Mrb kızlar hic sesiniz cikmiyo nasil gidiyor hamislik bebekler nasil ☺☺
Mrb cnm iyiyim ben cok sukur bayram hazirligi iste sen nasilsin benim karnim cok kucuk ya 7 aylik diyorum kimse inanmiyo ikinci hamilelikte daha cok cikmasi lazim bnm ilkinde daha cokth bunda yok

Mrb cnm iyiyim ben cok sukur bayram hazirligi iste sen nasilsin benim karnim cok kucuk ya 7 aylik diyorum kimse inanmiyo ikinci hamilelikte daha cok cikmasi lazim bnm ilkinde daha cokth bunda yok
Iyiyim bende ama ara ara adet sancisidan biraz daha ağır sancilarim oluyo sanki rahmime yumrukla vuruyorlarmis gibi oluyo ☺☺ beni gorende 9 aylık saniyo patliycam sanki ama kilo alimim hala yok +3 kilo ile yola devam

Iyiyim bende ama ara ara adet sancisidan biraz daha ağır sancilarim oluyo sanki rahmime yumrukla vuruyorlarmis gibi oluyo ☺☺ beni gorende 9 aylık saniyo patliycam sanki ama kilo alimim hala yok +3 kilo ile yola devam
Masallah cnm cok iyi bende 2 kilo verdim bu siralar hic istahim yok sicaklardan heralde 9 kilo aldim yani 11 di 9 a dustu

Masallah cnm cok iyi bende 2 kilo verdim bu siralar hic istahim yok sicaklardan heralde 9 kilo aldim yani 11 di 9 a dustu
Ben resmen aç kalıyorum çok yemek seciyorum sevdim yemekleri yapan yok kendimde yeni evli olduğum için çok fazla yemek yapmayı bilmiyorum . Zaten kayinvalidem ile beraber yiyoruz onların yaptığı yemegide midem almayı çok farklı yemek kültürümüz

Slm herkese iyi bayramlar bende hamileyim bayramdan once ogrendim 5 haftalıktı pazartesi gunu gidicem kalp atisini duymak icin ins duyarim ikinci hamileliğim 5 yaşında oğlum var

Selam kızlar bugün az kalsın doguruyodum neyse ki yanlış alarmmis kızım ters dönmüş diye sancim varmış ama dayanamıyorum bu sanciya sabahtan beri var ayakta duramiyorum yuruyemiuorum uzanamiyorum ilk gebelik olduğu için h yapmam nasıl hareket etmem gerektigini de bilmiyorum nstye baglandim açılma varmı diye masaya çıkardılar o en fenasiydi allahim sana geliyorum dedim sonuç olarak herşey normal ama bu sancı geçmiyor

Cnm cok gecmis olsun niye oyle oldun calisiyosun ya sen biraz rapor al bari isin agir mi bilmiyorum ama isten kaynakli olabilir dikkat et

Cnm cok gecmis olsun niye oyle oldun calisiyosun ya sen biraz rapor al bari isin agir mi bilmiyorum ama isten kaynakli olabilir dikkat et
Canm özelde çalıştığım için hamile olduğumu öğrendikten 2 ay sonra istifa ettim sancı sebebini de öğrendik vajinal varis varmış ondan sancı yapıyormuş birde kızım maşallah çok hareketli 7/24 hiç durmuyor ne duruyo ne uyutuyo sancılar bu sebeple normalmis

Slm kizlar nasilsiniz benim 4 gundur agrim var bebis hareket ederken cok canimi acitiyo icerde kazi calismasi yapiyo sanki uykularim kesildi stres oluyorum doguracam mi diye sizler nasilsiniz hersey yolunda mi

Slm kizlar nasilsiniz bakalim hic sesiniz cikmiyo biz sicaklardan bunaldik agrilar sancilar gece tuvalet nobetleri son zamanlar zor geciyor anlayacaginiz sizler nasilsiniz

Bizde 2016'da mucizemizi öğrenenlerdeniz . Daha yolun başındayız ama hayırlısı ile kucağımıza alacağımız günlerimizde gelsin inşallah

kızlar nasıl gidiyor az kaldı artık ben bugün kontrole geldim dr salı gününe gün verdi gel artık doğurtcaz seni dedi :) :) galiba suni sancı verceklerr inş o güne kadar sancılarım artarda kendi sancımla doğururum :) :)

ayy bildirimde adını görünce dogurdun sandım sen özele mi gidiyon devlet 40 haftayı doldurmayı bekliyo 41 e gırınce aliyo bakalım ne zaman gelecekler herseyın hayırlısı

bende devlete gidiyorumda oglumda 41+6 gıbı dogum yaptım buda bekleyecek heralde senı bugun alıyolar mı kız cok merak ederım benı habersız bırakma Allah yardımcın olsun cnm

Aysecim canım suni savcıdan korktum bu yüzden hastaneye gitmedim zaten gunumün dolmasına 4 gün kaldı kendi sancilarimla gelmezse öyle suni kabul ederim yeni açılma olmuyor bendr ilk diye zor olur açılma diyorlar ne yapsam açılır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…