- 30 Mart 2016
- 33
- 21
- 8
- 33
Tsk ederim insallahGözünüz aydn İnsallah bi skntı yoktur hayirli guzel haberler alirsiniz insallah
Tsk ederim insallahGözünüz aydn İnsallah bi skntı yoktur hayirli guzel haberler alirsiniz insallah
Insallah canim amin rabbim herkesin dualarini kabul etsinCanım inşallah hayırlı baberler alırsın. Değerin güzel katlanarak artısınn
Ahahah maalie desene. Allah yardımcın olsun valla. İnşallah havalara hoplaya zıplaya gelin hastaneden kuzumBen takicam kulaklığı son ses müzik dinlicem :)) kiz bidr biz ordu gibi gitcez gelmeyin diyorum kiziyolar bana :)) esim annem kardesim :)) ananem bile tutturdu bende gelcem diye sen bari kal dedim:))
Canım sen kese görmeye gittin mi ??oo maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin..benim doktorum belli olmaz dedi 15.gün değer 1676 çıktı ama ihtimal var demek.
Ben takicam kulaklığı son ses müzik dinlicem :)) kiz bidr biz ordu gibi gitcez gelmeyin diyorum kiziyolar bana :)) esim annem kardesim :)) ananem bile tutturdu bende gelcem diye sen bari kal dedim:))
Kizzz fazla hoplayip ziplama sakin sende aman diyim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım yellum :)))Ahahah maalie desene. Allah yardımcın olsun valla. İnşallah havalara hoplaya zıplaya gelin hastaneden kuzum
Ne guzelki yakınımizda bizler icin endiselenen insanlar var allah sayılarını artırsınBizimde öyle olur kesin. İstanbul'daki yarım kalan tedavimde yumurta toplatmaya eşim annem yengem gitmiştik. Dayımlar annemlerin yan apartmanında oturuyorlar çocukları olmadı tüpte olmuyordu rahimdeki bir sorundan dolayı yengeme ve çok hevesliler bizde olsun diye. Sonuç almaya da haftasonuna denk gelip dayımda izinli olursa o da gelir gelinimizde gelir cümbür cemaat gideriz bu sefer inşallah ocaktaki tedavimde transfer olursa..
Ayy evetSon 21 aaat
Evet kesinlikle öyle allah utandırmasın
Ay söz veremiyorum :)) heyecandan artık ordakileri tek tek öpebilirimKizzz fazla hoplayip ziplama sakin sende aman diyim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım yellum :)))
Ben doktorumu operim kesinAy söz veremiyorum :)) heyecandan artık ordakileri tek tek öpebilirim
Bana kim haberi vercek bilmiyomki. Bülent hoca çok yoğun o olmayacaktır da onun haricinde kadın doktorları hemşireleri öpebilirimBen doktorumu operim kesin
Doktorlarımızı mıKızlar siz güzel haberler verin bende öpcem
Bende senin gibiyim çok korkuyorum negatif sonuç alican diye benimde ilki tuttu sonra yaptirdigim iki tedavimdede iki tane koymalarına rağmen tutmadı buda tutmucakmis gibi geliyoAslında ben korkuyorum şuan heyecanım ondan benim 4.denemem yine negatifi göreceğim endişesi.
Cok üzüldüm canim senin adınaKızlar yarin 8. Günüm idrar testi yapsam cikarmi sizce yine tutmucak diye çok korkuyorum benimde ilk tedavide tuttu herşey o kadar sorunsuz giderken 33.haftada kalbi durdu dünyam basima yıkıldı sonra iki dondurulmuş kondu tutmadı iki tane taze embriyo kondu o da tutmadı şimdiki bir tane dondurulmuş kondu herşeyin başı nasip ama iki negatif ten sonra bunu da negatif görmekten korkuyorum
Canim cok uzuldum umarim bu sefer hersey yolunda gider 8 gun idrar testi cikmaya bilir benim cikmadi sonra cok uzuldum 9 gunde tekrar yaptim cigi silik çıktı 9 yada 10 gunu bekle cikmassa sonra bos yere moralin bozulmasinKızlar yarin 8. Günüm idrar testi yapsam cikarmi sizce yine tutmucak diye çok korkuyorum benimde ilk tedavide tuttu herşey o kadar sorunsuz giderken 33.haftada kalbi durdu dünyam basima yıkıldı sonra iki dondurulmuş kondu tutmadı iki tane taze embriyo kondu o da tutmadı şimdiki bir tane dondurulmuş kondu herşeyin başı nasip ama iki negatif ten sonra bunu da negatif görmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?