How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ay cnm hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun :) ay bende ne olduğunu anlamadım 18 kasımda en son adet tarihim daha olmadım 2 kere doktora gittim oluşum dedi en son gttim de de 3.4 cikti ve idrar da silik çıktı ikinci cizgi bu hafta tekrarlamami istedi doktor tahlili şimdi persembeyi bekliorm yaptırmak için inşallah vardır ya :) bu arada şu 3 günden beri kasikta batma oluo bende de kizken hiç yapmadigim kadar gazım oluo ve bu aralar çok istahsizim sanki yediğim agzma gelio gibi sence normal midir artık öğrenmek istiyorum ya
Oncelikle insallah hersey gonlunce olur cnm.sikayetlerine gelince normal bunlar bizlerdede ayni seyler oluyo sitres yapma demesi kolay olsada yinede elinden geldigince stresten uzak dur bebegin sana tutunsun yerlessin tamamen aramiza hosgeldin cnm.

Oncelikle insallah hersey gonlunce olur cnm.sikayetlerine gelince normal bunlar bizlerdede ayni seyler oluyo sitres yapma demesi kolay olsada yinede elinden geldigince stresten uzak dur bebegin sana tutunsun yerlessin tamamen aramiza hosgeldin cnm.

Ay hayatımda hiç bu kadar stres yapmadım zaten ya bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim :)

Öncelikle Rabb'im evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Bende 7. Haftadayım ve 2. Çocuğum...

düşünmüyorduk bizede süpriz oldu ama güzel oldu yılbaşı günü sabahı doktora enfeksiyon için bakılmaya gidiyordum sağolsun doktorum ilk önce gebelik testi yapalım sonra ilacı vereyim dedi. O gün kan testi yaptım öğleden sonra doktor tel açtı ben çok rahat bir şekilde. " ilaçları faxladım alın diyecek ". diye beklerken doktorum hadi gözün aydın 2. Bebiş geliyor diye müjdeledi böylece eşime de yılbaşı için ayrı bir süpriz daha yapma fırsatım oldu ve çok güzel değerlendirildi....

Rabb'im tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşAllah anne duygusunu tatmayı Rabb'im herkese nasip etsin ...

Öncelikle Rabb'im evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Bende 7. Haftadayım ve 2. Çocuğum...

düşünmüyorduk bizede süpriz oldu ama güzel oldu yılbaşı günü sabahı doktora enfeksiyon için bakılmaya gidiyordum sağolsun doktorum ilk önce gebelik testi yapalım sonra ilacı vereyim dedi. O gün kan testi yaptım öğleden sonra doktor tel açtı ben çok rahat bir şekilde. " ilaçları faxladım alın diyecek ". diye beklerken doktorum hadi gözün aydın 2. Bebiş geliyor diye müjdeledi böylece eşime de yılbaşı için ayrı bir süpriz daha yapma fırsatım oldu ve çok güzel değerlendirildi....

Rabb'im tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşAllah anne duygusunu tatmayı Rabb'im herkese nasip etsin ...
Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...Sag salim kucağımıza alalm inşallah meleklerimizi...

Hayirli olsun cnm gozun aydin.hosgeldin aramiza hep birlikte göbuşleri buyutucez insallan..:)tebrik ederim ayrica.

allah tamamina erdirsin cnm bnmde ikinci cocugum idrarda ciktida bugun kan verdim yarin alcam sonucu senin ilk cocuk kac yasinda bnm ki 3 yasini yeni gecti erken mi oldu acaba ikinciye diye dusunuyorum

Merhabalar ben de 5 ocakta öğrendim sat 7 Aralık 5 ocaktaki kan tahlilimde hcg 533 çıktı daha doktora gitmedim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba kizlar bende bu ayin 3 de ogrendim anne adayi oldugumu normalde bat 28 aralikti kan testinde 2445 cikti. Rabbim isteyen herkese versin. Varligini ogrendigimden beri en onemsedigim sey o.

Back