2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bu vitamin ilacı kilo yapıyormuş. Ben şimdiden kilo almak istemiyorum. Kullanmasam bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi? Doktor bu ilacı yazayım da bebek beslensin büyüsün dedi. Kullanmasam beslenip büyümez mi yani? Bebeğim büyüsün ama ben şimdiden büyümeyeyim ya:110:

ahh sendedemı olduc anım ? sureklı kontrol halındeyım devamı olacakmı gelecekmı dıye
ama bılmıyorum ıyı dusunuyorum ıyı hısssetmeye calısuyorum @CuteMom evet canım çok arttı sabaha karşı çok ağladım sabahdan beri doktora gidicem sonra ama çok kanamam oldu bilmiyorum :KK43: Allah sizlerinkini bağışlasın

Hangi igneyi kullaniyosun canim? Ben adet gunumde baslamistim igneye 10 gun icinde kese gorunur olmali normalde. 2 gunde bir kan degerin 2ye katlanmali

Canım clexan 0.4 ve profestan 50 kullanıyorum ben hamileliğimi biraz erken öğrendim döllenmede biraz geç oldu 19. Günde oldu yumurta takibi ile tam günü biliyorım ondan ya görünmezse derdindeyim

Kızlar bu vitamin ilacı kilo yapıyormuş. Ben şimdiden kilo almak istemiyorum. Kullanmasam bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi? Doktor bu ilacı yazayım da bebek beslensin büyüsün dedi. Kullanmasam beslenip büyümez mi yani? Bebeğim büyüsün ama ben şimdiden büyümeyeyim ya:110:

Hangi vitamini verdi dr sana?

Canım clexan 0.4 ve profestan 50 kullanıyorum ben hamileliğimi biraz erken öğrendim döllenmede biraz geç oldu 19. Günde oldu yumurta takibi ile tam günü biliyorım ondan ya görünmezse derdindeyim

decavit adında bir ilaç. Acaba diyorum diğer randevuma kadar kullanıp yeni doktorumdan sıradan bir folik asit mi istesem
kızlarrrr bugün transferin 8. günüüüüüüü bebişlerim biz buradayız diyor banaaaa
Ay ikizler mi geliyor? Maşallah, hayırlı olsun:)

Kilo olayi bunyesel canim benim. Vitamin illa kilo yapiyo ama sonucta bebegin saglikli olsun diye. Ben hala kullaniyorum 14 kilo aldim toplamda mesela. Bence ihmal etme

Evham yapma cancazim bende 0.4luk kullaniyorum inan igne ve progestan birlikte cok etkili oluyo. Benim 2 kaybim ve mol gebeligim oldugu icin 100 luk vermislerdi ama cok sukur butun korkuma ragmen igneler etkisini gosterdi. Darisi basina insaAllah

Kilo olayi bunyesel canim benim. Vitamin illa kilo yapiyo ama sonucta bebegin saglikli olsun diye. Ben hala kullaniyorum 14 kilo aldim toplamda mesela. Bence ihmal etme
Haklısın aslında 3-5 kilo alcam diye bebeği besinsiz bırakmış olmayayım. Zaten vicdanım el vermez de, bir umut sorayım dedim:))

Haklısın aslında 3-5 kilo alcam diye bebeği besinsiz bırakmış olmayayım. Zaten vicdanım el vermez de, bir umut sorayım dedim:))
:) yakin tarihte kan ve idrar tahlili isterler bilmiyorum belki de istemislerdir ona gore de degisebilir doktorun tutumu. Ne var ne yok ne eksik vucutta bakiyolar nasilsa :) insaAllah herseyiniz yolunda gidrr

:) yakin tarihte kan ve idrar tahlili isterler bilmiyorum belki de istemislerdir ona gore de degisebilir doktorun tutumu. Ne var ne yok ne eksik vucutta bakiyolar nasilsa :) insaAllah herseyiniz yolunda gidrr
Yok henüz böyle bir şey istemedi.
Şimdi aklıma geldi. Dün değerim 1400ün üzerinde çıkmasına rağmen keseyi göremedik. Doktor idrara sıkışık gelmediğin için dedi ama belki kesenin küçük olduğunu düşünmüş olabilir. Çünkü biraz daha büyüt bebeği, öyle gel dedi. Neyse ben doktorun sözünden çıkmayayım . Vardır bir bildiği.

Selamlar bende Martta ilk tüp bebek işlemine başlıcam kısmetse. Çok stresliyim tutarmı tutmazmı diye şimdiden başladım. Sizide takip ediyorum allah hayırlısını verdin inşallah. İlk olup pozitifi görenler var mı acaba?

merhaba gecen hafta 3. bebeğime hamile oldugumu öğrendim. süpriz bi hamilelik oldu benim için regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. daha keseyi görmedik kan testinde çıktı.. pazartesi kontrole gidicem bakalım nasipse bende 2016 ekim anne adayıyım..:anneadayı:

X