- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.605
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esrin mine teşekkür ederim güzel moral veriyorsunuz çok sağolun inşallahDüşük üzerine hamile kalmak normalden daha kolay. Benim kanaman adet gibi devam etmişti. Hemen sonrasında yumurtladım ve tekrar hamile kaldım. Umutsuzluğa kapılma lütfen. Bebiş çok yakınlarda bir yerde
canım şimdi baktım testin hasasığı 25 mişpapatyadiyari İdrar testinin fotogradi varsa ekler misin? 17 cikip nasıl koyu cikar sasirdim. Belki kan testi hatalidir.
Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak normalden daha kolay oluyormuş merak etme inşallah seninde hemen olur bebişinçok sağol canım inşallah benimde olur yine. kafam karışık şimdi zaten birdahaki adet ne zaman olcak yumurtlama felan nası hesaplanacak diye merak ediyorum. arkadaşında ne güzel olmuş Allah sağlıcaklada kollarına almayı nasip etsin
benim adetten bir gün sonra 17 çıktı. sence düşük mü bana çok düşük geldiNeyini düşük bulmuş benimki 52ydi adetten 2-3 gün sonra dr sıkıntı yok dedi yükselirse sıkıntı olmaz kafaya takmasın
Sende inşallah hamilesindir canım
göremedim canım resmi eklememişsin sanırımpapatyadiyari gerçekten seninki cok koyu, senin kan degerine gore, bak benim ekledigim de bhcg 1800 civari. Bugün yaptim.
gördüm cnm şimdi. bilmiyorum ki adet günümden beri benim testler bu kadar koyupapatyadiyari gerçekten seninki cok koyu, senin kan degerine gore, bak benim ekledigim de bhcg 1800 civari. Bugün yaptim.
Daha gitmedim dojtora cnm ayın 15 inde randevu var hem kese hem kalp duyarım diye sen gittinmi cnm doktoraBenimde arada belimde ağrı hafif karnımda agri var ve benim bagirslar cok çalışıyor ondan ben de zaaten ağırir folibol kullsninca azalir siz ne kullaniyorsunuz
canım inşalah bir dahaki ay güzel haberler alırsın... senin beta hgcn kaç çıkmıştı birde adetin kaçncı günü yapmıştınEsrin mine teşekkür ederim güzel moral veriyorsunuz çok sağolun inşallah
kan testinde sıkıntı varmis bence benim regliden 2 gun sonra idrar tesrim bukadar koyu degilken 584 cikti bence asmye yarın yine yaptir kan testini yalnisda yapabiliyorlarcanım şimdi baktım testin hasasığı 25 miş
Belirli bir degerin ustu hep ayni cikar canim yani 50 dede ayni 100 dede ayni.tabi hassasligina gore.bu arada bende az once ayni seyi dusundum ilk idrarla test yapin olayini curuttum ben.hep 2.ve 3.idrarla daha koyu cikiyor.bu arada ben daha takvim yapmadim ama dogum tarihlerimiz ayniBir de benim gebelik testim 5-50 arasini gosteriyormus. Oyle yaziyor.
Atiyorum 200de falan noluyor bu testler? Nasil gosteriyor.
Erken gebelik degil siradan kaset tipi test.
Kan tahlili vericekmisin?Sabah yaptigim test bozukmus sanırım.
Ikinci cizgi kaybolunca iyi stres oldum, zaten cok silikti.
Simdi tekrar test yaptim, 3 ya da 4. Idrarla.
Oncekinden belirgin cikti.
Bat yarin, dr kontrolum sali. hadi hayirlisi.
Bana dua edin.
Kan tahlili vericekmisin?
canım ben gecikmenin 1. gününde verdim 17.8 di banada düşük gelmişti yazmıştım buraya. ama korkutmak istemem seni şimdi takma kafana inan burdaki arkadaşların dediği gibi yükselirse sorun yok. takip et sadece benimki sancılarla başladı kasıklarda sonra kanama oldu.canım inşalah bir dahaki ay güzel haberler alırsın... senin beta hgcn kaç çıkmıştı birde adetin kaçncı günü yapmıştın