• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah tamamina erdirsin cnm bnmde ikinci cocugum idrarda ciktida bugun kan verdim yarin alcam sonucu senin ilk cocuk kac yasinda bnm ki 3 yasini yeni gecti erken mi oldu acaba ikinciye diye dusunuyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah benim kız 3 yaşına girmesine 4 ay kald( 2 yaş 8 ay yani) benim için erkendi çünkü okulumda var ama allahtan geldi elhamdülillah yeterki sağlıklı olsunda başka bişey istemem

Aslında yaş aralıkları iyi bence sizin.
Benim okulum olmasa benim içinde iyiydi ama yapıcak bişey yok Allah yardım eder inşAllah. Tekrardan tebrikler umarım sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza burda birbirimizi takip edelim umarım hep güzel haberlerle gelirizZ...

SelametleE....

Kizlar herkeze hayirli geceler.ben bugun cok kotuydum bakamadim hic yazdiklariniza bugun muayne gunumdu biliyosunuz bebegimizin bana tutunamadigini ogrendik yikildik resmen simdi kanamam basladi kurtaj yapmadi daha kucuk oldugu icin kendi dussun temizlensin dedi.artik hamile degilim fakat cok hemde cok uzgunuz esimde bende.icinizde bu durumdan bilgisi olup arayan soran yanliz birakmayan herkeze cok hemde cok tsk ederim.verdikleri morel ve destek icin binlerce kez tsk ederim.rabbim hepinizin bebegini kucaklariniza almayi nasip etsin insallah..yine ben buralarda olcam tedaviye devam etcez hayirlisi boyleymis boyle oldu..sukurler olsun rabbime asilmiycak sorunumuz yok..sabir ne diyelim baska...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah benim kız 3 yaşına girmesine 4 ay kald( 2 yaş 8 ay yani) benim için erkendi çünkü okulumda var ama allahtan geldi elhamdülillah yeterki sağlıklı olsunda başka bişey istemem

Aslında yaş aralıkları iyi bence sizin.
Benim okulum olmasa benim içinde iyiydi ama yapıcak bişey yok Allah yardım eder inşAllah. Tekrardan tebrikler umarım sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza burda birbirimizi takip edelim umarım hep güzel haberlerle gelirizZ...

SelametleE....
sagol cnm hepimiz saglikla aliriz insallah kucagimiza bebeklerimizi bnm oglum cok kiskanc oyleki cok gorusmedigim bi akrabami gorse oda baska cocukla ilgilense kucagina alsa benimkide hemeñ onun kucagina cikmak ister inan ilgi eksikligi falanda yok babasida bende cok ilgeniyoruz oyun oynariz ona aktivite olacak herseyi yapmaya calisiyoruz bi turlu yenemedik kiskanigi o yuzden ikinci korkutuyodu beni ama belki kardesiyle atar kiskancligini ins

Kizlar herkeze hayirli geceler.ben bugun cok kotuydum bakamadim hic yazdiklariniza bugun muayne gunumdu biliyosunuz bebegimizin bana tutunamadigini ogrendik yikildik resmen simdi kanamam basladi kurtaj yapmadi daha kucuk oldugu icin kendi dussun temizlensin dedi.artik hamile degilim fakat cok hemde cok uzgunuz esimde bende.icinizde bu durumdan bilgisi olup arayan soran yanliz birakmayan herkeze cok hemde cok tsk ederim.verdikleri morel ve destek icin binlerce kez tsk ederim.rabbim hepinizin bebegini kucaklariniza almayi nasip etsin insallah..yine ben buralarda olcam tedaviye devam etcez hayirlisi boyleymis boyle oldu..sukurler olsun rabbime asilmiycak sorunumuz yok..sabir ne diyelim baska...
cnm cok gecmis olsun mrabvim size saglik versin yine olur bebek insallah rabbimin vardir bi bildigi herseyin hayirlisi allah bol sabir versin

Saol cnm benim hayirlisi bakalim tedaviye devam yine bakalim gelismeler nere goturcek bizi..suan cok kotuyum ama emin olun rabbim kimseye versemesin yasatmasin..

Anlamadigim sey hamile kaliyorum ya bebek tutunmuyo yada bos gebelik cikiyo cocugum oluyo ama cok kisa zamanda olumsuz sekilde sonuclaniyo aklim mantigim kabul etmiyo.doktorumuz bile beta bcg testine bakinca allah allah dedi kal geldi bir iki dakika teste baka kaldi yani..cumartesi yine gidicem tedavi icin devam etcez tedaviye dedi.bakalim neler olcak hep birlikte gorcez..piskoloji olarak ikinciye kaldiramadik esinde bende tum gece sabahladik uyumadik uzuntu ve stresten gercekten allah kimseye yasatmasin heleki ikinciye cok daha agir geldi yani bu sekilde olmasi allah yar ve yardimcimiz olsun :(

kızlar günaydın çok mutluyum keseyi gördüm bu sabah binlerce şükür olsun rabbime ...sıra bebekte şimdi:)

Anlamadigim sey hamile kaliyorum ya bebek tutunmuyo yada bos gebelik cikiyo cocugum oluyo ama cok kisa zamanda olumsuz sekilde sonuclaniyo aklim mantigim kabul etmiyo.doktorumuz bile beta bcg testine bakinca allah allah dedi kal geldi bir iki dakika teste baka kaldi yani..cumartesi yine gidicem tedavi icin devam etcez tedaviye dedi.bakalim neler olcak hep birlikte gorcez..piskoloji olarak ikinciye kaldiramadik esinde bende tum gece sabahladik uyumadik uzuntu ve stresten gercekten allah kimseye yasatmasin heleki ikinciye cok daha agir geldi yani bu sekilde olmasi allah yar ve yardimcimiz olsun :KK43:
yağmurcum çok geçmiş olsun çok üzüldüm cnm gerçekten....allah sabır versin ama üzülme allahın vardır bildiği bende ikitane kaybettim bak yine gebeyim üçüncüye benimde öyle oluyordu 1.boş gebelik 2.dış gebelik inşallah bu normal olacak artık sen kendini üzme olur mu ne olur...önemli olan sizin sağlığınız yine olur.bak ben ikincide az kalsın rahmimden oluyordum hep öyle dua ettim benim sağlıyım iyi olsun yeterki yine olur diye üzme kedini tamam mı ne olur...

kiZlar 1 saat sonra kan sonuclaimi almaya gidecem allahim kurban oldugum rabbim herkesin gonlundeki muradini istegini hayirlisiyla versin insallah

saol ayşecim inşallah seninde bir sıkıntı çıkmaz herşey yolunda gider çıktı mı sonuçların cnm
simdi aldim geldim cnm hcg 646.57 cikmis ben tum kana baktirdim demir cok dusuk dedi oda 7.6 cikmis aile hekimligine gitmistim tahlile kadin doguma git orda yazsinlar ilaci dedi bu hcgye yakin olanlar varmi demir eksikligi sorun yaratirmi

değerin normal aslında biran da büyüyorlar çünkü benim 6sında 94 tü 8inde 229 oldu bugün baktırdım 2606 olmuş
aramızda 1 hafta var galiba :)

değerin normal aslında biran da büyüyorlar çünkü benim 6sında 94 tü 8inde 229 oldu bugün baktırdım 2606 olmuş
aramızda 1 hafta var galiba :)
evet cnm tam 1 hafta var sali gunu kadin dogumdan randevu aldim bakalim o ne diyecek sali tekrar kan veririm heralde

Back