2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

İnş Rabbim herkeze güzel sonuç versin bu benim 4. Cü tedavim m ve tekrar negatif olucak diye çok korkuyorum
Umarim ole olmaz burda dua edecek cok insan var insallah burasi sana ugur getirir.. Allah yardimciniz olsun... Hangi hastane sizinki

Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
heyyyy çok ama çok sevindim gözün aydınnnnn yaşasınnnnnn gerçekten çok mutluyum gerçekten... darısı bizlere Allahım :)

Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Sizi tanımıyorum ama sizin adınıza çok sevindim bu
Kizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler[/QUO. Sizin adiniza cok
Umarim ole olmaz burda dua edecek cok insan var insallah burasi sana ugur getirir.. Allah yardimciniz olsun... Hangi hastane sizinki
İnş çok istiyorum bu sefer pozitif olmasını ben ege universite hastanesinden yaptırdım dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi

Çok güzel bir değer maşallah daha kese görülmesi için falan çok erken. Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün çok zor süreçler bende şubatı sabırsızlıkla bekliyorum zaman nasıl geçecek bilmiyorum hepsine tekrar tekrar razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…