Hoşgeldin canimm :)) en iyi sonuçlara ulaşırsın inşallahHerkeze mrh bende yeni üye oldum bu siteye bende test günümü bekliyorum transferinin 5. Gunundeyim
Heyyyyooo bu çok guzelll sonuna kadar iyi olacak inşallah :)))Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Hemen hemen yakın herkes birbirine canim benimde 9. günümAranızda benim gibi sonuç bekleyen transferin 5 . gününde olan var mi
Canım yazdığım gibi ansızın ağrım oldu korktuk gittik bişey yok şükür
ayy kuzum benim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Canım hoşgeldin .. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinİnş Rabbim herkeze güzel sonuç versin bu benim 4. Cü tedavim m ve tekrar negatif olucak diye çok korkuyorum
İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız sizin nasıl geçiyor günümüz benim kasiklarimda iğne batması gibi batmalar oluyor aradaHemen hemen yakın herkes birbirine canim benimde 9. günüm
Ah o batmalar iyiye dalalet benimde batıyodu sukur iyi bi sonuc geldi :)İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız sizin nasıl geçiyor günümüz benim kasiklarimda iğne batması gibi batmalar oluyor arada
Insallah canim.. bendede oluyor arada allahin izniyle bisiycikler olmayacak hepimize :)))İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız sizin nasıl geçiyor günümüz benim kasiklarimda iğne batması gibi batmalar oluyor arada
Sana tutunmaya calısıyordur annesi :)İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız sizin nasıl geçiyor günümüz benim kasiklarimda iğne batması gibi batmalar oluyor arada
Ah o batmalar iyiye dalalet benimde batıyodu sukur iyi bi sonuc geldi :)[/QU
İnş başka yerlerde de okudum batma olanlarin çoğu tutmuş bunları okudukça daha çok umutlaniyorum
İnş öyledirSana tutunmaya calısıyordur annesi :)
Benim çoğunluk sağ kasigimda oluyor birde dun bacagim çekiliyor gibi oldu hic olmazdı boyle seylerInsallah canim.. bendede oluyor arada allahin izniyle bisiycikler olmayacak hepimize :)))
Hepsi güzel şeylerin habercisi bak görBenim çoğunluk sağ kasigimda oluyor birde dun bacagim çekiliyor gibi oldu hic olmazdı boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?