2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ay canimm cok uzuldum Allah yardimcin ve yardimcimiz olsun.

transfer günü hariç bu gün 6. günüm canım. oturuyorum sürekli yorulmuyorum hiç Allahtan :) tek yoran psıkolojık süreç maalesef. siz ne durumdasınız?
Benim daha 3. Günüm evde takiliyorum simdilik saat başi kalkip 5-10 dk yuruyorum kan akisi hizlansin diye bakalm cnm

Canim cok uzuldum umarim bu sefer hersey yolunda gider 8 gun idrar testi cikmaya bilir benim cikmadi sonra cok uzuldum 9 gunde tekrar yaptim cigi silik çıktı 9 yada 10 gunu bekle cikmassa sonra bos yere moralin bozulmasin
Ay canimm cok uzuldum Allah yardimcin ve yardimcimiz olsun.
Sağol canım inş herkez pozitif sonucu alir herkesin yüzü guler

Slm kızlar sevgi Doei Gözünüz aydın canım Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah kızlar bende kontrolden geldim endimetrium 7_7.5 görüyorum dedi Dr cumartesi yum toplan cak canlar dua eder dua bekler bu bacınız sizden bi arkadaş sordu galiba benim gibi rahim sorunu var tedavinin kaçıncı günün bacım günde iki kez nar suyu sık iç bna çok faydası oldu

Kız maşallah okadar oldu mu :) benimde 9.günüm kaldı 2 gün

olmuş harbiden gecen hafta yarın transferim olucagından bugun bana gecmek bilmiyodu. şimdi bi hafta bile olmuş zaman geçmiyo diyoruz ama aslında çok çabuk geçiyo ne aşamaları atlattık da geldik bu zamana. 2 gün sonra göbek etıyoruz desene

Ay harbidenya. Ama bana geçmiyo kuzu. Opudan beri yatıyorum resmen. Kaldı 1.5gün işallah atıcaz o göbecikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…