Ay haklısın sanırım bebişlerimi de strese sokuyorum. Ay tamam herşey çok güzel olcak ne kaldıki şunun şurasında yahu :)Agzina saglik canım Allah m dualarını bosa cikarmaz.. Cok stres yapip bebisi huzursuz etme yarn gidip guzel haber vercen bize insallahhh yarin burayi mesaj yagmuruna bogacaksin
Kuzum benim kalbi temiz kuzum Allah razı olsun Allahım dualarını boşa çevirmesin inş..Kızlar misler gibi duş aldım hafifledim valla :) sonra oturdum hepimiz için yasin okudum ferih duasını okudum. 289adet Ya Rahman çektim. Ohh rahatladım. Ama sabah olmuyoya
Ayy hadi erken git erken haber ver :) merakla bekliyorummmAy haklısın sanırım bebişlerimi de strese sokuyorum. Ay tamam herşey çok güzel olcak ne kaldıki şunun şurasında yahu :)
Kızlar merhaba. Geçmiş günlerin sayfaları okumadım yeni girdim siteye şu an. Öncelikle beni etiketlemiş ve özelden yazmış olan Y Yellu E __esra__burcis60 @_balprensesi_ @cananyilmaz @mevlude91 başta olmak üzere ki dikkatimden kaçan varsa kusuruma bakmasın, tüm forum arkadaşlarına teşekkür ederim. Değerim düştü, yeni kan testi sonucumla negatifi öğrenmiş oldum bir saat önce. Gerçi kimsenin keyfi kaçmasın diye yazmayacaktım ama bir borç bildim haber vermeyi, eksik olmayın merak da etmişsiniz. En kısa sürede tekrar deneyeceğim. Hayırlısını istedim böyle oldu mutluyum.İtikatlı insanlar sabreder, seyreder, şükreder, hamd olsun:) Yalnız sizin bebekler benimkilerden büyük olacağı için geleceğin abi ve ablaları geliyor ayrıca şunu da unutmayın bir gün çocuklarımızla beraber buluşunca benimki yaşça küçük diye dayak yemesine izin vermem ona göre Lütfen modumuzu düşürmüyoruz. Herkese bebek/bebeklerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:) Bu zor bekleme sürecinde birbirimize yoldaş olduk, hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, kocaman sarılırım.
Ya canim butun dualarimiz seninle insallah sende en kisa zamanda tedaviden sonuc alırsın hersey gonlunce olsjnKızlar merhaba. Geçmiş günlerin sayfaları okumadım yeni girdim siteye şu an. Öncelikle beni etiketlemiş ve özelden yazmış olan Y Yellu E __esra__burcis60 @_balprensesi_ @cananyilmaz @mevlude91 başta olmak üzere ki dikkatimden kaçan varsa kusuruma bakmasın, tüm forum arkadaşlarına teşekkür ederim. Değerim düştü, yeni kan testi sonucumla negatifi öğrenmiş oldum bir saat önce. Gerçi kimsenin keyfi kaçmasın diye yazmayacaktım ama bir borç bildim haber vermeyi, eksik olmayın merak da etmişsiniz. En kısa sürede tekrar deneyeceğim. Hayırlısını istedim böyle oldu mutluyum.İtikatlı insanlar sabreder, seyreder, şükreder, hamd olsun:) Yalnız sizin bebekler benimkilerden büyük olacağı için geleceğin abi ve ablaları geliyor ayrıca şunu da unutmayın bir gün çocuklarımızla beraber buluşunca benimki yaşça küçük diye dayak yemesine izin vermem ona göre Lütfen modumuzu düşürmüyoruz. Herkese bebek/bebeklerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:) Bu zor bekleme sürecinde birbirimize yoldaş olduk, hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, kocaman sarılırım.
Amin kuzum cümlemizin çevirmesin işallahhhhh. Ayy kucaklarımıza alabilecek miyiz cidden yawKuzum benim kalbi temiz kuzum Allah razı olsun Allahım dualarını boşa çevirmesin inş..
Olacak olacak sabahlarda olucak yarınlar da olacak kucağına alacağın güne de güneş doğacak rahat ol kuzum benim
Sabah 8de hastanedeyiz Allah izin verirse. Heralde 10dada çıkar diye düşünüyorum :)Ayy hadi erken git erken haber ver :) merakla bekliyorummm
Alcezzzzzzzz merak etme hayırlısıyla sağlıkla huzurla alcezzzzAmin kuzum cümlemizin çevirmesin işallahhhhh. Ayy kucaklarımıza alabilecek miyiz cidden yaw
Hadi bakalim hayirlisi olsunSabah 8de hastanedeyiz Allah izin verirse. Heralde 10dada çıkar diye düşünüyorum :)
Ay ne bleym boyle oldu iste. Zaten var ya okumada gttm, namazi normal de kildm ,defalarca ilk duş da aldm bu sefer aşiri tevekkül . Doğru mu yanlış mi blmyorm bu üçüncü transfer bi taze bi dondrlms oldm ttmadi. Onlar da hep yattm. Bu sefer ddm bole olsun.doktorum da çok rahat alakasi yok ddi. Biraz da ondn sanrm . ya nasipCanım benim tanıdığım biri var transfer oldu rapor aldı yatıyor evde neden rapor alamıyormuşsun?Sağlık durumu bu sonuçta
Anammmmm kızlar doğurunca hep beraber görüşsek miAlcezzzzzzzz merak etme hayırlısıyla sağlıkla huzurla alcezzzz
Banada dun bu saatlerde sabaha yil var gibi geliyodu :)) allah kabul etsin kuzummKızlar misler gibi duş aldım hafifledim valla :) sonra oturdum hepimiz için yasin okudum ferih duasını okudum. 289adet Ya Rahman çektim. Ohh rahatladım. Ama sabah olmuyoya
Amin kuzucum benim. Evet dün bende sana sakin sakin diyodumBanada dun bu saatlerde sabaha yil var gibi geliyodu :)) allah kabul etsin kuzumm
Görüşelim valla :))Anammmmm kızlar doğurunca hep beraber görüşsek mi
Sakin kuzum sakinnn yarin gidip bebisleri onaylatıp gelcen işteAmin kuzucum benim. Evet dün bende sana sakin sakin diyodum
Gönlünü verah tut canim insallah yarin guzel haberi verirsinSabah 8de hastanedeyiz Allah izin verirse. Heralde 10dada çıkar diye düşünüyorum :)
Amin kuzucum benim. Evet dün bende sana sakin sakin diyodum[/QUOTE
Ayyy çok heyecanlıyım en az senin kadar o güzel haberi duymayı çok istiooooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?