inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinn ilki kürtaj olduğu için korkum var ondanBence cok iyi :)
Kızlar bu vitamin ilacı kilo yapıyormuş. Ben şimdiden kilo almak istemiyorum. Kullanmasam bebeğin gelişimini olumsuz etkiler mi? Doktor bu ilacı yazayım da bebek beslensin büyüsün dedi. Kullanmasam beslenip büyümez mi yani? Bebeğim büyüsün ama ben şimdiden büyümeyeyim ya
Gitmedim ama sorun teşkil edeceğini sanmam. Normalde koyu süt beyazken arada bir su gibi bol miktarda mı oluyor seninki de?
Dün ilk defa gittim. Kanda hcg ve ultrason bakıldı. Bi de ilaç yazdı. Progestan ve decavitBenimde oylede normal kontrole diorum gittinmi
bende ayni sekildi 3. Aya kadar folik asit kullanmistim 3 aydan sonra elevit kullandim cocugumda 4 kilo dogmustu asirida kilo almamistimAma su da var benim dr 3. Aya kadar once folik asit 3 den itibaren decaviti vermisti.
icini ferah tut cnm sikinti yapma hayirlisiyla kalp atisinida duy rahatlarsinmerhaba kızlar aşılama yaptırdık bu ay. aşılamanın 14. günü 484 16. günü (bugün) 1130 çıktı. Dr şu an normal amakese ve kalp önemli haftaya pzt yine gel dedi. daha önce bir kürtaj var gelişmediği için o yüzden temkinliyiz. ama kendimi buraya yazmaktan alıkoyamadım hamileyim diyesim geliyor. takvimi bile yaptım. yalnız sat hesaplarken şöyle yaptım.normalde 14. gün yumurtlama 14 gün sonra da adet 28 gün ya. ben 18.gün yumurtladım aşılama oldu o yüzden sat a 4 ekledim :) beklenen doğum tarihini 4 gün daha uzamış oldu. sat a göre4 h 5g ama geç yumurtladım ki ben :)
Kesinlikle oyle. Bazen vucut yapisi ya da rahmin durumundan dolayi da hemen goremeyebiliyo doktorlar. Az daha sabir bakalim :)Yok henüz böyle bir şey istemedi.
Şimdi aklıma geldi. Dün değerim 1400ün üzerinde çıkmasına rağmen keseyi göremedik. Doktor idrara sıkışık gelmediğin için dedi ama belki kesenin küçük olduğunu düşünmüş olabilir. Çünkü biraz daha büyüt bebeği, öyle gel dedi. Neyse ben doktorun sözünden çıkmayayım . Vardır bir bildiği.
Ilki neden kurtajdi ki?inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinn ilki kürtaj olduğu için korkum var ondan
GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIMIlki neden kurtajdi ki?
Hmm insaAllah yasamazsin ayni seyi bi dahaGELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM
İNŞALLAH TEK DUAM OHmm insaAllah yasamazsin ayni seyi bi daha
Yok zaten içimde herhangi bir korku endişe yok. O bebek 8 ay sonra bu eve gelecek allahın izniyle:))Kesinlikle oyle. Bazen vucut yapisi ya da rahmin durumundan dolayi da hemen goremeyebiliyo doktorlar. Az daha sabir bakalim :)
1350
İki katına çıkmış işte hatta salı yapmışsın perşembe yaptırman gerekirdi. Bence güzel
Aminnn InsaAllah :)Yok zaten içimde herhangi bir korku endişe yok. O bebek 8 ay sonra bu eve gelecek allahın izniyle:))
Maşallah sen bebişi büyütmüşsün doğurmak üzeresin. Çok heyecanlı
Bir haftada bu kadar mı yükselmiş