papatyadiyari 2 günde 1 iki katına çıkması gerekmiyor mu salı derken geçen hafta salıyı kastediyorum. Aradan 1 hafta geçtiİki katına çıkmış işte hatta salı yapmışsın perşembe yaptırman gerekirdi. Bence güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatyadiyari 2 günde 1 iki katına çıkması gerekmiyor mu salı derken geçen hafta salıyı kastediyorum. Aradan 1 hafta geçtiİki katına çıkmış işte hatta salı yapmışsın perşembe yaptırman gerekirdi. Bence güzel
Bi haftada mi bu kadar arttı?Kızlar lütfen fikir verim doktoruma ulaşamıyorum. Geçen hafta Salı günü beta hcg 554.55 çıktı Bugün tekrarladım 1350.00 çıktı. Bir anormallik mi var daha fazla çıkması gerekmiyor muydu
Bence de bi doktora danis cancazimRokodoost: 44985566 .!.:papatyadiyari 2 günde 1 iki katına çıkması gerekmiyor mu salı derken geçen hafta salıyı kastediyorum. Aradan 1 hafta geçti
Bu kadar artmış gözüküyor.Bi haftada mi bu kadar arttı?
Canım memlekete geldim doktorumdan çok uzaktayım. Bi sağlık ocağına yaptırdım testi bu 3. Hamileliğim bu da düşükle sonuçlansın istemiyorum. Ama içim çok sıkıldı. Teşekkür ederim yine deR Rokoko10 güzelim 4 defa artış yaşaman lazımdı minimumdan hesaplarsak yani herbiri %66 olsaydı bugünkü değerinin 4200 lerde olması gerekirdi. senin bugünkü değerin sanki ilk ölçtürdüğün 554 ün 4 gün sonraki minimum artış olmuş, inşallah bir şey yoktur yanılıyorumdur ama artış baya düşük arada başka tahlil yaptırmamış mıydın?
Daha fazla çıkmış sonucunuz zatenBi haftada mi bu kadar arttı?
Nasıl yaniDaha fazla çıkmış sonucunuz zaten
Pardon ben yanlış okumuşumDaha fazla çıkmış sonucunuz zaten
cnm 13500 olmasın dikat et bı kağıdı resmını gonder bakalımKızlar lütfen fikir verim doktoruma ulaşamıyorum. Geçen hafta Salı günü beta hcg 554.55 çıktı Bugün tekrarladım 1350.00 çıktı. Bir anormallik mi var daha fazla çıkması gerekmiyor muydu
Hayır canım aynen yazdığım gibi.cnm 13500 olmasın dikat et bı kağıdı resmını gonder bakalım
NEREDE YAPTIRDIN CNM KAÇINCI DENEMENDİ.. TEBRİK EDERİMM.. İNŞAALAH İKİZDİR..
aynen aynen gündüz bişe yok gece uykudan uyandım ve serum yedım ole rahatlaıdm cok kotu bıse yamerve_mm ben de dun aksam çok çektim. Gunduz iyiyim ama gece çok fena oldum .
normlde 10000 falan olması laızmdı cnmHayır canım aynen yazdığım gibi.
BEN DE SENİN DURUMUNDAYIM CNM BU AY RANDEVU ALDIM.. BAKALIM TÜP BEBEK Mİ AŞILAMA MI DİYECEK..Selamlar bende Martta ilk tüp bebek işlemine başlıcam kısmetse. Çok stresliyim tutarmı tutmazmı diye şimdiden başladım. Sizide takip ediyorum allah hayırlısını verdin inşallah. İlk olup pozitifi görenler var mı acaba?
SEN NEREYE YAPTIRDIN CNM AŞILAMAYI KAÇINCI DENEMEYDİ BEN DE BU AY GİDECEĞİM.. İLK SEFERDE TUTAR MI DİE ENDİŞELİYİM..inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinn ilki kürtaj olduğu için korkum var ondan