28 günlük ve biranda nasıl yaptım bende bilmiyorum gaz ilacı bile almıyorken hep kendim tüketiyorum sütten bebeğe geçsin diye gazını çıkartsın ve kakasını yapmakda zorlanıyordu onun için verdim ama verdikten hemen sonra pişman oldum fakat işten geçmişti dayanamayıp dra götürdüm karın ağrısı yaptığı için durmuyor ve vücuttan 48 saat sonra atar eğer devam ederse bir daha gel dedi geçti çok şükürBebeginiz kac gunluk birde neden zeytinyagi verdiniz cok merak ettim.Buyuk ihtimal zeytinyagi agir geldi hazmedemiyor o da karin agrisi yapiyor annesutu disinda bisey vermeyin bebeginize ilk 6 ay yazik cnm ya
Canm bn de sagiyorum bazen cok azcik doluyor poset o haliyle derin dondurucuya atiyorum, süt bekledikten sonra üstüne eklenmiyor diye biliyorum.Kızlar sütünü sağan var mı? Benim tek göğsüme az süt indi onun kanallarını açmak için daha çok o taraftan emziriyorm diğer göğsümü bazen sağıyorm. Ama sağdığım süt poşetin tamamını doldurmuyor. Buzdolabına koyuyorm buzdolabnda 3 güne kdr saklanabiliyor. Şimdi mesela bugün sağdığım süt poşetin yarısını doldurdu diyelim diğer yarısını da yarınki sütle doldurabilir miyim? Soğuk sütün üstüne süt eklersem süt bozulur mu? Bilgisi olan var mı?
sağol canım bende öyle yapaym ama çok poşete ihtiyacmz olcak :))Canm bn de sagiyorum bazen cok azcik doluyor poset o haliyle derin dondurucuya atiyorum, süt bekledikten sonra üstüne eklenmiyor diye biliyorum.
ne guzel kurtulmusunuz valla darısı bıze olur ıns sancılar anlatıldıgı kadar zormuMerhaba arkadaşlar,
20 ekim gece 00.11 de doğum yaptım. Bugün ancak kendime gelebildim.
Sizlere doğum hikayemi yazmak istedim.
Bebeğimin dönmeye niyeti hiç olmadığı ve birazda iri olduğu için doktorum 21 ekim cuma günü sezeryana alacaktı. Ancak 19 ekim çarşamba öğlen 2 damla kahve nişanım geldi. Ardından annemle komşu gezmesine gittik, o kadar onemsemedik. Tam döndük eve benim belden karına vuran sancilarim tutmaya başladı. Önceleri emin olamadım pek düzenli değildi ama saat 7 gibi düzenli olmaya başladı. Doktorumu aradım. Sezeryan olacağım için sancı cekmememi istedi ve 15 dk da bire düşerse hemen hastaneye gelmemi söyledi.
Eşim şehir dışında olduğu için hemen haber verdim. Hemen yola çıktı. O arada saat 10.30 da hastaneye gittik. Sancım 3.5 dk da bire düşmüş. Eşimin az yolu kalmıştı ama dr beklemeyelim dedi. Beni spinal anestezi ile uyuşturdular. 3 dk da bebeğimin sesini duydum. Yarım saat sonra da ben çıkmışım ve sonrası ağrı kesici verdikleri için rahat gecti. Bugün 5.günüm baya toparladım şükür
dogum nasıl gectı bende normal dogum ıstıyorum ama ck tırsıyorumKızlar bizde 41+0 da kızımızı normsl Doğumla kucağımıza aldık elhamdulillah ... çok farklı bi duyguymuş , rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahhhh
arkadaslar merhabalar bugun kendıme alısverıs yapcam 2 tane pıjama takımı 1 gecelık 2 tane emzırme sutyenı 2 tane de zıbın alcm yeterlımı yada baska ne almalnyım hc br fıkrım yk aralıkda dogum yapcam bende sıze danısıyım dedm
