How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

slm kizlar oncelikle hamile olanlara rabbim tamamina erdirsin hamile olmayanlarada rabbim biran once kalmayi nasip etsin bende bugun idrar testi yaptim hamileyim bnm ikinci melegim geliyo allahin izniyle yarinda kan testi yaptircam bakalim ne kadarlik olmus bebesim

slm kizlar oncelikle hamile olanlara rabbim tamamina erdirsin hamile olmayanlarada rabbim biran once kalmayi nasip etsin bende bugun idrar testi yaptim hamileyim bnm ikinci melegim geliyo allahin izniyle yarinda kan testi yaptircam bakalim ne kadarlik olmus bebesim
Hosgeldin cnm aramiza.guzel dileklerin icin tsk ederiz.hayirli olsun allah tamamina erdinsin saglik ve sihatle dunyaya getirmek nasip olur hepimize..tebrik ederim.

Hoşgeldin Can'ım rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kizlar yarin kan testi yaptircam ya 5haftalik hmilelikte degerin kac olmasi gerekiyo sizinkiler kac haftalik ve hcg degeri kac

kizlar yarin kan testi yaptircam ya 5haftalik hmilelikte degerin kac olmasi gerekiyo sizinkiler kac haftalik ve hcg degeri kac
Hadi bakalim hayirlisi cnm.5 haftalik ken kisiden kisiye degisiyo diye biliyorum.cnm ortalama 2.3 binlerde oluyo galiba yanlis bilmiyosam hic yaptirmadim 5 haftalikken test.

Ay cnm hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun :) ay bende ne olduğunu anlamadım 18 kasımda en son adet tarihim daha olmadım 2 kere doktora gittim oluşum dedi en son gttim de de 3.4 cikti ve idrar da silik çıktı ikinci cizgi bu hafta tekrarlamami istedi doktor tahlili şimdi persembeyi bekliorm yaptırmak için inşallah vardır ya :) bu arada şu 3 günden beri kasikta batma oluo bende de kizken hiç yapmadigim kadar gazım oluo ve bu aralar çok istahsizim sanki yediğim agzma gelio gibi sence normal midir artık öğrenmek istiyorum ya

Back