2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merhaba kızlar aşılama yaptırdık bu ay. aşılamanın 14. günü 484 16. günü (bugün) 1130 çıktı. Dr şu an normal amakese ve kalp önemli haftaya pzt yine gel dedi. daha önce bir kürtaj var gelişmediği için o yüzden temkinliyiz. ama kendimi buraya yazmaktan alıkoyamadım hamileyim diyesim geliyor. takvimi bile yaptım. yalnız sat hesaplarken şöyle yaptım.normalde 14. gün yumurtlama 14 gün sonra da adet 28 gün ya. ben 18.gün yumurtladım aşılama oldu o yüzden sat a 4 ekledim :) beklenen doğum tarihini 4 gün daha uzamış oldu. sat a göre4 h 5g ama geç yumurtladım ki ben :)

Benimde oylede normal kontrole diorum gittinmi

Gitmedim ama sorun teşkil edeceğini sanmam. Normalde koyu süt beyazken arada bir su gibi bol miktarda mı oluyor seninki de?

icini ferah tut cnm sikinti yapma hayirlisiyla kalp atisinida duy rahatlarsin

Kesinlikle oyle. Bazen vucut yapisi ya da rahmin durumundan dolayi da hemen goremeyebiliyo doktorlar. Az daha sabir bakalim :)

merhabalar benım sat:12/01/2016.
31/01/2016 tarihinde sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bat:08/02/2016 acaba hamiş olabilir miyim korunmuyoruz artık bu 2. ayım 1. ayımda ümitlenmiştim şimdi ümitlenmek pek istemiyorum inşallah hamişimdir :) o leke yerleşme kanaması ise ne zaman test yaptırmalıyım aranızda böyle bir şey başına gelen var mı?

Kızlar lütfen fikir verim doktoruma ulaşamıyorum. Geçen hafta Salı günü beta hcg 554.55 çıktı Bugün tekrarladım 1350.00 çıktı. Bir anormallik mi var daha fazla çıkması gerekmiyor muydu

Selam kızlar nasılsınız ?
Ben de modaya uydum asm ye gidip kan verdim benim doktor da benim gibi Soğukkanlı cuma ya da pzt gel sonucu almaya dedi
Dedim Merak ediyorum doktorcum, neyse rica minnet yarın öğleden sonraya anlaştık devletin doktoruna bile pışpışlıyorum ya hayret..

Bişey soracağım kızlar yaa, ben yüzüstü uyumaya bayılıyorum, bi kaç ay daha yatamaz mıyım yüzüstü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…