oluyor valla. Benim de 6.günüm beklemedeyim. Sende durumlar nedir, ağrı ya da farklı belirtiler var mı? ?
Merhaba ben orda gördüm tedavimieurofertil de tedavi gören var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?