• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar ıyı aksamlar bugun aksam yılmadan usanmadan butun yazısmalarınızı okudum:) bızde 1 yıldır dusunuyoruz ama rabbım daha nasıpetmedı bu ay bende ılkdefa klomen ve catlatma ıgneıs kullandım adetıme son bır haftam kaldı karnımda hafıf hafıf gıren agrılar vr bazen batmalarda oluyor akıntımda vrdı ama suan kupkuru oda nye pyle onuda anlamadm catlatma ıgnesı yaptırdıgım ıkı uc gunden sonra karnımda asırı gaz vardı butun bunlar ınsanlah hamıleyımdır de onların belırtılerıdır noglur bana dua edın:KK43:
Insallah hamilesinizdir iyi dusunun ki oyle olsun.:KK46:

Mrb arkadaşlar günaydın Perşembe günü hamilelik testi yaptım be hamile olduğumu öğrendim
Sonra kan tahlili yaptırdım cuma günü sonuc ptsi çıkacak die dayamayıp dün özelde bi doktora gittim doktor ne dicek kaç haftalık ultrasonda görürmüyüz diye
Ama doktor bana Bebek 2-3 haftalık Dedi tam haftasını söylemedi
Az öncede okudum ki 2-3 haftalık diye bişi olmazmış Bebek 4 haftalıkda ultrasonda gözükürmüş doktorun net haftasını söylememesi bide böle yazı okumam beni şüpheye düşürdü daha tahlillerim var başka doktora da gitsem mi yrn

Yani belki uzatmış olabilirm ama size ilk gittiğinizde doktorunuz net bilgi verdimi atıyorum 4+1 günlük gibi

Mrb arkadaşlar günaydın Perşembe günü hamilelik testi yaptım be hamile olduğumu öğrendim
Sonra kan tahlili yaptırdım cuma günü sonuc ptsi çıkacak die dayamayıp dün özelde bi doktora gittim doktor ne dicek kaç haftalık ultrasonda görürmüyüz diye
Az öncede okudum ki 2-3 haftalık diye bişi olmazmış Bebek 4 haftalıkda ultrasonda gözükürmüş doktorun net haftasını söylememesi bide böle yazı okumam beni şüpheye düşürdü daha tahlillerim var başka doktora da gitsem mi yrn

Yani belki uzatmış olabilirm ama size ilk gittiğinizde doktorunuz net bilgi verdimi atıyorum 4+1 günlük gibi
Ben ilk gittiğim de 7 haftalık demişti dr yanılmaz cnm keseyi görmüş olabilir

Yav kızlar öküz gibi yemek yiyorum tam kilo aldım diye sevinmiştim ki bir de baktım ki aldığım kiloları fazlasıyla geri vermişim acaba bebeğime bir sakıncası olur mu ??

Canim benim.oncelikle hayirli olsun..hamile.oldugunu ultrasyonla goremez heleki 2 yada 3 haftalik hic diyemez cunki once beta hgc testi yapilir ve testin sonucuna yorum yapar cunki kese bile 4 haftadan sonra gorulebilir 5 haftadan sonrada kalp atislari.oyle ultrasyonla 2 3 haftalik diyosa 6 7 haftalikken cinsiyetini soyler :)))) bence saglikli bi muayne olmamis bi doktora git testini yaptir muayneni ol.ayrica 1 saatte sonuc alinirken niye 2 3 gun beklemek zorunda oldugunuz yerde test yaptirirsiniz hic anlamam.test durumuna gelmek icin yeterince bekliyoruz zaten test vercegimiz donemde de 2 yada 3 gun bekleyemem dogrusu ben hep 1 saatte sonuc aldim..sana tavsiyem hayel kirikligi zor ve kotu heleki bebek konusunda.o yuzden git bi baska doktora..

arkadaslar ıyı aksamlar bugun aksam yılmadan usanmadan butun yazısmalarınızı okudum:) bızde 1 yıldır dusunuyoruz ama rabbım daha nasıpetmedı bu ay bende ılkdefa klomen ve catlatma ıgneıs kullandım adetıme son bır haftam kaldı karnımda hafıf hafıf gıren agrılar vr bazen batmalarda oluyor akıntımda vrdı ama suan kupkuru oda nye pyle onuda anlamadm catlatma ıgnesı yaptırdıgım ıkı uc gunden sonra karnımda asırı gaz vardı butun bunlar ınsanlah hamıleyımdır de onların belırtılerıdır noglur bana dua edın:KK43:
Hosgeldin gulum aramiza.sordugun sorulara tecrubelerimle cevp vermek gerekirse bak canm sunu soyliyim oncelikle.su bu belirti vs vs adet gunu birgun gecene kadar belirtilere aldanma hayel kirikligi zor kaptirma.ikincisi dilerim rabbim guzel.gonlune gore verir insallah.hayirli haberlerini bekliyoruz...

arkadaslar merhaba bugunle bırlıkte adetıme 6 gun kaldı ama suan da sol tarafım boşluk kısmı cok ağrıyor bellim değil suan da ıs yerındeyım oturamıyorum sağımda hc br sey yk acaba hamılemıyımdır

