- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.605
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh sendedemı olduc anım ? sureklı kontrol halındeyım devamı olacakmı gelecekmı dıye
ama bılmıyorum ıyı dusunuyorum ıyı hısssetmeye calısuyorum @CuteMom evet canım çok arttı sabaha karşı çok ağladım sabahdan beri doktora gidicem sonra ama çok kanamam oldu bilmiyorum Allah sizlerinkini bağışlasın
Hangi igneyi kullaniyosun canim? Ben adet gunumde baslamistim igneye 10 gun icinde kese gorunur olmali normalde. 2 gunde bir kan degerin 2ye katlanmali
Kızlar bu vitamin ilacı kilo yapıyormuş. Ben şimdiden kilo almak istemiyorum. Kullanmasam bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi? Doktor bu ilacı yazayım da bebek beslensin büyüsün dedi. Kullanmasam beslenip büyümez mi yani? Bebeğim büyüsün ama ben şimdiden büyümeyeyim ya
tebrik ederimmm Rabbim sana bağışlasın
aminnn inşallah cuma kandada herşey güzel çıkar da bende takvimi yapıp aranıza katılırmmmmm :)tebrik ederimmm Rabbim sana bağışlasın
decavit adında bir ilaç. Acaba diyorum diğer randevuma kadar kullanıp yeni doktorumdan sıradan bir folik asit mi istesemCanım clexan 0.4 ve profestan 50 kullanıyorum ben hamileliğimi biraz erken öğrendim döllenmede biraz geç oldu 19. Günde oldu yumurta takibi ile tam günü biliyorım ondan ya görünmezse derdindeyim
Hangi vitamini verdi dr sana?
Ay ikizler mi geliyor? Maşallah, hayırlı olsun:)
Bence cok iyi :)BENİM DEĞER ARTIŞIM NORMAL Mİ
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 - 10.000
KESE 8 MM ÇIKTI DÜN
Kilo olayi bunyesel canim benim. Vitamin illa kilo yapiyo ama sonucta bebegin saglikli olsun diye. Ben hala kullaniyorum 14 kilo aldim toplamda mesela. Bence ihmal etmeKızlar bu vitamin ilacı kilo yapıyormuş. Ben şimdiden kilo almak istemiyorum. Kullanmasam bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi? Doktor bu ilacı yazayım da bebek beslensin büyüsün dedi. Kullanmasam beslenip büyümez mi yani? Bebeğim büyüsün ama ben şimdiden büyümeyeyim ya
bilmiyorum ki canım inşallahhhhhh ağzından bal damlıyorrr :)))decavit adında bir ilaç. Acaba diyorum diğer randevuma kadar kullanıp yeni doktorumdan sıradan bir folik asit mi istesem
Canım clexan 0.4 ve profestan 50 kullanıyorum ben hamileliğimi biraz erken öğrendim döllenmede biraz geç oldu 19. Günde oldu yumurta takibi ile tam günü biliyorım ondan ya görünmezse derdindeyim
Evham yapma cancazim bende 0.4luk kullaniyorum inan igne ve progestan birlikte cok etkili oluyo. Benim 2 kaybim ve mol gebeligim oldugu icin 100 luk vermislerdi ama cok sukur butun korkuma ragmen igneler etkisini gosterdi. Darisi basina insaAllah
Hangi vitamini verdi dr sana?
Ama su da var benim dr 3. Aya kadar once folik asit 3 den itibaren decaviti vermisti.decavit adında bir ilaç. Acaba diyorum diğer randevuma kadar kullanıp yeni doktorumdan sıradan bir folik asit mi istesem
Haklısın aslında 3-5 kilo alcam diye bebeği besinsiz bırakmış olmayayım. Zaten vicdanım el vermez de, bir umut sorayım dedim:))Kilo olayi bunyesel canim benim. Vitamin illa kilo yapiyo ama sonucta bebegin saglikli olsun diye. Ben hala kullaniyorum 14 kilo aldim toplamda mesela. Bence ihmal etme
cnm sen doktora gittinmiBende de var o durum. Normal sanırım
:) yakin tarihte kan ve idrar tahlili isterler bilmiyorum belki de istemislerdir ona gore de degisebilir doktorun tutumu. Ne var ne yok ne eksik vucutta bakiyolar nasilsa :) insaAllah herseyiniz yolunda gidrrHaklısın aslında 3-5 kilo alcam diye bebeği besinsiz bırakmış olmayayım. Zaten vicdanım el vermez de, bir umut sorayım dedim:))
Gitmedim ama sorun teşkil edeceğini sanmam. Normalde koyu süt beyazken arada bir su gibi bol miktarda mı oluyor seninki de?cnm sen doktora gittinmi
Yok henüz böyle bir şey istemedi.:) yakin tarihte kan ve idrar tahlili isterler bilmiyorum belki de istemislerdir ona gore de degisebilir doktorun tutumu. Ne var ne yok ne eksik vucutta bakiyolar nasilsa :) insaAllah herseyiniz yolunda gidrr