Anlamaz olurmuyuz, heleki sezeryan ile dogum yapan biri olarak.. İnsaallah toparlarsin canim bi an evvelKizlar merhaba bende gecen hafta persembe dogum yaptim carsamba asiri bas agrisiyla hastaneye gittim serum takildi bebegin suyu cok.azaldigi icin sabah suni sanci aldim 14 e kadar fakat acilmam 3 cm de kaldi bebegin kalp atislari yavasladi acil sezeryana alindim 14 15 te bebegim dogdu simdi iyiyiz biraz uykuya dalma problemimiz var agzinda meme olmadan uyumuyo memeyi verince emiyo gazini cikarmadan yatiramiyorum ama hersey yolundaayrintili ancak yazabildim cok yogun gunler yasiyoruz da eminim hepiniz beni anliyosunuz
ah ah o memede uyumalar, bazen memeyi ittirmeler gaz ıkınmaları.. rüyalarıma giriyorKizlar merhaba bende gecen hafta persembe dogum yaptim carsamba asiri bas agrisiyla hastaneye gittim serum takildi bebegin suyu cok.azaldigi icin sabah suni sanci aldim 14 e kadar fakat acilmam 3 cm de kaldi bebegin kalp atislari yavasladi acil sezeryana alindim 14 15 te bebegim dogdu simdi iyiyiz biraz uykuya dalma problemimiz var agzinda meme olmadan uyumuyo memeyi verince emiyo gazini cikarmadan yatiramiyorum ama hersey yolundaayrintili ancak yazabildim cok yogun gunler yasiyoruz da eminim hepiniz beni anliyosunuz
Son 1-2 saat biraz zordu ama kesinlikle yine olsam yine normal Doğum isterim , hele hele sıcağı sıcsğına bebeğin çıkışına şahit olmak müthiş ...dogum nasıl gectı bende normal dogum ıstıyorum ama ck tırsıyorum
Cnm 10.gün Rahatlarsın Allahın izniyleSezaryen olan anneler ne durumdasınız? 6 gun önce sezaryen oldum,sukur bebeğim sağlıklı ama ben toparlanamadim. Egilemiyorum yara acıyo,gülmek bile zor. Bebegimi egilip yatagindan alamıyorum agridan.illa biri alip veriyo kucağıma.bugun biraz güldüm diye simdi ara ara acı oluyo yarada. Artık toparlanmak ve bebegimin bakimini yapabilmek istiyorum.
canım demek ki herkesin iyileşme süreci farklı ben iki günde iyileştim. Zor bi bebeğim olduğundan Rabbim çabuk iyileştirdi sanırım ya da ben onla uğraşırken bi şey anlamadmSezaryen olan anneler ne durumdasınız? 6 gun önce sezaryen oldum,sukur bebeğim sağlıklı ama ben toparlanamadim. Egilemiyorum yara acıyo,gülmek bile zor. Bebegimi egilip yatagindan alamıyorum agridan.illa biri alip veriyo kucağıma.bugun biraz güldüm diye simdi ara ara acı oluyo yarada. Artık toparlanmak ve bebegimin bakimini yapabilmek istiyorum.
Allah yardımcımız olsun canım.canım demek ki herkesin iyileşme süreci farklı ben iki günde iyileştim. Zor bi bebeğim olduğundan Rabbim çabuk iyileştirdi sanırım ya da ben onla uğraşırken bi şey anlamadm
Canım pijamadünyası diye araştırabilirsn orda olabilirarkadaslar gunaydın sız deneyımlısınız ben kendıme dogum ıcın emzırme sutyenı gecelık vs alcm ama hangı sıteden alcm bılemedım bıldıgınız uygun sızınde aldıgınız sıte vrmı
Benim bugun 9. Gunum, cok sukur iyiyim. Hatırlarsan cok agır gectiğini yazmıştım buraya cok kotuydum ilk 3 gun. Yavas yavas iyi oldum su an rahat yatıp kalkabiliyorum, bebegimi zor da olsa yatagından alıp koyabiliyorum. Annem cok yardımcı oluyor o olmasaydı ben bitmiştim. Hem bana hem bebege bakıyor. Yarın dikis aldırmaya gidicem, kesinin iki ucunda siyah birer ip parcası var.Sezaryen olan anneler ne durumdasınız? 6 gun önce sezaryen oldum,sukur bebeğim sağlıklı ama ben toparlanamadim. Egilemiyorum yara acıyo,gülmek bile zor. Bebegimi egilip yatagindan alamıyorum agridan.illa biri alip veriyo kucağıma.bugun biraz güldüm diye simdi ara ara acı oluyo yarada. Artık toparlanmak ve bebegimin bakimini yapabilmek istiyorum.