• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba pazartesi271 olan değerim şimdi 95 olmuş anlamadım ya ne kanamam var ne başka bişiyim ne şimdi bu:110:

Arkadaşlar hepinize selamlar bende yeni kTiliyorum bu siteye ben Gülsüm..bugün gittim doktora 6 hafta 5 günlük dedi. Kese. Görünüyor ama bebek görünmüyor daha dedi.2 hafta sonra gelmemi istedi normal mi bu sizce?
hoşgeldim cnm bence normal çünkü herkesinki farklı hemen gözükmeyebilir.bende 5+4 günlüğüm bende gittim dün kese var ama bebek yoktu haftaya gidicem ben de .telaş yapma sen cnm iyi düşün iyi olsun herşey ...benim birsürü arkadaşım var 8 haftalıkken gözüktü bebekleri ancak moralini yüksek tut

Evet aslında sıkıntı yapmamak lazım 2 evladım var biri 11 yaşında oğlum diğeri 7 yaşında kızım var çocuklar büyüdüğü için 3 cü yü düşündük 3 aydır düşünüyordum Herşeyden önce rabbim sağlıklı versin herkesinin evladını. Goremeyince tedirgin oldum bu doktorumuz çocuklarımın doktoruydu 2 hafta sonra gel dedi daha önce özel hastanede tanimadigim ilk kez gttigm doktor bu salı gorunmezse çaresine bakarz dedi çok korkuttu beni sonra kararimi değiştirip kendi doktoruma döndüm o ise 2 hafta sonra gel dedi tanidikta olunca guvenilir daha iyi oluyo hakkimizda hayirlisini versin

bence hemen dr unu aramalısın normal şartlarda ikiye katlar tatlım beta hcg düşüş varsa bir sıkıntı olabilir bak bende merak ettim şimdi
Doktora göründüm kimyasal olablr dedi dış olablr mi dedim dış olsa biraz artma olurdu dedi Ağustosta dış gebelik geçirdim çünkü pazartesi çağırdı bakalm tekrar çıkma ihtimali olur mu acaba

senden allah razı olsun cnm benim hiç korkma gerçekten inanmaktan hiç vageçme ben geçen sene aralık ta hamile kaldım boş gebelikti kürtaj oldun arkasından 5 ay geçti mayıs ta yine hamile kaldım oda servikal gebelik ama en kötüsü oydu eğer kanamam çok olsaydı rahmimi alacaklardı hep dua ettim rahmim bende kalsın ki tekrar umud edebileyim diye bak allah 5 ay sonra yine verdi bir bebek.oyüzden aynı şeyleri tekrar yaşayacaksın diye bişey yok inan bana şimdi de sadece keseyi gördüm haftaya perşembe gidicem kalp atışı için tabi bu yaşadıklarımdan sonra kaya yemezsem beklerken.
ama dedim ya ben hiç umudumu kaybetmedim vrdır rabbimin bir bildiği dedim hep ona güvendim sadece ondan diledim.o yüzden hiç kafana takma biran önce kurtulmaya bak bu işten ve asla onu bebemiş gibi düşünme o bir kist ve alınması gerekiyor.ben hep öyle düşündüm inşallah ta bidaha aynısını yaşamayacaksın ve allah tez zamanda tekrar verecek sana bir melek allah yardımcın olsun arkadaşım
Canim o kadar motive ettiki yazdiklarin.. Cok cok sagol.. Sana dua edicem rabbim bebegini sana bagislasin..insallah dedigin gibi olur canim.. Cabucak toparlanirim insallah.. Cok cok sagol.. Yazarim yine sana..kendine cok iyi bak

Buradaki yorumlar beni hem heyecanlandırıyor hem Korkutuyor dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik :KK43::KK43::KK43::KK43: acaba bunlar genetikle alakalı birşey mi rabbim hepimize sağlıklı gebelik yaşatsın sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inş ben yarın Dr gitçem inş herşey normal ve yolundadır rabbim en hayırlısını hepimize nasip etsin Hoppa

Buradaki yorumlar beni hem heyecanlandırıyor hem Korkutuyor dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik :KK43::KK43::KK43::KK43: acaba bunlar genetikle alakalı birşey mi rabbim hepimize sağlıklı gebelik yaşatsın sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inş ben yarın Dr gitçem inş herşey normal ve yolundadır rabbim en hayırlısını hepimize nasip etsin Hoppa
canım bunların hiç birisi genetikle alakalı değil ...kromozamal bozuklukla ilgili...yani anne babanın engelleyebileceği bişey değil sadece birleşirken kromozomlarda sıkıntı oluyor ...dış gebelik ise apayrı bişey bebek rahim dışında biyere yerleşiyor.sen kafana takma bunları inşallah herşey yolunda geçecek

sen ne kadarlık hamilesin canım,bende yeni öğrendim 5 haftalıkmış bebişim :) kasık batması bel ağrısı var bendede adet olcakmışım gibi sabahlarıda azda olsa bulantı oluyo inş geçer çok sürmez
Ben bebegimi kaybettim cnm.:( agrilarin sikayetlerin normal onlarda sorun yok aksine sevinmelisin gebeligin normal sekilde devam ettigini dusunebilirsin..

canım bunların hiç birisi genetikle alakalı değil ...kromozamal bozuklukla ilgili...yani anne babanın engelleyebileceği bişey değil sadece birleşirken kromozomlarda sıkıntı oluyor ...dış gebelik ise apayrı bişey bebek rahim dışında biyere yerleşiyor.sen kafana takma bunları inşallah herşey yolunda geçecek
Cevapladığın için tşk ederim ama bizde genetik bir hastalık var ilk annemde çıktı doktorlar bile şaşırdı doğum Nasıl yaptın hastalığını doğumda farketmediler mi filan az önce de annemle konuştum kızım tuzu ve sigarayı bırak benim hastalığım sende de var düşük yaparsın çok korkuyorum elimden geldikçe iyi düşünmeye çalışıyorum inş iyi olur herşey bide yarın doktora gidecektim annemle onu da erteledik biraz daha Zaman geçsin dedi inş sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize

semracim doktora gitcem diyodun hayirli haber varnmi insallawh

slm kızlar:)
bence ilk dr randevunuzu ertlemeyin ne kadar çabuk giderseniz okadar iyi olur merak etmiyormusunuz kese varmı doğru yerindemi diye ben kafayı yiyiyorum valla bakın bi arkadaşımız dış gebelik geçiriyor ve eğer erken görmeseydi daha zor oluyor tedavileri ben geçirdim başından ondan çok iyi biliyorum baştan keseyi görün bakalım doğru yermedi sonra istediğiniz kadar erteleyin bu önemli bişey ama yinede siz bilirsiniz

Su perim cnm Allah'ın izniyle birşey yoktur inş ama sakınan göze çöp Batarmış alttan muayene sonrası düşük yapan çok çevremde o yüzden karından görünmesini bekliycem

Su perim cnm Allah'ın izniyle birşey yoktur inş ama sakınan göze çöp Batarmış alttan muayene sonrası düşük yapan çok çevremde o yüzden karından görünmesini bekliycem
sen bilirsin tatlım nasıl istersen öyle osun ben sadece bildiklerimi sizle paylaşmak istedim:)

merhaba 3 yıl uğraştıktan sonra bende bu ay 2. bebeğime hamileyim henüz keseyi göremedik salı günü inşallah Allah tüm anne adaylarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerine

Back