• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aysecim canım suni savcıdan korktum :-) bu yüzden hastaneye gitmedim zaten gunumün dolmasına 4 gün kaldı kendi sancilarimla gelmezse öyle suni kabul ederim yeni açılma olmuyor bendr ilk diye zor olur açılma diyorlar ne yapsam açılır acaba
ayy benim ilk oglandada oyle suni sancıyla bile acılma olmamıstı suyum geldı diye bekletırken kendı sancım geldı dogurdum hic bilmiyorum ne yapsakta acılma olsa kimi tarcın kaynatıp içiyormus ama int bı arastır ıstersen

ayy benim ilk oglandada oyle suni sancıyla bile acılma olmamıstı suyum geldı diye bekletırken kendı sancım geldı dogurdum hic bilmiyorum ne yapsakta acılma olsa kimi tarcın kaynatıp içiyormus ama int bı arastır ıstersen
Bir sürü şey yazıyor intte bebegime zarar veririm diye korkuyorum uygulamiyorum o yüzden

Kızlarrr slm hepınıze gecmıs bayramınız mubarek olsun.. benımde onumuzdekı pazartesı dogumum var kaldı 8 gunum eskı sezeryan oldugum ıcın gun verdı.bana dua edın olurmu.hayırlısıyla dunyaya getırmek kucagma almak nasıp olur ınsallah...sızın gebelıkler nasıl gıdıyo bu arada ?

Kızlarrr slm hepınıze gecmıs bayramınız mubarek olsun.. benımde onumuzdekı pazartesı dogumum var kaldı 8 gunum eskı sezeryan oldugum ıcın gun verdı.bana dua edın olurmu.hayırlısıyla dunyaya getırmek kucagma almak nasıp olur ınsallah...sızın gebelıkler nasıl gıdıyo bu arada ?
Benimde 2 cm açılma var yatiralim sizi dediler ben kabul etmedim sancimi evde çekip öyle gidicem belki c.tesi akşamı dogururum :-)

cnm dogum yaptın mı

Kızlar bende dogum yaptım kendi sancımla fakat herşey güzeldi dogum bitti bana 100 den fazla dikis atıldı bebek varisleri patlatmis birde 4 kg maşallah birde açılma aniden olunca doğumdan sonra fark edildi

Kızlar bende dogum yaptım kendi sancımla fakat herşey güzeldi dogum bitti bana 100 den fazla dikis atıldı bebek varisleri patlatmis birde 4 kg maşallah birde açılma aniden olunca doğumdan sonra fark edildi
cnm cok gecmiş olsun varıs olunca sezeryan yapmadılar mı sana o dikişler cok skıntı yapar allah yardımcın olsun gule gule buyut bebişini

Kızlar bende hamile olduğunu öğrendim bugün 4+5 haftalik hamileyim beta hcg değerim 4554 ama karindan yaptığı USG de kese göremedi bi siyahlik var ama yeni oluşuyor olabilir dedi endişelendim biraz kizimda gozukmustu bu haftada böyle olan varmı acaba

Hayırlı evlat olur insallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin benim daha 4 ayım var ama bir an önce dogsun istiyorum Allah ın izni ile
Guzel dıleklerın ıcın ayrıca tskler..
Suanın keyfını cıkar cunkı dunyaya geldıgınde lavobaya bıle gıtmeye vaktın olmayabılıyo.suan bız ayaktayız hanfendı ne uyuyo ne uyutuyo sabahlara kadar nobetteyız..

Back