• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Arkadaşlar değerin az ilerlemesi normal mi?9.gün değerim 64, 13.gün değerim 123

Merhba arkadaslar benm de 25 ekimde transferi yapıldı. 7. Gün bugün sabah 2 saat arayla aç karnina idrar testi yaptım çift çizgi gördüm şükürler olsun ama tabi kesin sonuç için 7 Kasım bekliyorum kan testi için
Hayırlı olsun canim

Merak etme canım yurtdışında hiç yatırmıyolar bile direk çataldan kaldırıp gönderiyolarmış . Ağır iş yapmadığın sürece bir sorun olmaz hakkında hayırlısı olsun bebişin sımsıkı tutunsun inşallah
Caniiim insallaaaah. Hepimznki smmski ttunsn inşallah. İnan moral oldu bu yorumun

Kizlaar nabersnz . Ya günler gecmior . bi şeyler yeyp içerken nete bakmaktan bi hal oldum . Yok mor lahana dusk yapar mi yok havuc zarrli mi hangi balklr zarrli manyk oldm iycee artik bi seferpozitifo görmek istiyorum mm Rabbiiim. 0.120 görmek istemiormmm artık inşallah.. Tek kendime değil benimle beraber evlat hasreti çeken tummm hepmze Rabbim nasip etsn saglkli hayrli omrlsnden amiin

Kizlaar nabersnz . Ya günler gecmior . bi şeyler yeyp içerken nete bakmaktan bi hal oldum . Yok mor lahana dusk yapar mi yok havuc zarrli mi hangi balklr zarrli manyk oldm iycee artik bi seferpozitifo görmek istiyorum mm Rabbiiim. 0.120 görmek istemiormmm artık inşallah.. Tek kendime değil benimle beraber evlat hasreti çeken tummm hepmze Rabbim nasip etsn saglkli hayrli omrlsnden amiin
Amin cajim inşallah emeklerin boşa çıkmaz . rabbim hasretini dindirsin

Bi yanim cok umutlu aksi hic bisey yok gibi kaptırdı kendini. diger yanım ya olmazsa bunuda dusun diyor :KK43:
Nekadar olumlu dusun desemde biliyorum olmuyo kendimizi kandirmaya gerek yok bu korkuyu illaki herkes yasadı bende cok korkuyodum.. İdrar testi yaptim yarim saat bi saat bakamamistim sonuca

Back