kiZlar bugun folik asit aldim folic-1 diye varmi bunu kullanan en iyi folik hangisi degisiyomu ki bilgisi olan varmi

valla benimde sat 7 aralık ben henüz hiçbişey görmedim yarın sabah randevum var beni de ama artık bekleyemiyorum bir görsem rahatlayacağım sen gördün mü keseyi
Ben daha doktora gitmedim haftaya düşünüyorum çok da merak ediyorum kese görünmesi için erken diye de gitmek istemiyorum hemen

Ben daha doktora gitmedim haftaya düşünüyorum çok da merak ediyorum kese görünmesi için erken diye de gitmek istemiyorum hemen
anladın cnm ben gittim dr ama ozaman daha 4 haftalıktı dr yarına gün verdi işte.ama artık gidebilirsin çünkü gözükmesi gerek.ben daha önce iki gebelik daha yaşadım onlarda gözükmüştü maalesef sonlandı onlar allah artık buna nasip etsin inşallah sağlıkla diye dua ediyorum benimde bel ve kasık ağrılarım oluyor ara arada mide bulantısı ama çok olmuyor sendede oluyormu aynısı bide dua ediyorum biraz bulansında şu sigaradan tiksineyim diye içmek istemiyorum ama bir türlü de bırakamıyorum

kiZlar bugun folik asit aldim folic-1 diye varmi bunu kullanan en iyi folik hangisi degisiyomu ki bilgisi olan varmi
Tatlim bildigim kadariyla genelde ayni ben 2 ay once kimyasal dusuk yasamistim doktorum inofolic vermisti bebegin tutunmasina yarar diye ona devam ediyorum

ne kadarlık cnm

Kizlar selam bugun doktora gittim, doktor karindan keseyi goremedi.. Once kan tahlili istedi sonra konusalim tekrar dedi.. Ben eve gelmistim hemsiresi aradi doktor bey sizi gormek istiyor diye.. Bizde gittik esimle deger 3500 lere cikmis ama karindan hicbirsey gorunmedi.. Doktorda vajinal ultrason yapti.. İnanamayacaksiniz ama ordada hicbirsey yok.. Doktor dis gebelikten suphelendi fakat onunla ilgilide herhangi bir supheye rastlamadi..degerde iki kattan fazla artis var..profesor bile sasirdi kaldi.. Aklima cogul gebelik olma durumu geliyor belki kese gec gorunebilir dedi.. Cuma gumu daha net bir taniya varabiliriz dedi.. Once cuma hcg ye bakalim sonrada yeniden konusalim duruma gore dedi..yani sanirim bu dis gebelik yada baska birsey.. Canim cok sikkin.. Rabbim sizi ve bebislerinizi korusun..

Prof bile aklina cogul gebelik getirmis sen hemen olumsuz dusunup dis gebelik diyosun aklina getirme tatlim boyle hemen kotu seyleri butun stress o minigine belkide miniklerine zarar lutfenn

Prof bile aklina cogul gebelik getirmis sen hemen olumsuz dusunup dis gebelik diyosun aklina getirme tatlim boyle hemen kotu seyleri butun stress o minigine belkide miniklerine zarar lutfenn
Haklisin canim ama bugun gorecegim diye cok umutluydum.. Cok degisik bir duyguymus.. Ekrana bir umutla bakiyosun ama hic birsey yok

Haklisin canim ama bugun gorecegim diye cok umutluydum.. Cok degisik bir duyguymus.. Ekrana bir umutla bakiyosun ama hic birsey yok
Belki gec dollenme sonucta suan hicbisey bilmiyoruz sabir canim birazcik sabir bende ban gore 6+3 haftamda kese gorundu dr dedi bebegin gorunmesi lazim ben metanetle bekliyorum 2 hafta sonrasina randevu aldim bakcam artik o zaman gorunecek mi

Belki gec dollenme sonucta suan hicbisey bilmiyoruz sabir canim birazcik sabir bende ban gore 6+3 haftamda kese gorundu dr dedi bebegin gorunmesi lazim ben metanetle bekliyorum 2 hafta sonrasina randevu aldim bakcam artik o zaman gorunecek mi
Canim cok sagol.. Sizlerde olmasaniz daha zor olacak hersey.. Gonlume ferahlik geliyor sizlerle konustukca..sabretmekten baska yapacak bisey yok dedigin gibi.. İnsallah dogru yere tutunmustur melegim..seninde insallah guzel haberlerini aliriz canim.. Rabbim gonlune gore versin

Canm hayırlı düşün hayırlısı olsun inşallah güzel mutlu haberi alırsın...Sabrının sonu selamet olsun canm....

Kızlar benim için dua edin olurmu?yarınki kontrolümde bebeğimi göreyim çok endişeleniyorum bir problem çıkmasın bu sefer çok yorgunum yaşadıklarımdan dolayı bu sefer sorunsuz olsun herşey

Kızlar benim için dua edin olurmu?yarınki kontrolümde bebeğimi göreyim çok endişeleniyorum bir problem çıkmasın bu sefer çok yorgunum yaşadıklarımdan dolayı bu sefer sorunsuz olsun herşey

İnş görürsün cnm bebeğini bize de görmek nasip olur inş sen kafana kötü şeyler getirme kötü düşünürsen seni bulur iyi şeyler düşün ki iyi olsun bebeğinede morel olsun

insallah hayirlisila gorursun bebisini cnm rabbim yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…