2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Günaydın Banada 2 saat demişlerdi ama internet üzerinden bakılıyordu Telefon arada kontrol ediyordum 1 saatte çıktı
Anaaa ciddimi kız hiç aklıma gelmezdi valla ne akıllısın bu arada senin değerlerin ilk nasıldı kuzum?

Bende onun hastasıyım yunus aydinda yaptirdim yunus hocam bitanedir

Kesinlikle! Denizlililer cok sansli! Ben izmir'den gelip gidiyoru, o kadar yani!
Ben denizlide yaşıyorum canim. biz önce istanbula gidecektik sonra kendi doktorum yunus beyin cok yakin arkadasiymis israr etti bi git diye. iyiki de gitmişim aklinda ne varsa hepsini söylüyor ona gerçekten çok güveniyorum

Ben denizlide yaşıyorum canim. biz önce istanbula gidecektik sonra kendi doktorum yunus beyin cok yakin arkadasiymis israr etti bi git diye. iyiki de gitmişim aklinda ne varsa hepsini söylüyor ona gerçekten çok güveniyorum
Cok iyi olmus. Guven duymak cok onemli!

Ay hastanenin çewresindede bişi yokki çok anca içindeki cafede oturcaz. Geçcekya bi şekilde işallah
Ben takicam kulaklığı son ses müzik dinlicem :)) kiz bidr biz ordu gibi gitcez gelmeyin diyorum kiziyolar bana :)) esim annem kardesim :)) ananem bile tutturdu bende gelcem diye sen bari kal dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…