- 11 Ocak 2016
- 122
- 56
- 48
- 29
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
- #1.041
Benimde karnım buyuyo ama kilo veriyorum 69 dum 73 olmuştum sonra 68 oldum kasinti bende de var kansizsim bide kesintinin sebebide karin buyuyo diye bide ben cumartesi ilk kez net olarak hareket ettiğini hissetim şimdi hafif gidikliyoCnm nasil kilo verdin kiz ben gittikce davul gibi oluyorum bebege zarari olacagini dusunmuyorum ama kilo alman lazim vermen tuhaf ins bisey yoktur
Benim kasinti karnimda falan yokta kollarim bacaklar bugun doktora gittim kasintiya bi sebep bulamadi cinsiyetide erkekmis hareketlerini hissedince daha bi baska oluyo demi cok sevindim senin adina cnm masallah kuzucugaBenimde karnım buyuyo ama kilo veriyorum 69 dum 73 olmuştum sonra 68 oldum kasinti bende de var kansizsim bide kesintinin sebebide karin buyuyo diye bide ben cumartesi ilk kez net olarak hareket ettiğini hissetim şimdi hafif gidikliyobirde akşamları bir oraya bir buraya kayiyo uyumuyor beni
Çok güzel bir duygu hareketlerini hissetmek ben onun ağzını buynunu yirim :-*Benim kasinti karnimda falan yokta kollarim bacaklar bugun doktora gittim kasintiya bi sebep bulamadi cinsiyetide erkekmis hareketlerini hissedince daha bi baska oluyo demi cok sevindim senin adina cnm masallah kuzucuga
İyiyim cnm cok yogunum bu ara misafirler hastane isleri fln gorumcem ameliyat oldu yorgunluktan oluyorumKızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor hiç sesiniz cikmiyo
Sen nasilsinKızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor hiç sesiniz cikmiyo
Ben de annem ameliyat oldu evini temizledim gelen giden olur diye . Onun dışında iyiyim arada catlayacakmis gibi hissediyorum karnimi belim ve ensemden gelen baş agrisida çabasıSen nasilsin
Gecmis olsun annene allah sifa versin cnm bas agrisi bnm de cok oluyo bunuda kan basincinin yuksekligine bagliyolar hamilelikten yani bide kasiniyorum hala birseyde bulamadilar napacami bilemedimBen de annem ameliyat oldu evini temizledim gelen giden olur diye . Onun dışında iyiyim arada catlayacakmis gibi hissediyorum karnimi belim ve ensemden gelen baş agrisida çabası
Gozun aydin cnm hamile olmana sevindim bulanti olabiliyor bnm cok olmadi sukur ama bazilari biraz daha fazla bulanti yasiyor rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisinigecenlerde buraya yazmıstım acaba hamılemıyım dıye evet hamıleymısım:) suanda 5+5 ım yarın doktora gıtcez ama mıgde bulantısı benı mahvettı. sızler ne yaptınız
Seninde anneler günün kutlu olsun cnm ınş rabbim bizleri kucağını bir bırakmaz da anelrr günümüzü meleklerimizle kutlamayı nasip ederGunaydin canlarim anneler gununuz kutlu olsun. Rabbim saglikla kucagimiza alip evlatlarimizin anneler gunumuzu kutlacagi gunleri gormeyi nasip etsin ins.
Ayy masallah kiz olsun erkek olsun saglikli hayirli evlat olur ins cnm cok sevindimmBugün tarama ultrasyonuna girdim çok şükür herşeyi normalmiş lakin bebeğim bana süpriz yaptı erkek diye biliyorduk ki kızmış brnim findigim sevinsem mi sasirsam mı yoksa o kadar alışveriş yaptım uzulsem mi bilemedim ama bin şükür sagliigi yerinde
Hayırlı ramazanlar valla buralardayim ben şahnsen kimse yok diye yazmıyorum iyiyiz biz minik fasulyemle beraber biraz agirlastik o kadar herşey yolunda çok şükürKizlar nerdesiniz nasilsiniz topigin guzel insanlari hayirli ramazanlar❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?