• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük ihtimalle bende cumartesi erkenden özele gidicem hem heyecan hem korku var içimde inş sağlıklı bir gebeliktir Hoppao_O

Merhaba Anne adayları,
Bende Aralıgın son haftalarında hamileligimi ögrendim 2li test nedir ne zaman gitmek gerekir kan ve idrar tahlili yaptırdım gecen hafta bu hafta sonucunu alacagız acaba o mudur?

yaa kizlar ben sali gunune randevu aldim ama ultrason icin erkenmii gorulmezmi bebek ne yapsam
Ya aslında o ultrason işi kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum benim annem ebe ona sordum bende görülme ihtimali varda yok vajinumus ultrasonla kese görülebilir fakat bende o ultrasondan korkuyorum çevremde vajinumus yaptır diyende var yaptırma diyende bende yarın gidicem bakalım inş görürüz :KK46:

Ya aslında o ultrason işi kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum benim annem ebe ona sordum bende görülme ihtimali varda yok vajinumus ultrasonla kese görülebilir fakat bende o ultrasondan korkuyorum çevremde vajinumus yaptır diyende var yaptırma diyende bende yarın gidicem bakalım inş görürüz :KK46:
semracim seninle aramizda 1 gun var insallah gorursun bebesi banada yazarmisin cnm neler oldugunu

Ben kuluckaya yattim gitsemmi bilmiyorum :) rahatim kasik agrilarim ara ara olmasa hamileligimi hatirlamiycam.midemde bulanmiyo biz rahatiz ya gerek yok doktora :) 10 gun sonra gitcez iste bi fotograf cektirelim diye :) bakalim ne gelismeler olmus ona bakcaz :KK66:
sen ne kadarlık hamilesin canım,bende yeni öğrendim 5 haftalıkmış bebişim :) kasık batması bel ağrısı var bendede adet olcakmışım gibi sabahlarıda azda olsa bulantı oluyo inş geçer çok sürmez

Kizlar bende 4 ünde öğrendin hamile olduğumu ultrasnda 4-5 haftalik gözüküyo sabahları mide bulantilarim oluyo ama gün içerisinde gayet iyiyim.. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok güzel farklı bi duygu..
bnmde 5 haftalıkmış canım aynen bendede oluyo bulantı özellikle sabahları,bide bel ağrım vardı bel ağrısı kasık ağrısıda rahim genişlediği için olurmuş normalmiş

bnmde 5 haftalıkmış canım aynen bendede oluyo bulantı özellikle sabahları,bide bel ağrım vardı bel ağrısı kasık ağrısıda rahim genişlediği için olurmuş normalmiş
kızlar ben şuanda 5+4 haftalık gebeyim benimki ancak dün gözüktü beta hcg değeriniz en az 2000 lerde olmalı ondan önce gözükmüyor gebelik

Kizlar herkeze hayirli geceler.ben bugun cok kotuydum bakamadim hic yazdiklariniza bugun muayne gunumdu biliyosunuz bebegimizin bana tutunamadigini ogrendik yikildik resmen simdi kanamam basladi kurtaj yapmadi daha kucuk oldugu icin kendi dussun temizlensin dedi.artik hamile degilim fakat cok hemde cok uzgunuz esimde bende.icinizde bu durumdan bilgisi olup arayan soran yanliz birakmayan herkeze cok hemde cok tsk ederim.verdikleri morel ve destek icin binlerce kez tsk ederim.rabbim hepinizin bebegini kucaklariniza almayi nasip etsin insallah..yine ben buralarda olcam tedaviye devam etcez hayirlisi boyleymis boyle oldu..sukurler olsun rabbime asilmiycak sorunumuz yok..sabir ne diyelim baska...
geömiş olsun canım Allah bir daha bi bebiş verir içini ferah tut hayırlısıyla,benimde 5 haftalıkmış miniğim kaç haftalıkken tutunamıyo bebkler ona göre dikkat edelim ilk gebeliğim bilgim yok hiç

selam arkadaşlar bende hamile olduğumu 11.01.2016 da öğrendim çok sevindim 4 senelik vajinismus rahatsızlığından sonra tam yendik temmuzda hemen hamile kalmışım çok şükür hala şaka gibi inanamıoruz maşallah diyeyim,5 haftalıkmış minişim,bide bebekler tutunmuyoımuş falan okudum korkuyorum 5 haftalıkken neler yapılır nelere dikkat edilir ne yenilir ne içilir,daha özel doktora gitmedim

