- 11 Ocak 2016
- 122
- 56
- 48
- 29
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
- #1.061
Mrb kızlar hic sesiniz cikmiyo nasil gidiyor hamislik bebekler nasil ☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb cnm iyiyim ben cok sukur bayram hazirligi iste sen nasilsin benim karnim cok kucuk ya 7 aylik diyorum kimse inanmiyo ikinci hamilelikte daha cok cikmasi lazim bnm ilkinde daha cokth bunda yokMrb kızlar hic sesiniz cikmiyo nasil gidiyor hamislik bebekler nasil ☺☺
Iyiyim bende ama ara ara adet sancisidan biraz daha ağır sancilarim oluyo sanki rahmime yumrukla vuruyorlarmis gibi oluyo ☺☺ beni gorende 9 aylık saniyo patliycam sanki ama kilo alimim hala yok +3 kilo ile yola devamMrb cnm iyiyim ben cok sukur bayram hazirligi iste sen nasilsin benim karnim cok kucuk ya 7 aylik diyorum kimse inanmiyo ikinci hamilelikte daha cok cikmasi lazim bnm ilkinde daha cokth bunda yok
Masallah cnm cok iyi bende 2 kilo verdim bu siralar hic istahim yok sicaklardan heralde 9 kilo aldim yani 11 di 9 a dustuIyiyim bende ama ara ara adet sancisidan biraz daha ağır sancilarim oluyo sanki rahmime yumrukla vuruyorlarmis gibi oluyo ☺☺ beni gorende 9 aylık saniyo patliycam sanki ama kilo alimim hala yok +3 kilo ile yola devam
Ben resmen aç kalıyorum çok yemek seciyorum sevdim yemekleri yapan yok kendimde yeni evli olduğum için çok fazla yemek yapmayı bilmiyorum . Zaten kayinvalidem ile beraber yiyoruz onların yaptığı yemegide midem almayı çok farklı yemek kültürümüzMasallah cnm cok iyi bende 2 kilo verdim bu siralar hic istahim yok sicaklardan heralde 9 kilo aldim yani 11 di 9 a dustu
Cnm cok gecmis olsun niye oyle oldun calisiyosun ya sen biraz rapor al bari isin agir mi bilmiyorum ama isten kaynakli olabilir dikkat etSelam kızlar bugün az kalsın doguruyodum neyse ki yanlış alarmmis kızım ters dönmüş diye sancim varmış ama dayanamıyorum bu sanciya sabahtan beri var ayakta duramiyorum yuruyemiuorum uzanamiyorum ilk gebelik olduğu için h yapmam nasıl hareket etmem gerektigini de bilmiyorum nstye baglandim açılma varmı diye masaya çıkardılar o en fenasiydi allahim sana geliyorum dedim sonuç olarak herşey normal ama bu sancı geçmiyor
Canm özelde çalıştığım için hamile olduğumu öğrendikten 2 ay sonra istifa ettim sancı sebebini de öğrendik vajinal varis varmış ondan sancı yapıyormuş birde kızım maşallah çok hareketli 7/24 hiç durmuyor ne duruyo ne uyutuyo sancılar bu sebeple normalmisCnm cok gecmis olsun niye oyle oldun calisiyosun ya sen biraz rapor al bari isin agir mi bilmiyorum ama isten kaynakli olabilir dikkat et
Semracim nasilsin kiz hic sesin cikmiyo dogum yaklasti neler yapiyosunMrb kızlar hic sesiniz cikmiyo nasil gidiyor hamislik bebekler nasil ☺☺
Iyim cnm buaralar biraz sıkıntılar var ailevi onun dışında herşey yolunda çok şükür heyecan ve merak var ne zaman gelecek diyeSemracim nasilsin kiz hic sesin cikmiyo dogum yaklasti neler yapiyosun
ayy bildirimde adını görünce dogurdun sandım sen özele mi gidiyon devlet 40 haftayı doldurmayı bekliyo 41 e gırınce aliyo bakalım ne zaman gelecekler herseyın hayırlısıkızlar nasıl gidiyor az kaldı artık ben bugün kontrole geldim dr salı gününe gün verdi gel artık doğurtcaz seni dedi :) :) galiba suni sancı verceklerr inş o güne kadar sancılarım artarda kendi sancımla doğururum :) :)
Hayır devlete gidiyorumayy bildirimde adını görünce dogurdun sandım sen özele mi gidiyon devlet 40 haftayı doldurmayı bekliyo 41 e gırınce aliyo bakalım ne zaman gelecekler herseyın hayırlısı
bende devlete gidiyorumda oglumda 41+6 gıbı dogum yaptım buda bekleyecek heralde senı bugun alıyolar mı kız cok merak ederım benı habersız bırakma Allah yardımcın olsun cnmHayır devlete gidiyorum
bende devlete gidiyorumda oglumda 41+6 gıbı dogum yaptım buda bekleyecek heralde senı bugun alıyolar mı kız cok merak ederım benı habersız bırakma Allah yardımcın olsun cnm