Slm arkadaşlar 11 Nisan da gebe olduğumu öğrendim. 3 senedir deniyordum olmamısdı işte klomen denedik olmadı bende tam 6 ay önce tedaviyi bırakmısdım olmayacĞına alıştım tabi sonra içimden acaba bır ses acaba dedi test yapdım cok koyu cıkdı sonrA inanAmadım doktora gıttım kan testi verdim dilishon betA HCGm oneyse artık 2461 ckktı total bta hcg 1302 cıktı doktor dediğine gore 5 haftLık keseği gördüm ultrayonda minicik susam gibiydi birinci sorum değerim normalmi bebeğimin görünüşü normalmi birde şimdi kasıklarımda batma oluyor belim ağrıhor birde ağdet olurken hissederiz ya rahimde basıklık bunlar normalmi kusura bakmayın biraz uzun oldu ama =)

Slm arkadaşlar 11 Nisan da gebe olduğumu öğrendim. 3 senedir deniyordum olmamısdı işte klomen denedik olmadı bende tam 6 ay önce tedaviyi bırakmısdım olmayacĞına alıştım tabi sonra içimden acaba bır ses acaba dedi test yapdım cok koyu cıkdı sonrA inanAmadım doktora gıttım kan testi verdim dilishon betA HCGm oneyse artık 2461 ckktı total bta hcg 1302 cıktı doktor dediğine gore 5 haftLık keseği gördüm ultrayonda minicik susam gibiydi birinci sorum değerim normalmi bebeğimin görünüşü normalmi birde şimdi kasıklarımda batma oluyor belim ağrıhor birde ağdet olurken hissederiz ya rahimde basıklık bunlar normalmi kusura bakmayın biraz uzun oldu ama =)
sen ne guzel hamıle olmussun bosver artık bıseylerı kafana takmayı tadını cıkart senın yerınde olmayı ısteyen cok ınsan var zaten bır sorun olsa doktor sana sylerdı kafana da cok takarsan doktorunla konus

arkadaslar sayfanıza yazıyorum ama cevap veren kımse yok:KK43: lutfen cevap verebılırmısınız adetıme bgnle bırlıkte 6 gun vr ve suan sol belım cok ağrıyor otururken asırı rahatsz edıyor bır belırtımıdır sağımda hıcbırsey yok

Kizlar merhaba bende bu ay hamile oldugumu ogrendim bugun adet gecikmemin 4. Gunu beta hcg 202.11 cikti doktor gebelik var ama daha cok minik dedi haftaya sali cagirdi .. sizce bu deger normal mi ??

arkadaslar sayfanıza yazıyorum ama cevap veren kımse yok:KK43: lutfen cevap verebılırmısınız adetıme bgnle bırlıkte 6 gun vr ve suan sol belım cok ağrıyor otururken asırı rahatsz edıyor bır belırtımıdır sağımda hıcbırsey yok
Canim biz ne desek bos olur daha adet gunun gecmemis bile cunki belirtiler yaniltabiliyor o yuzden cvp veren olmuyo cunki olumlu yorumlayip olumsuz sonuc aldiginda uzulme diye..bende yorum yapmam bu konuda.adet gunun gecsin bi test yaparsin olumlu veya olumsuz cevabi ancak o verir belirtilerinin sebeplerinin sonucunu.

Kizlar merhaba bende bu ay hamile oldugumu ogrendim bugun adet gecikmemin 4. Gunu beta hcg 202.11 cikti doktor gebelik var ama daha cok minik dedi haftaya sali cagirdi .. sizce bu deger normal mi ??
Evet canim gozun aydin cok ama cok sevindim senin adina hersey normal hamileligin tadini cikartmaya bak gulum..tebrikler..

Hersey normal ayrintilara takilma bunkadar miniginide uzme.sorun yok artik akisina zaman a birak.tebrik ederim bu arada..

Yabbim hayirlisiyla sanada evlat nasip etsin insallah cnm

Yav kızlar öküz gibi yemek yiyorum tam kilo aldım diye sevinmiştim ki bir de baktım ki aldığım kiloları fazlasıyla geri vermişim acaba bebeğime bir sakıncası olur mu ??
Cnm nasil kilo verdin kiz ben gittikce davul gibi oluyorum bebege zarari olacagini dusunmuyorum ama kilo alman lazim vermen tuhaf ins bisey yoktur

Slm kizlar ya bnm cok buyuk bi skintim var acayip kasiniyorum geceleri uyuyamiyorum butun vucudum kasiniyo oglum hastaydi bayadir gidemedim doktoruma saglik ocagi yakin diye kan verdim sonucunu alacaktim yagmur yagiyo cocukla gidemedim yine bu kasinti konusunda bilgisi olan varmi

Tekrar slm kizlar buraya yazdiktan sonra baktim yagmur yagmiyo hemen hastaneye ciktim kan sonuclarim genel anlamda iyi demir eksikligi cikti yine ordan doktoruma gittim bu arada 58 kilo olmusum 8 kilo aldim :( veee cinsiyetimizi ogrendik buda erkek rabbim saglikli versin ins ama benim biran once evi sigortalatmam lazim abisine uyarsa ikisi evi basimiza yikarlar

Back