- 5 Ocak 2016
- 250
- 166
- 23
- 33
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
- #1.081
ayy benim ilk oglandada oyle suni sancıyla bile acılma olmamıstı suyum geldı diye bekletırken kendı sancım geldı dogurdum hic bilmiyorum ne yapsakta acılma olsa kimi tarcın kaynatıp içiyormus ama int bı arastır ıstersenAysecim canım suni savcıdan korktumbu yüzden hastaneye gitmedim zaten gunumün dolmasına 4 gün kaldı kendi sancilarimla gelmezse öyle suni kabul ederim yeni açılma olmuyor bendr ilk diye zor olur açılma diyorlar ne yapsam açılır acaba
Bir sürü şey yazıyor intte bebegime zarar veririm diye korkuyorum uygulamiyorum o yüzdenayy benim ilk oglandada oyle suni sancıyla bile acılma olmamıstı suyum geldı diye bekletırken kendı sancım geldı dogurdum hic bilmiyorum ne yapsakta acılma olsa kimi tarcın kaynatıp içiyormus ama int bı arastır ıstersen
Benimde 2 cm açılma var yatiralim sizi dediler ben kabul etmedim sancimi evde çekip öyle gidicem belki c.tesi akşamı dogururumKızlarrr slm hepınıze gecmıs bayramınız mubarek olsun.. benımde onumuzdekı pazartesı dogumum var kaldı 8 gunum eskı sezeryan oldugum ıcın gun verdı.bana dua edın olurmu.hayırlısıyla dunyaya getırmek kucagma almak nasıp olur ınsallah...sızın gebelıkler nasıl gıdıyo bu arada ?
cnm ben cuma gunu ayın 16 sında dogum yaptım cok sukurKızla doğuran varmı acaba
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ınş . Bir ben doguramadim :-( off p.tesi ye kadar bekliyelim dedi dr.cnm ben cuma gunu ayın 16 sında dogum yaptım cok sukur
sagol cnm bnm allah sanada nasip etsın biran once ins kolay dogum edersın cnmAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ınş . Bir ben doguramadim :-( off p.tesi ye kadar bekliyelim dedi dr.
cnm dogum yaptın mıKızlarrr slm hepınıze gecmıs bayramınız mubarek olsun.. benımde onumuzdekı pazartesı dogumum var kaldı 8 gunum eskı sezeryan oldugum ıcın gun verdı.bana dua edın olurmu.hayırlısıyla dunyaya getırmek kucagma almak nasıp olur ınsallah...sızın gebelıkler nasıl gıdıyo bu arada ?
cnm cok gecmiş olsun varıs olunca sezeryan yapmadılar mı sana o dikişler cok skıntı yapar allah yardımcın olsun gule gule buyut bebişiniKızlar bende dogum yaptım kendi sancımla fakat herşey güzeldi dogum bitti bana 100 den fazla dikis atıldı bebek varisleri patlatmis birde 4 kg maşallah birde açılma aniden olunca doğumdan sonra fark edildi
Gözün aydin canım Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsinKızlar slm ben dogum yaptım cok sukur kı sag saglım kucagıma aldım saglıklı bı kızım oldu yagmur eylul adında.darısı olmayanların hamıle olanların basına ınsallah..
Amın cnm benım ınsallah.rabbım hepımıze nasıp etsın ısteyen herkeze versın./AMİNGözün aydin canım Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin
Siz doğum yaptınız mı?Amın cnm benım ınsallah.rabbım hepımıze nasıp etsın ısteyen herkeze versın./AMİN
Ooo dogdu 20 gun bıttı bıle cok sukur..Siz doğum yaptınız mı?
Hayırlı evlat olur insallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin benim daha 4 ayım var ama bir an önce dogsun istiyorum Allah ın izni ileOoo dogdu 20 gun bıttı bıle cok sukur..
Guzel dıleklerın ıcın ayrıca tskler..Hayırlı evlat olur insallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin benim daha 4 ayım var ama bir an önce dogsun istiyorum Allah ın izni ile
:) :)Guzel dıleklerın ıcın ayrıca tskler..
Suanın keyfını cıkar cunkı dunyaya geldıgınde lavobaya bıle gıtmeye vaktın olmayabılıyo.suan bız ayaktayız hanfendı ne uyuyo ne uyutuyo sabahlara kadar nobetteyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?