Hadi gozun aydin allah tamamina erdirsin canimKizlaaaaarrrr 245 ciktiiiiii :)))) hemşirem cok iyi dedi umarim muayenede de guzel sonuclar alirim.. dua eden bir saniye olsun aklindan geciren herkese coooook tesekkurler
Benimde her iki kasigim batiyordu ama dünden beri sağ kasigim batıyor sağ bacağın uyusuyormus gibi oluyorAy kızlar sabahtan beridir hiç durmadan batıyor sol tarafım9.günüm
5. Günüm bugünBenimde her iki kasigim batiyordu ama dünden beri sağ kasigim batıyor sağ bacağın uyusuyormus gibi oluyor
Benim midem bulanıyor yaaAy kızlar sabahtan beridir hiç durmadan batıyor sol tarafım9.günüm
Ben 10. Gün idrar 12. Gün kan testi yaptimEn erken kaçıncı gün test yaptınız idrar . Veya kan
Tabi daha erkwn yapan var ama tavsiye etmiyorumm cok yeni daha cikmayabilir bosyere can skabilirsinEn erken kaçıncı gün test yaptınız idrar . Veya kan
Benim 9. günümdü bugun ama cesaret edip yapamiycam ne olacaksa hastanede olsunEn erken kaçıncı gün test yaptınız idrar . Veya kan
Transfer mi oldu :) hosgeldinSlm kizlar bende aldim.geldim bebislerimi baslasin geri sayım
Arada benimde oluyorBenim midem bulanıyor yaa
Bencede yapma ben yaptm pozitifi gordum ama yapmak sonuca bakmak ömrümden ömürr gittiBenim 9. günümdü bugun ama cesaret edip yapamiycam ne olacaksa hastanede olsun
Benimde zerre cesaretim yok persembe sabahini bekleyecegim bayilirsam falan en azindan müdahale ederlerBencede yapma ben yaptm pozitifi gordum ama yapmak sonuca bakmak ömrümden ömürr gitti
Bende Perşembe'den önce yapamamBenimde zerre cesaretim yok persembe sabahini bekleyecegim bayilirsam falan en azindan müdahale ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?