Kizlar selam bugun doktora gittim, doktor karindan keseyi goremedi.. Once kan tahlili istedi sonra konusalim tekrar dedi.. Ben eve gelmistim hemsiresi aradi doktor bey sizi gormek istiyor diye.. Bizde gittik esimle deger 3500 lere cikmis ama karindan hicbirsey gorunmedi.. Doktorda vajinal ultrason yapti.. İnanamayacaksiniz ama ordada hicbirsey yok.. Doktor dis gebelikten suphelendi fakat onunla ilgilide herhangi bir supheye rastlamadi..degerde iki kattan fazla artis var..profesor bile sasirdi kaldi.. Aklima cogul gebelik olma durumu geliyor belki kese gec gorunebilir dedi.. Cuma gumu daha net bir taniya varabiliriz dedi.. Once cuma hcg ye bakalim sonrada yeniden konusalim duruma gore dedi..yani sanirim bu dis gebelik yada baska birsey.. Canim cok sikkin.. Rabbim sizi ve bebislerinizi korusun..
cnm gittim mi dr a?merak ettim seni

Gittim canim.. Malesef dis gebelik.. Sol tupe yerlesmis cocuk, pazartesi ameliyat olcam.allah hepinizin bebislerinizi size bagislasin.allah yardimciniz olsun.. Ben sure giremem sanirim.. Hersey icin cok sagolun
ayy kıyamam ben sana ...sakın moralini bozma herşey geçecek emin ol.allah bir an önce iyileştirsin seni bende dış gebelik yaşadım geçen haziran ayında benimki de rahim ağzına yerleşmişti ben ameliyat olmadım ama iğne tedavisi bile bitirdi beni ama bak 5 ay sonra yüne gebeyim...hakkında hayırlısı olsun tekrar çok geçmiş olsun

ayy kıyamam ben sana ...sakın moralini bozma herşey geçecek emin ol.allah bir an önce iyileştirsin seni bende dış gebelik yaşadım geçen haziran ayında benimki de rahim ağzına yerleşmişti ben ameliyat olmadım ama iğne tedavisi bile bitirdi beni ama bak 5 ay sonra yüne gebeyim...hakkında hayırlısı olsun tekrar çok geçmiş olsun
Cok sagol canim allah razi olsun.. Eksik olma. Ben korkuyorum ikincide dis gebelik olursa diye.. İnsallah saglikla al bebeigini kucagina kuzum..

Arkadaşlar hepinize selamlar bende yeni kTiliyorum bu siteye ben Gülsüm..bugün gittim doktora 6 hafta 5 günlük dedi. Kese. Görünüyor ama bebek görünmüyor daha dedi.2 hafta sonra gelmemi istedi normal mi bu sizce?

Cok sagol canim allah razi olsun.. Eksik olma. Ben korkuyorum ikincide dis gebelik olursa diye.. İnsallah saglikla al bebeigini kucagina kuzum..
senden allah razı olsun cnm benim hiç korkma gerçekten inanmaktan hiç vageçme ben geçen sene aralık ta hamile kaldım boş gebelikti kürtaj oldun arkasından 5 ay geçti mayıs ta yine hamile kaldım oda servikal gebelik ama en kötüsü oydu eğer kanamam çok olsaydı rahmimi alacaklardı hep dua ettim rahmim bende kalsın ki tekrar umud edebileyim diye bak allah 5 ay sonra yine verdi bir bebek.oyüzden aynı şeyleri tekrar yaşayacaksın diye bişey yok inan bana şimdi de sadece keseyi gördüm haftaya perşembe gidicem kalp atışı için tabi bu yaşadıklarımdan sonra kaya yemezsem beklerken.
ama dedim ya ben hiç umudumu kaybetmedim vrdır rabbimin bir bildiği dedim hep ona güvendim sadece ondan diledim.o yüzden hiç kafana takma biran önce kurtulmaya bak bu işten ve asla onu bebemiş gibi düşünme o bir kist ve alınması gerekiyor.ben hep öyle düşündüm inşallah ta bidaha aynısını yaşamayacaksın ve allah tez zamanda tekrar verecek sana bir melek allah yardımcın olsun arkadaşım

Back