2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bebeginiz kac gunluk birde neden zeytinyagi verdiniz cok merak ettim.Buyuk ihtimal zeytinyagi agir geldi hazmedemiyor o da karin agrisi yapiyor annesutu disinda bisey vermeyin bebeginize ilk 6 ay yazik cnm ya
28 günlük ve biranda nasıl yaptım bende bilmiyorum gaz ilacı bile almıyorken hep kendim tüketiyorum sütten bebeğe geçsin diye gazını çıkartsın ve kakasını yapmakda zorlanıyordu onun için verdim ama verdikten hemen sonra pişman oldum fakat işten geçmişti dayanamayıp dra götürdüm karın ağrısı yaptığı için durmuyor ve vücuttan 48 saat sonra atar eğer devam ederse bir daha gel dedi geçti çok şükür

Canm bn de sagiyorum bazen cok azcik doluyor poset o haliyle derin dondurucuya atiyorum, süt bekledikten sonra üstüne eklenmiyor diye biliyorum.

arkadaslar merhabalar bugun kendıme alısverıs yapcam 2 tane pıjama takımı 1 gecelık 2 tane emzırme sutyenı 2 tane de zıbın alcm yeterlımı yada baska ne almalnyım hc br fıkrım yk aralıkda dogum yapcam bende sıze danısıyım dedm

ne guzel kurtulmusunuz valla darısı bıze olur ıns sancılar anlatıldıgı kadar zormu

Canım merhaba
Gogus pedi kalkanı mutlaka al. Terlik al
İç çamaşırı bolca al .

Kizlar whatsapp dertlesmeleri devam edior uykusuz geceler, sabahcilar, gazcilar hepimiz whatsappdayiz tecrubelerimizi paylasiyoruz, katilmak isterseniz ozelden tel no atin

Kizlar merhaba bende gecen hafta persembe dogum yaptim carsamba asiri bas agrisiyla hastaneye gittim serum takildi bebegin suyu cok.azaldigi icin sabah suni sanci aldim 14 e kadar fakat acilmam 3 cm de kaldi bebegin kalp atislari yavasladi acil sezeryana alindim 14 15 te bebegim dogdu simdi iyiyiz biraz uykuya dalma problemimiz var agzinda meme olmadan uyumuyo memeyi verince emiyo gazini cikarmadan yatiramiyorum ama hersey yolunda ayrintili ancak yazabildim cok yogun gunler yasiyoruz da eminim hepiniz beni anliyosunuz

Anlamaz olurmuyuz, heleki sezeryan ile dogum yapan biri olarak.. İnsaallah toparlarsin canim bi an evvel

ah ah o memede uyumalar, bazen memeyi ittirmeler gaz ıkınmaları.. rüyalarıma giriyor

Sezaryen olan anneler ne durumdasınız? 6 gun önce sezaryen oldum,sukur bebeğim sağlıklı ama ben toparlanamadim. Egilemiyorum yara acıyo,gülmek bile zor. Bebegimi egilip yatagindan alamıyorum agridan.illa biri alip veriyo kucağıma.bugun biraz güldüm diye simdi ara ara acı oluyo yarada. Artık toparlanmak ve bebegimin bakimini yapabilmek istiyorum.

Cnm 10.gün Rahatlarsın Allahın izniyle

canım demek ki herkesin iyileşme süreci farklı ben iki günde iyileştim. Zor bi bebeğim olduğundan Rabbim çabuk iyileştirdi sanırım ya da ben onla uğraşırken bi şey anlamadm

arkadaslar gunaydın sız deneyımlısınız ben kendıme dogum ıcın emzırme sutyenı gecelık vs alcm ama hangı sıteden alcm bılemedım bıldıgınız uygun sızınde aldıgınız sıte vrmı

Benim bugun 9. Gunum, cok sukur iyiyim. Hatırlarsan cok agır gectiğini yazmıştım buraya cok kotuydum ilk 3 gun. Yavas yavas iyi oldum su an rahat yatıp kalkabiliyorum, bebegimi zor da olsa yatagından alıp koyabiliyorum. Annem cok yardımcı oluyor o olmasaydı ben bitmiştim. Hem bana hem bebege bakıyor. Yarın dikis aldırmaya gidicem, kesinin iki ucunda siyah birer ip parcası var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…