Yahu pazar günü markete gittim 15 dakikalığına. Halama denk geldim ordada. Halamın boynuna bi sarıldım bırakmak istemedim insan gördüm diyeAhhaah evet ya garipseme konusunda katılıyorum pazartesi ilk kez çıktım başım döndü
Anaaa ciddimi kız hiç aklıma gelmezdi valla ne akıllısınGünaydın Banada 2 saat demişlerdi ama internet üzerinden bakılıyordu Telefon arada kontrol ediyordum 1 saatte çıktı
Ben sizle geçircem muhtemelen gazete falan kesmez beni :)Günaydın güzel kadınlar
Canim ben kan verdikten sonra esimle gazete okumustuk 2 saatte gecer biraz rahat ol yeterki
Hosgeldin hayırlı olsun canimTeşekkür ederim hepimizin inşallah :)
Bende onun hastasıyım yunus aydinda yaptirdim yunus hocam bitanedirIzmirde oturuyorum. Ama tedavi icin Denizli ' ye Doc. Dr. Yunus Aydin'a geldim. Ozel Saglik Hastanesinde calisiyor. Dun transferim yapildi.
Doktorumdan coooook memnunum. Etik, cok caliskan, bilgili, insana deger veren, iyi niyetli, guven veren birisi.
Herkese Yunus Bey'i tavsiye ederim.
Yahu pazar günü markete gittim 15 dakikalığına. Halama denk geldim ordada. Halamın boynuna bi sarıldım bırakmak istemedim insan gördüm diye
Aslında ben korkuyorum şuan heyecanım ondan benim 4.denemem yine negatifi göreceğim endişesi.
Kesinlikle Dr Yunus Aydin birtane! Denizlililer cok sansli! Ben izmir'den gelip gidiyoru, o kadar yani!Bende onun hastasıyım yunus aydinda yaptirdim yunus hocam bitanedir
Ben denizlide yaşıyorum canim. biz önce istanbula gidecektik sonra kendi doktorum yunus beyin cok yakin arkadasiymis israr etti bi git diye. iyiki de gitmişim aklinda ne varsa hepsini söylüyor ona gerçekten çok güveniyorumKesinlikle! Denizlililer cok sansli! Ben izmir'den gelip gidiyoru, o kadar yani!
İnş canımOfff korkma insallah bu sefer gülecek yüzün
İnş cnm dua ediyorum hepimizebenimde 4.denemem tüm endişelerini anlıyorum ama inşallah güzel haberler gelecek..
Cok iyi olmus. Guven duymak cok onemli!Ben denizlide yaşıyorum canim. biz önce istanbula gidecektik sonra kendi doktorum yunus beyin cok yakin arkadasiymis israr etti bi git diye. iyiki de gitmişim aklinda ne varsa hepsini söylüyor ona gerçekten çok güveniyorum
İsmi azam duası canım geçen hafta atmıştım buraya önceki sayfalara bakarsan bulursun hikayesiyle atmıştım
Evet kesinlikle öyle allah utandırmasınCok iyi olmus. Guven duymak cok onemli!
Insallah. Ben bugun baslik acmistim. Istersen deneyimlerini paylasabilirsin sen deSon 21 aaat
Evet kesinlikle öyle allah utandırmasın
Ay hastanenin çewresindede bişi yokki çok anca içindeki cafede oturcaz. Geçcekya bi şekilde işallah
Namaz kıldıktan sonra mı okunuyor canım peki hangi namazdan sonra farkeder mi?
Ben takicam kulaklığı son ses müzik dinlicem :)) kiz bidr biz ordu gibi gitcez gelmeyin diyorum kiziyolar bana :)) esim annem kardesim :)) ananem bile tutturdu bende gelcem diye sen bari kal dedim:))Ay hastanenin çewresindede bişi yokki çok anca içindeki cafede oturcaz. Geçcekya bi şekilde işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?